Bu Kadarına Da pes pes pes pes .!!!!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şerefsiz köpekler kabeyi yıkıp hacıları öldüreceklermiş resmen savaş çıkarıcaklar.Allahın laneti üzerinize olsun....

"Allah'ın izniyle Şeyhimiz el-Bağdadi önderliğinde Mekke'de taşlara ibadet edenleri (Hacıları) öldürecek ve Allah'ın yerine ibadet edilen Kabe'yi de yıkacağız!"

IŞİD: Kabe'yi yıkıp hacıları öldüreceğiz

Bu teröristleri Türkiyenin desteklediğini kim çıkardı.Turkiye sadece Özgür Suriye Ordusuna yardım etti. Isid suriyede ÖSO na karşı savaşıyordu.Kim çıkarıyor bunları anlamıyorum.

Nerde Müslümanları karıştıran bi olay varsa Orda kesin Siyonistlerin parmağı vardır. Ornek verecek olursam El-Kaide bizzat CIA tarafından kurulmuştur. Bu Işidde aynı sey. Allah birgün belalarini verecek.

Bu teröristleri Türkiyenin desteklediğini kim çıkardı.Turkiye sadece Özgür Suriye Ordusuna yardım etti. Isid suriyede ÖSO na karşı savaşıyordu.Kim çıkarıyor bunları anlamıyorum.

Nerde Müslümanları karıştıran bi olay varsa Orda kesin Siyonistlerin parmağı vardır. Ornek verecek olursam El-Kaide bizzat CIA tarafından kurulmuştur. Bu Işidde aynı sey. Allah birgün belalarini verecek.

dostum bi yerde açıkça yanlışın varki suriyede karışıklıları çıkartan işid ve ösodur.Ancak öso gibi pislik bir örgüt bile işidin yaptıklarını kaldıramayıp karşı cephe almıştır.Yani olayın başında işid ve öso kardeşti hatırlarsan ;)

dostum bi yerde açıkça yanlışın varki suriyede karışıklıları çıkartan işid ve ösodur.Ancak öso gibi pislik bir örgüt bile işidin yaptıklarını kaldıramayıp karşı cephe almıştır.Yani olayın başında işid ve öso kardeşti hatırlarsan ;)

ÖSO niye pislik oluyor.sen yanlış biliyorsun.
ISID hem ÖSO ye hemde Esede karşı savasiyordu.
Ne demek istediğimi habere bakınca anlarsin.

IŞİD 3 ÖSO askeri meclis üyesini idam edip nehre attı

Hocam sağdan soldan duyduğun her bilgiye inanma. ÖSO ile İŞID arasında hiç bir bağ ve yakınlık yoktur birisi daha dünkü çocuk diğeri dünyanın en zengin terör örgütüdür. Birisi Irakta kuruldu birisi Suriyide birisini ordudan istifa eden konulan askerler kurdu diğerini Usame bin Ladinin kampında yöneticilik yapmış bir asker.

Yaşın 18 24 yaşında ki adama hatırlarsan diyorsun. örgütün birisi 2011de kuruldu diğeri 2003 te 3 sene geriye gitsen yaşın 15 olacak. Sen hangi kitapları arşivleri ansiklopedileri okudunda ikisi arasında ki eski dostluklar hakkında bir bilgin var ??

Moderatör tarafında düzenlendi:
İşid tenen örgüt CIA'için çalışıyor onlara müslüman demek bile günah benim kanaatimce müslüman kanı akıtan 'dan müslümanmı olur söylemeye insanın dili varmıyor peygamber mezarı yıkan köpekten musluman olurmu bunların yaptıgını gavur yapmaz

cübbelinin dediğine göre peygamber mezarları yıkılamıyormuş inanmıyorum lakin yusuf peygamberin mezarı değildir

Açık açık bizim hükümet, İsrail ve Amerika destekledi IŞİD'i. Türkiye sınırları içerisinde olan hastanelerde muayene edildiler, erzak yardımı yapıldı. Bunların hepsi gerçek. Beslediğin karga şimdi seni gözünden oydu konsolosluğu eline geçirerek.

ÖSO niye pislik oluyor.sen yanlış biliyorsun.
ISID hem ÖSO ye hemde Esede karşı savasiyordu.
Ne demek istediğimi habere bakınca anlarsin.

IŞİD 3 ÖSO askeri meclis üyesini idam edip nehre attı

Hocam sağdan soldan duyduğun her bilgiye inanma. ÖSO ile İŞID arasında hiç bir bağ ve yakınlık yoktur birisi daha dünkü çocuk diğeri dünyanın en zengin terör örgütüdür. Birisi Irakta kuruldu birisi Suriyide birisini ordudan istifa eden konulan askerler kurdu diğerini Usame bin Ladinin kampında yöneticilik yapmış bir asker.

Yaşın 18 24 yaşında ki adama hatırlarsan diyorsun. örgütün birisi 2011de kuruldu diğeri 2003 te 3 sene geriye gitsen yaşın 15 olacak. Sen hangi kitapları arşivleri ansiklopedileri okudunda ikisi arasında ki eski dostluklar hakkında bir bilgin var ??

abilerim 2'niz içinde geçerli bu söylediğim ilk olarak 2013'ün eylül ayı civarındaki karşılıklı çatışmaları başlamadan önce bu adamlar bir birinin gayet iyi dostuydu.

öso niye pislik dersenizde insan ciğeri yiyen militanından bahsetmemiz yeterli olur.

Moderatör tarafında düzenlendi:
Açık açık bizim hükümet, İsrail ve Amerika destekledi IŞİD'i. Türkiye sınırları içerisinde olan hastanelerde muayene edildiler, erzak yardımı yapıldı. Bunların hepsi gerçek. Beslediğin karga şimdi seni gözünden oydu konsolosluğu eline geçirerek.

Bizim hastanelerde tedavi edilenler Isid değil ÖSO ydu.
Yanlış bilgilendirme yapmayalım.

Bizim hastanelerde tedavi edilenler Isid değil ÖSO ydu.
Yanlış bilgilendirme yapmayalım.

abim tek bişey soracam işid veya öso fark etmez.Teröristlerin senin kazandığın paradan alınan vergiyle tedavi edilmesi onuruna dokunmuyo mu

Resmen savaş çıkarmak ve muslumanlıgı ayaklar altına almak ıcın yapılan seyler inş. Biran once yok olurlar

abim tek bişey soracam işid veya öso fark etmez.Teröristlerin senin kazandığın paradan alınan vergiyle tedavi edilmesi onuruna dokunmuyo mu

Kardeşim ÖSO terörist degil esas terörist Eseddir!
[MENTION=10857]rhaegar[/MENTION] cemaat medyasina mı inaniyorsun . Onlar dünya benim için devam ettiriliyor diyen bi Şahsiyetin izindeler haberin olsun. Bana tutarlı bi kaynakla gel.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri