Bu kanal hırsızları canımı sııkıyor :S

• Kullanıcı zzinan
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - 💬 YouTube Deneyimlerim (Benim Kanalım)
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ne ekersen onu biçersin. Eğer videolar özgün olsa inanın kopyalamadan önce biraz düşünürler. Özgün video olmadıkları için zaten sende kopyalamışsın diye düşünüp kopyanın kopyasını yapabilirler.
Ehliyet sınavında gelen bir kopya sınıftaki tüm herkese dağıtılmıştı (15 yıl önce). Herkes aynı cevapları vermişti. Herkes kazanmıştı. :)

Bu Çocuk Hiç video Araklamamış Gibi Konuşuyo _?

direket telif atabılıyorsun , yüklenme tarihine bakıyor adsense, logo olup olmaması önemli değil... şikayette kendı linkini göruyorsun, adsensede ilgili lişnki yazıyorsun.. şehir tel bilgilerini salla önemli deıl elektronuk imza ayda salla bişe oluyor

Yorgunluktan konuya yazılanları tam okumadım ama düşündüğümmü acaba.

Videoları kendiniz çekip mi attınız ? Özgün videolarınız mı yani ?

konuyu açan arkadaşı merak ettim kanalınızdaki tüm videolar özgünmüde bu kadar isyan ediyorsunuz ? eğer özgünse saygı duyarım ama değilse boşa yaygara yapıyorsunuz derim.

Bakın ben tüm gün uğraşıp machimina yapıyorum. Bilmeyenler için kısa film gibi bir şey.

Sonra adamın biri geliyor, kopyalıyor video'yu, değiştiriyor adı, o videomdan paralar kazanıyor.

Kusura baksınlar, hiç birine de hakkımı helal etmedim bugüne kadar.

Yani ''Hırsız'' dediklerimiz kendilerini biliyor, siz kendinizi onlardan sayıyorsanız, sorunu da kendinizde aramalısınız.

yaptığın kısa film de kullandığın videoları sen mi çektin ?
çektiysen eyw hak senin ister helal et ister etme ama sen çekmediysen sende hırsız sayılmıyomusun?
biz burda kopyadan bahsediyoruz.
alıp kameranı kendin çek sonra gönder telifi çözümü bu kadar basit. aksi halde kimse c/p yaptığını bi emekten saymasın!!

yaptığın kısa film de kullandığın videoları sen mi çektin ?
çektiysen eyw hak senin ister helal et ister etme ama sen çekmediysen sende hırsız sayılmıyomusun?
biz burda kopyadan bahsediyoruz.
alıp kameranı kendin çek sonra gönder telifi çözümü bu kadar basit. aksi halde kimse c/p yaptığını bi emekten saymasın!!

Heralde kendi çekimimde öyle konuşuyorum.

yahu benim lafımı hala üzerine alınan var konuda. Bakın adam benim 2 gün emek verdiğim video'yu 30 sn.'de çekip, yüklüyor. Tabi, isim, resim vs. değiştiği içinde bulamıyorum çalınan videomu.
Geçenlerde rastgele rastladım bir tanesine, sahibine mesaj attım video'yu silin diye. Adam birde Türk çıktı, hatta bu forumdan çıktı. Sağolsun anlayışlı davrandı.

Sorun şu; ''herkes araklıyor, biz ne yapalım'' diye bir düşünce tarzı olamaz!
Herkes kendinden sorumludur.

Lütfen 2 kuruş için Kul hakkına girmeyelim, dediğim gibi; benim lafım emekli videoları çalanlara. Yoksa habermiş, açıklamaymış bunlar beni alakadar etmiyor!

Şimdi

1) Video senin değil ve internetten alıp yüklediysen. [MENTION=3001]zzinan[/MENTION] ve dahası

Aslında hiçbir şekilde savunacak bir şeyin yok aynı senin yaptığın işi yapmıştır oda. Ama illa diyorsanki benim kanalımdan video çekmesin herif.
Videolarına kanalını tanıtan bir intro yada logo koy. Çok değerli bir video olmadığı sürece youtube to youtube yapanların hiçbiri uğraşmaz video nun başını kesiyimde logo yu sansürleyeyimde diye.

2) Video senin kendi videon ise. [MENTION=2569]tomthejeer[/MENTION] ve dahası
Aynı şekilde intro ve logo yu mutlaka yapmanızı öneririm zaten.
Birde Youtube kendi özgün videolarınızın haklarını korumayı çok rahat sunmuş zaten.

-Eğer partnerliğe geçerseniz videolarınız direk bu sisteme katılıyor ekstra bir işleme bile gerek kalmıyor. (En azından benim kullandığım networkte)

-Yada content id sistemine başvurarak videonuzu başkalarının yüklemesini engelleyebilirsiniz.
YouTube

Gereksiz bir konu.Cunki ozgun icerik yok,kendi iceriginiz degil tamam emek vermis kendiniz derlemis olabilirsiniz ancak bu tur bir durum icin boyle isyan etmek kanal kopyalandi diye biraz abes konusmak yakisik almaz bence.

Konu fazla uzamis KILIT.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri