pynrs
Yasaklanmış
Tutarlı kaynak haber türk mü? ntv mi? cnn mi? Cemaat'in de, akp nin de canı cehenneme.
Bu gençle Münazara edilmez!
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Tutarlı kaynak haber türk mü? ntv mi? cnn mi? Cemaat'in de, akp nin de canı cehenneme.
Zaman gazetesine bakarsan tayyip erdogan dagda eylemde yaptı
türkiyede bunları besleyenlerin arkasındakiler kim? kendi akılları ile mi hareket ettiklerini düşünüyorsun?
abim tek bişey soracam işid veya öso fark etmez.Teröristlerin senin kazandığın paradan alınan vergiyle tedavi edilmesi onuruna dokunmuyo mu
Cemaat'in ya da degil, bu haberin gercek oldugunu ben biliyorum. Bilmeyenler de düşünemeyenler şahsi fikrim. Son mesajım.
Cemaat'in ya da degil, bu haberin gercek oldugunu ben biliyorum. Bilmeyenler de düşünemeyenler şahsi fikrim. Son mesajım.
Senin müslümanlık anlayışın terörist diye yaralı insanları ölüme terketmek mi ?
Bugün gavur dediğimiz Yahudilerin Kutsal Kitabı Tevratta kitabında bile 6. Maddesinde öldürmeyeceksin var.
Öldürme yetkisi elinde olan ve sana cihat olan tek terör örgütü senin kendi sınırlarına gasp eden örgütlerdir bu yüzden Şehit denir.
Bunun haricinde hiç bir yaşayan canlıyı öldüremezsin.
Kardeşim ÖSO terörist degil esas terörist Eseddir!
[MENTION=10857]rhaegar[/MENTION] cemaat medyasina mı inaniyorsun . Onlar dünya benim için devam ettiriliyor diyen bi Şahsiyetin izindeler haberin olsun. Bana tutarlı bi kaynakla gel.
Bugün gavur dediğimiz Yahudilerin Kutsal Kitabı Tevratta kitabında bile 6. Maddesinde öldürmeyeceksin var.
Öldürme yetkisi elinde olan ve sana cihat olan tek terör örgütü senin kendi sınırlarına gasp eden örgütlerdir bu yüzden Şehit denir.
[MENTION=10973]sitting[/MENTION] Forum kurallarını unuttuğunu düşünmekteyim. Dinlenirken tekrardan kontrol edersin. Yazılarının tamamı Bold. Bunu bu şekilde sürdüremezsin.
[MENTION=9210]Garyoldman[/MENTION] [MENTION=11862]alperenuzun[/MENTION] [MENTION=9270]pynrs[/MENTION] [MENTION=10857]rhaegar[/MENTION] Arkadaşlar sizlerde lütfen tartışmanızı dozunda yapınız. Hareret miktarı yükselmeye başladı. Sakin lütfen.
Sen belli ki buraya siyaset yapmaya elle tutulur olmayan şeyleri paylaşıp forum düzenini bozmaya gelmişsin.
Kuranın büyük günahlarında birisi Beddua etmek sayılır. Eminim oruç tutuyorsundur. Sabah oruç tutup akşam Alnı Secdeye giden Namaz tutan insanlara beddua ettiğine göre nemce dinini tekrar bir sorgula derim.
Cemaati bende günahım kadar sevmem ama içlerinde ki bir çok kişi 4/+ lük müslüman olmak için elinden geleni yapmaktadır.
Biz burda yazışırken onlar Camiye namaza gitmekte biz youtubede para kazanıcaz diye hileyle uğraşırken onlar Allaha ibadet için secde etmektedirler.
Siz yeni nesil cemaati şu 1 senede biliyorsunuz. Bilgilerinizde gördüklerinizle yaşadıklarınızdan ibaret değil sadece DUYDUKLARINIZDAN ibaret.
Cemaatin üst kademeleri pensilvanya çok yanlışlar yapmıştır ama içlerinde ki herkez 1 değildir.
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.