Bu Kanal Ne Kadar Eder ?

• Kullanıcı xyloves
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Hakkında Genel Sorular

xyloves

Kayıtlı Üye
294kuv7.jpg

1z5spwo.jpg

satmayı düşünüyorumda fiyatını söylermisiniz tahminen ne kadar gider ? Tamamen Organiktir

Günlük Geliri- Aylık Geliri Belirtmeden Tam Sonuç Alamassın :)

wtf 64.000 görüntüleme diyeceğimde eski videoları siliyorsun sanırım telif gelmesin diye :D

Kanal iki haftalık gibi gozukuyorda daha yeni tam olarak oturdu mu ki videolar ?

oturmuştur herhalde hergun +300 abone 20 binden fazla izlenim oldu 2 haftalık biraz uğraştım ilk hafta adam gibi bişe kazandırmadıda biraz emek harcayınca kazandırmaya basladı kanal :)

Dogrudur ugraşmak lazım biraz:)

bende bu kadar beklemiyordum ama bişeler oldu patlamaya başladı kanal :)

---------- Mesaj saat 19:08:44 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 18:42:14 civarında gönderildi. ----------

güncel

sırf aboneyle 600-700 tl eder. günlük 90 tl de kazandırıyorsa 4500 tl eder diye düşünüyorum.

ama böyle kanallara alıcı bulması çok zor.. bir kanala 4500 tl verebilecek birisinin en az aylık kazandığı para 5000 tl olması gerekir diye düşünüyorum, o kadar kazanan da çok yok.. ama yabancı forumları deneyebilirsin.

ya illaki çıkar alıcısıda harbi o kadadr edermi yahu vaybe.

2 haftalik kanala para verilemz arkadaşlar send esatma akrdşeim daha kanalin yeni 2 hafatda 90 tl ye çiktiysa 1 ay sonra iyi para alirisn satma boşver

95 dogan verebilirim

kanal güzel hayırlı satışlar :)

sırf aboneyle 600-700 tl eder. günlük 90 tl de kazandırıyorsa 4500 tl eder diye düşünüyorum.

ya hocam bazen gülüyorum ya :) kanal 2 haftalık günde 90 tl kaznaıyor diyor arkadaş daha kaç gün kaznmış ki o 90 tl yi sen 4500 tl fiyat biçiyon...biraaz gerçekci olun lütfen...şöle diyeyim mesela sana :

sana bi kanal satayım abonesi 5000 civarı günlük kazancı ise 60 tl felan (tık az onun için) ve kanal 4 aylık vede 2 aydrı ortalama 60 tl hergün kaznadırıyor bu kanala sen 10.000 tl fiyat veirrisin en az ?? veirirsen hemens atayıms ana :)

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri