Bu Kanal Ne Kadar Eder?

• Kullanıcı monchi
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Normal Kanal Alış - Satışı

monchi

Onaysız Kullanıcı
30.000 Abonesi, 7 Milyon izlenmesi olan. Nisan geliri 2.500 TL Mayıs Geliri 24 nisana kadar yani 7 gün hariç 6.500 TL. Telif, topluluk vs hiç bir şey yok. 4 aşamalı kanal. Günlük kazancım ortalama 200 ile 500 arasında değişiyor. Bu kanal ne kadar eder arkadaşlar?

Daha fazla ayrıntı lazım hocam kanal kaç yıllık, izlenimler tek videodan mı, sürdürülebilir bir içerik mi vs.

Daha fazla ayrıntı lazım hocam kanal kaç yıllık, izlenimler tek videodan mı, sürdürülebilir bir içerik mi vs.

Kanal açılış tarihi Şubat 2018. İzlenimler tek videodan değil. Her attığım videodan izlenim alıyorum. Sürdürülebilir içerik.

0 masrafla içeriklerimi yürütüyorum. Ne bir program satın aldım. Ne bir aksesuar. Ses kaydı için telefonumu kullanıyorum. Günlük 2-3 saat balkonda oturup videolarımı yapıyorum sadece. Teklif verebilecek olan varsa kafama yatan bir fiyat olursa özelden iletişime geçerim ben..

Kanal ile ilgili istatistikleri yazılı bir şekilde değilde görsel bir şekilde de paylaşırsanız hem sizin için hemde almak isteyen arkadaşlar için de iyi olacaktır. Kanalınızdaki içerikleri siz kendiniz mi oluşturdunuz içerikler size mi ait yoksa spam bir kanal mı? Bu tür bilgilerde önemli fiyat için.

%100 özgünse son 5-6 ayın ortalaması alınıp 10 ay kazancına satılabilir, spamsa bence 2 aylık kazancı eder o bile iyi bir risk

Öyle bir kanalı satmak altın yumurtlayan tavuğu kesmeye benziyor.

Bakalım artık. Değerini veren olursa satacağım.

günlük 3 lira kazansa 3bine satardınız ama günlük 300 lira getiren kanalı 300bine satamazsınız. Bu işlerin mantığı bu. 150bine de satamazsınız 50bine bile satamazsınız. 20bin belki.. kanal 50bin etmez demek değil bu. Sebebi alıcıların yani bu işle ilgilenen gençlerin bütçesi 1000-3000 lira arasında sıkışmış durumda. Şöyle örnek vereyim renault megane bugün ilana koysanız satılır ama ferrariyi satmak zor. Herkes link ister ama para verip alacak adam bin kişilik forumda maksimum 2-3 kişi.

günlük 3 lira kazansa 3bine satardınız ama günlük 300 lira getiren kanalı 300bine satamazsınız. Bu işlerin mantığı bu. 150bine de satamazsınız 50bine bile satamazsınız. 20bin belki.. kanal 50bin etmez demek değil bu. Sebebi alıcıların yani bu işle ilgilenen gençlerin bütçesi 1000-3000 lira arasında sıkışmış durumda. Şöyle örnek vereyim renault megane bugün ilana koysanız satılır ama ferrariyi satmak zor. Herkes link ister ama para verip alacak adam bin kişilik forumda maksimum 2-3 kişi.

Yok be ya bence günlük parasına satsın ne dersin ?
R10 da samsunweb diye biri vardi mesela pk kapalı kanalı 8 bin tl falan satmaya calisiyordu.sence Pk kapali kanal bu kadr para verilir mi ?

Yok be ya bence günlük parasına satsın ne dersin ?
R10 da samsunweb diye biri vardi mesela pk kapalı kanalı 8 bin tl falan satmaya calisiyordu.sence Pk kapali kanal bu kadr para verilir mi ?

r10'daki samsunweb benim. Bir sorunun varsa direkt söyleyebilirsin. O kanalın para kazanması açıktı. Pek alay edebileceğin biri değilim.

Fikir veren arkadaşlara teşekkür ediyorum. 8.000 TL oldu kazancım.. 80-90 bin tl civarı satmayı düşünüyorum zaten. Veren olmazsa da devamm..

Fikir veren arkadaşlara teşekkür ediyorum. 8.000 TL oldu kazancım.. 80-90 bin tl civarı satmayı düşünüyorum zaten. Veren olmazsa da devamm..

Ses kaydı için telefon kullanıyorsun ve günlük balkonda 2-3 saatte yaptığın videolarla bu kazançları yakalıyorsun hocam öyle mi ?
Üstünü tekrardan çiziyorum; kazançlar bu seviyede ama hala ses kaydı için telefon kullanıyorsun ?
Ayırdığın zaman ve ekipmana bakılırsa çok kaliteli içerikler çıkarmıyorsun. Kanalın kazancıda şansa patlama yapmış max. 2-3 videodan kaynaklanıyordur bu yazdıklarından yola çıkarak. O videolar önerilerden düştüğü zaman kazançta düşecek. Bu haliyle son 3 ayın kazanç ortalamasını alarak ve 3le çarparak kanalı satabileceğin rakama ulaşırsın.

Satmak yerine kanala yatırım yap, git kaliteli mikrofon al, kanala ve montajlara harcadığın kaliteli zamanı arttır..

Ses kaydı için telefon kullanıyorsun ve günlük balkonda 2-3 saatte yaptığın videolarla bu kazançları yakalıyorsun hocam öyle mi ?
Üstünü tekrardan çiziyorum; kazançlar bu seviyede ama hala ses kaydı için telefon kullanıyorsun ?
Ayırdığın zaman ve ekipmana bakılırsa çok kaliteli içerikler çıkarmıyorsun. Kanalın kazancıda şansa patlama yapmış max. 2-3 videodan kaynaklanıyordur bu yazdıklarından yola çıkarak. O videolar önerilerden düştüğü zaman kazançta düşecek. Bu haliyle son 3 ayın kazanç ortalamasını alarak ve 3le çarparak kanalı satabileceğin rakama ulaşırsın.

Satmak yerine kanala yatırım yap, git kaliteli mikrofon al, kanala ve montajlara harcadığın kaliteli zamanı arttır..

Aynen hocam. Hergün 2-3 saat eğer pc başında başka şeylere takılırda vakit kaybedersem maksimum 4-5 saatimi alıyor. Evet ses kaydı için telefon kullanıyorum. Şuana kadar sesimle ilgili hiç eleştiri de almadım. İçeriklerim kaliteli ya da kalitesiz bilemem. İzlenmelerim şuan günlük 220.000 lerde kazançta 400-450 arası. 2-3 videodan patlama yapmadım. Attığım her video en düşük 10.000 en fazla 300.000 izleniyor. Trafik kaynak türlerim son 28 günde %37 si önerilen videolardan geliyor. Son 7 günde %47 si önerilenlerden geliyor. Doğrusu o fiyatlara asla satmam. Düşünceleriniz ve fikirleriniz için hepinize teşekkürler. Umarım herkesin gönlüne göre olur.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri