Bu Kanalı Kim Alır ki ? İhtarlı Telifli Freedom ALDI.

MehmetYT

Yasaklanmış
LpWJ6G.png

LpWJ6j.jpg

1Yl9RN.png

YORUMLARINIZI BEKLİYORUM , İngilizcem ne kadar iyi bilmiyorum ama %60 Kesinti yapacak galiba

Son düzenleme:
Mod Arkadaşlar Hakaret olarak algılamayında :D Hocam Kanalın allah cezasını vermiş :D halen freedom alıyor büyük başarı :D

benım topluluk yıyen kanal var,partnere sokamadım,ızlenımlerı ıyıydı,

o kanalı yakarım genede freedoma sokmam
nasıl olsa vermeyecekler al ben yemiyom sen ye demem asla

atarlar ikigüne önceleri bende çalıştım bunlarla fakat sonzamanlarda kapanan kanalın öemesini yapmadılar dolayısıyla nasılosa kanal kapanacak enazında paraya çökeriz mantığıyla alıyor olabilirler. mn da günlük 20 usd üstü getirisi olan kanalım vardı hiç acımadan sildim kanalı bunları neden besliyorsun bence sil gitsin kanalı nasıl olsa kapanacak tek kuruş bile ödemiyecekler:D

Madem gelirinden vazgeçmişsin sileydin daha eyiydi. Aynı hesap olmuş çünkü.

Biraz daha zorlasa kapanan kanalı kabul edip açtırır:D

atarlar ikigüne önceleri bende çalıştım bunlarla fakat sonzamanlarda kapanan kanalın öemesini yapmadılar dolayısıyla nasılosa kanal kapanacak enazında paraya çökeriz mantığıyla alıyor olabilirler. mn da günlük 20 usd üstü getirisi olan kanalım vardı hiç acımadan sildim kanalı bunları neden besliyorsun bence sil gitsin kanalı nasıl olsa kapanacak tek kuruş bile ödemiyecekler:D

Ya verirse Mantıgıyla Gittim Vermeseler siler geçeriz :D

Madem gelirinden vazgeçmişsin sileydin daha eyiydi. Aynı hesap olmuş çünkü.

dostum videolar ilk yükledigimde bunu yapmıştı ben ne bilim kanal büyücekte aboneler artıcak :eek::eek:

---------- Spam Engelliyici 03:59 ---------- Önceki Mesaj 03:59 ----------

vermez 1 verse 10 alır tecrübe ile sabit :mad:

%60 Kesinti yapıyor galiba yeni resim ekledim bak bi :o

Ben bu freedom kadar enteresan bir network daha bilmiyorum. :) 10 tane kanal sokmoştum bunlara o kanalları 2 ay sonra attılar bende quize soktum ama freedomdan 3-4 ay ödeme aldım. He ödeme denmez tabi 2-3 dolarlık ödemeler ama 2 ay duran kanallara 3-4 ay ödeme yaptılar. Bir anlam verememiştim hala veremiyorum garip bir network. Her şey beklenir bunlardan. :)

Bu arada kanalı geri atmazlarsa haber verde bizde telifli kanalları değerlendirelim bari. Belki ödeme yaparlar. Boşta duracağına deneyelim en azından..

Ben bu freedom kadar enteresan bir network daha bilmiyorum. :) 10 tane kanal sokmoştum bunlara o kanalları 2 ay sonra attılar bende quize soktum ama freedomdan 3-4 ay ödeme aldım. He ödeme denmez tabi 2-3 dolarlık ödemeler ama 2 ay duran kanallara 3-4 ay ödeme yaptılar. Bir anlam verememiştim hala veremiyorum garip bir network. Her şey beklenir bunlardan. :)

:D ya versinde 1 $ gene versin :D ama kanal çook saglam bea silmeye kıyamıyorum :(

Son düzenleme:
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri