- Web sitesi
- youtubesat.com
Arkadaşlar satış için şuan koşullar uygun değil biliyorum. Forum kuralları gereği telifli kanal satışının yasak olduğunu da biliyorum. Kısmetse telif kalkınca ve para kazanma geri gelince kanalı satışa çıkartırsam ne kadar eder diye nabız yoklaması yapmak istiyorum sadece... 
Anlayışınız ve yorumlarınız için şimdiden teşekkür ederim...
Kanal Kategorisi : Güncel konular (Haber, spor, magazin, teknoloji... gibi gibi)
Kanal Dili : İngilizce
Kanala Video Ekleme Tarihi : 12 Eylül 2014 - 24 Aralık 2014
Abone Sayısı : 1.371 (Abone sayısı her gün artmaya devam ediyor)
Görüntüleme Sayısı : 1.834.925
İzlenme Süresi : 3.955.050 dk.
Kanalınızda UYARI Var Mı? : Var
Kanal Özellikleri Kısmının Capsi : Eklendi
Kanal Hakkında Ek açıklamalarınız : Kanal Quiz partnere bağlıdır. İçerisinde 326 adet video vardır. 5 Ocak 2015 Tarihinde 2. telif nedeniyle para kazanma gitmiştir. Fakat 2. telif daha sonraki görüşmelerim sonucunda geri çekilmiştir. Ama para kazanma açılmadı. Teliflerin 6 ay süreleri 19 Mayıs 2015 sona erecek ve kanal temize geçecektir. Bu tarihten sonra para kazanma açılacaktır.
Bu kanal temize çıktığında satışa çıkartsam ne kadar eder? Teşekkürler...

Şubat ayı görüntülemeler; (Önceki tarihlerde günlük 100.000 görüntülenme olduğu günler olmuştur. )

Anlayışınız ve yorumlarınız için şimdiden teşekkür ederim...
Kanal Kategorisi : Güncel konular (Haber, spor, magazin, teknoloji... gibi gibi)
Kanal Dili : İngilizce
Kanala Video Ekleme Tarihi : 12 Eylül 2014 - 24 Aralık 2014
Abone Sayısı : 1.371 (Abone sayısı her gün artmaya devam ediyor)
Görüntüleme Sayısı : 1.834.925
İzlenme Süresi : 3.955.050 dk.
Kanalınızda UYARI Var Mı? : Var
Kanal Özellikleri Kısmının Capsi : Eklendi
Kanal Hakkında Ek açıklamalarınız : Kanal Quiz partnere bağlıdır. İçerisinde 326 adet video vardır. 5 Ocak 2015 Tarihinde 2. telif nedeniyle para kazanma gitmiştir. Fakat 2. telif daha sonraki görüşmelerim sonucunda geri çekilmiştir. Ama para kazanma açılmadı. Teliflerin 6 ay süreleri 19 Mayıs 2015 sona erecek ve kanal temize geçecektir. Bu tarihten sonra para kazanma açılacaktır.
Bu kanal temize çıktığında satışa çıkartsam ne kadar eder? Teşekkürler...

Şubat ayı görüntülemeler; (Önceki tarihlerde günlük 100.000 görüntülenme olduğu günler olmuştur. )