Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Günlük Geliri- Aylık Geliri Belirtmeden Tam Sonuç Alamassın![]()
günlük rahat 90 tl bırakıyor
Günlük 90 tl bırakılan kanal satılır mı yav![]()
![]()
![]()
satmayı düşünüyorumda fiyatını söylermisiniz tahminen ne kadar gider ? Tamamen Organiktir
Kanal içeriği nedir tam olarak..
müzik diyelim
Kanal iki haftalık gibi gozukuyorda daha yeni tam olarak oturdu mu ki videolar ?
oturmuştur herhalde hergun +300 abone 20 binden fazla izlenim oldu 2 haftalık biraz uğraştım ilk hafta adam gibi bişe kazandırmadıda biraz emek harcayınca kazandırmaya basladı kanal![]()
Dogrudur ugraşmak lazım biraz![]()
sırf aboneyle 600-700 tl eder. günlük 90 tl de kazandırıyorsa 4500 tl eder diye düşünüyorum.
yapmaaaa kalbim vaaar
ama böyle kanallara alıcı bulması çok zor.. bir kanala 4500 tl verebilecek birisinin en az aylık kazandığı para 5000 tl olması gerekir diye düşünüyorum, o kadar kazanan da çok yok.. ama yabancı forumları deneyebilirsin.
sırf aboneyle 600-700 tl eder. günlük 90 tl de kazandırıyorsa 4500 tl eder diye düşünüyorum.
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.