Bu kanalı ne yapayım ?

astalawista

Kayıtlı Üye
Arkadaşlar merhaba Tbm si çok düşük bir dille bir kanal yapmıştım 2 ay önce
150k görüntülemeye 49$ vermiş şimdi girip bakayım dedim
şimdi bu düşük tbm adsenseye etki edermi ?
diğer kanallarım iyi ama bu kazanç olarak yerlerde
kanalda bir topluluk uyarısı var quizde almıyor
sileyimmi ben bu kanalı napayım ? adsensedeki diğer kanallrımın tbmsini etkilermı?
edit günlük en fazla izlenim alan kanal bide

Son düzenleme:
kalsın bişey farketmez, o kazançtan olursun sadece, her kanal kendi kazancı kadar etkiler..

diğer kanalları niye etkilesin hocam.sadece adsense istatistiğini düşürür biraz.ama kazanç hertürlü aynı yanio kanal yüzünden diğer kanalın bgbg3 tlye düşmez
Eğer fazla düşüneceksen ver bana ben kendime bağliyim sende kafanı yorma hocam :D

diğer kanalları niye etkilesin hocam.sadece adsense istatistiğini düşürür biraz.ama kazanç hertürlü aynı yanio kanal yüzünden diğer kanalın bgbg3 tlye düşmez
Eğer fazla düşüneceksen ver bana ben kendime bağliyim sende kafanı yorma hocam :D

vereyim canın sağolsun hocam
hacı şimdi mesela bunda tbm 0,02 dieğr kanallarda 0,11 etki etmezmi diyorsun yani

hacı şimdi mesela bunda tbm 0,02 dieğr kanallarda 0,11 etki etmezmi diyorsun yani
etmez tabiki hocam.10 kanalın olsun 10 to 10 bgbg diyelim.ortalamda hepsi 1 k izlenim alsa 100 tl kazanırsın.o 11. kanalda senin toyu bgbgyi düşürür ama izlenim fazla olduğu için 102 tl kazanırsın.sonuçta kazanırsın fazla

eğer etliyecek olsa diğer kanalın kazancı düşmesi lazım sonuçta her kanalın kazancı kendi dashboarda görünüyor. kazancı etkilemez ama to düşer tabi bu düştü diye diğer kanallardaki kazancın düşmez. silersen o kazançtan olursun silmezsen o kazanç kar olur.

Benimde türkçe 1m izlenimli kanal var duruyor.Her kanal kendi tbm sini yansıtır.Diğerlerine etki etceğini sanmam.
Örneğin: Türkçe-İngilizce 900 tık 0.08 toplam kazanç 72 tl
İngilizce 500 tık 0.12 tbm toplam kazanç 60 tl
Değerleri kafadan salladım kazanç paylaşımı yasak demeyin :D

Son düzenleme:
Hiçbir etkisi olmaz diğer kanallara ne alakası var ki. Kalsın kanal silmeyin eğer kapanmayacaksa falan.

Bana ver bana :D

İlanımı görmedın galıba :D

Bknz:
''Her türlü düşün TBM li , TO lu knallarınız hayrına alınır'' :D

Konuyu baltalamak gibi olacak ama benimde fragman kanalı var 1 telif aldı, 300 abone var, günlük 16-17 k görüntülenme var fakat para kazanamıyorum ne yapayım? atsan atılmaz satsan satılmaz.

tbm yi nasıl etkiler;

bir kanalın var ve 0.10 ortalama tbm yle kazandırıyor 100tık alsan 10lira kazandırıyor
bahsettiğin kanal 0.3 ortalama tbm yle kazandırıyor ve 100 tık da 3lira kazandırıyor
adsensede tbm normal olarak 0.65 olacak

silersen tbm 0.1a yükselecek ama izlenme düşecek.
o dandik kanal gidip de diğer kanalda çıkan reklamın tbmsini düşürmüyor.
başka kanaldaki reklama zararı yok...

Arkadaşlar merhaba Tbm si çok düşük bir dille bir kanal yapmıştım 2 ay önce
150k görüntülemeye 49$ vermiş şimdi girip bakayım dedim
şimdi bu düşük tbm adsenseye etki edermi ?
diğer kanallarım iyi ama bu kazanç olarak yerlerde
kanalda bir topluluk uyarısı var quizde almıyor
sileyimmi ben bu kanalı napayım ? adsensedeki diğer kanallrımın tbmsini etkilermı?
edit günlük en fazla izlenim alan kanal bide

Ben Bu Durumda Partnere Bağlıyorum. Damlaya Damlaya Göl Olsun Diye :)

sadece ortalama tbmyi düşürür kardeşim şimdi şöyle düşün senin normal kanallarından 10 tık aldın diyelim tbm ise 0.15,bu sileyim mi diye sorduğun kanaldan 20 tık aldın diyelim tbm 0.05.

(10x0.15+20x0.05)/(10+20) den 0,066 tbm olur.özetle ortalaman düşer ama kazancın düşmez.ortak adsensede kanallar birbirine asla ve asla etki etmez.para kazanma kapatılması dışında.

Siz silin diyorsunuz ben kaç aydır uğraşıyorum özgün kanalıma anca 27K izlenim geldi, sizin öylesine kanal dediğinize 150K izlenim gelmiş :D Bana verin ben reklamımı yapayım onunla :D

Ben alyık 50 cent kazandırmış 2 telif li 2 topluluklu kanalımı silmeyen cimri ben...

49$ kazandırmış kanalı sileceğim öyle mi? :D İmposibble. Sende silme

TBM-TO düşer.
Partnere sok istersen kanalı daha iyi olur senin açından.

TBM-TO düşer.
Partnere sok istersen kanalı daha iyi olur senin açından.
işte aradıgım cevap :D :D
hocam kanalda 1 topluluk uyarısı var quiz almıyor :D
topluluk diyince yanlış anlaşılmasın arkadaşlar +18 içerik değil çizgi film malum kimlerin topluluk attıgı

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri