Bu kanalın fiyatı ne kadar olur?

serricatil1

Kayıtlı Üye
bu kanalın fiyatı nedir acaba ytpara yı kullanmayan forumlara girmeyen bir arkadaşımın kanalı youtube işini bırakacak kanalını da satmak istiyor her gün videoları yüklemeye zamanı yok . artık gerçek hayata dönmek istediği için kanalını satmak istiyor. ondan önce de fiyat belirlemek istiyor

kanal 3 aylıktır. 150 video yüklüdür Quize bağlıdır

10k-12k civarında olur ortalama. içeriğe göre bile değişir bu, telif riski taşıyan bi kategoriyse daha da düşer fiyat.

boşa satış konusu açılmış olur hocam sen istediğin kadar garanti ver bu kanalın alıcısı çıkmaz.

25-30 k TL eder ..Bu parayı kimse bağlamaz.

yt işini bırakacakmış falan palavra bence.dursun kenarda aylık alsın 4-5bin tlsini.acil paraya ihtiyacı varsada 95 $ ortalamada 200 tl olur aylık 5 k getirir 10 kya gider en kötüsü

Aboo kanala bak yüzlerce kanalın olacağına bir tane bu şekilde kanalın olsun hep bunun üstüne yoğunlaşi yeter

3 aydır sağlammış hocam

hocam normal olarak bi kuralı yok bu işin ama ortalama kanalın 1 aylık getirisinin 3 katına falan giderdi eskiden. şimdi 2 katını veren zor çıkar.

işte bazı kategoriler var keşfedildikten sonra içine ediliyor. 3 aydır sağlam ama dizi film çizgi show gibi bir kategoriye bu fiyatlar verilmez bu dönemde. bence beklesin kendisi alsın gelirini daha iyi. sonuçta quiz kapansa da parasını veriyor.

bu kanala yeni video eklemesen de aylık 3-4 k bırakır 1 sene boyunca.

genel kategorisi ne
abone kaç
arkadaşının aklından zoru mu var satıyor bu kanalı.
bu zamanda kimse kanala iki aylık kazancından fazla vermez.

10k dan fazla etmez dostum ne yaptın sen

günlük ortalama 100 doların üzerinde kazancı var.ben ay sonuna kadar son 1 haftada yukselişte oldugunu hesaba katarak günlük 120 dolar hesapladım ayda 3.600 dolar

tl bazında 7,500 3 katı biçtim hadi düzeltiyim 20 k eder görüşüm.

kafasında belirlediği bir fiyat elbet vardır? ne istediğini yazsın açık artırma gibi

Yakında kanal patlar.
Büyük ihtimal patlıcaktırda.
Sürekli bir artık söz konusu, Er-Geç bu kanalı patlatır Yt.

günlük ortalama 100 doların üzerinde kazancı var.ben ay sonuna kadar son 1 haftada yukselişte oldugunu hesaba katarak günlük 120 dolar hesapladım ayda 3.600 dolar

tl bazında 7,500 3 katı biçtim hadi düzeltiyim 20 k eder görüşüm.

%20 kesintiyi sana vermiyorlar hocam, onuda hesaba kat. Boyle bi kanalin satilma amacinida anlamam zaten, ugrasmak istemiyorsan koy kenara 3-4 ay ne kadar kazandirirsa kazandirsin. Ne geregi var satmanin.

%20 kesintiyi sana vermiyorlar hocam, onuda hesaba kat. Boyle bi kanalin satilma amacinida anlamam zaten, ugrasmak istemiyorsan koy kenara 3-4 ay ne kadar kazandirirsa kazandirsin. Ne geregi var satmanin.

evet atladığım %20 kesinti var haklısınız.Zaten bunun satış konusu açılırsa yersiz olur diye de belirtmiştim.Alan olmaz her ne kadar telifsiz içerik olsa dahi kimse bu byüyüklükte bir parayı youtube bağlamaz.

kanal, kanal değil darphane mübarek. 3 aylık kazancına satılması zor bu kanalın. bence yt 2 aya kalmaz uçurur. onun için ederi 10-15 arası olur.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri