Bu kazanç kapısı müthiş

ben bir çok konuşmasını dinledim Arkadaş çok uğraşmış pek fazla kazanamamış izlenimi verdi.

Sonra da madem kazanamıyorum bende eğitimini vererek kazanmaya çalışıyayım demiş gibi

2009/2010 yıllarında konuda geçen Armağan Bey gibi satış işinde olan birçok kişiye satış sitesi yapmıştım.Adamların bazılarının websitesinin parasını ödeyemeyecek durumda olduklarını sonradan farkediyordum.

Websitesine bakınca o günler aklıma geldi.Aynı tarz site yapmışlar.Umarım bu işe girenler başarılı olur.Diğer yandan youtube'dan kazanamayan kişilerin diğer alanlarda çok daha fazla zorlukla karşılaşacağını düşünüyorum.

Arkadaşlar, Armağan'ın son canlı yayını: https://www.youtube.com/watch?v=INviG7IakVc

---------- Spam Engelliyici 3.10.2017 01:05 ---------- Önceki Mesaj 2.10.2017 23:51 ----------

Arkadaşlar bir Kursiyer arkadaşımız daha Amazon kazancını paylaşmış. 7 günde 1356 dolar

konusu sahibi bu arkadaşla ortakmı çalışıyor anlamış değilim.İşin getirisi tabiki vardır fakat yt gibi düşünün arkadaşlar güzel sistemini kuran güzel para kaldırır

amazona uye bile olamadım, net videosu yok ortada :D bu arkadaşlar kazanç kazanç demiş ama bir üyelik nasıl olur anlatmamış onca video da :D ben baştan ciddidim ama şuan "sadece üye ol para ver "gibi göruyorum konuyu.Sen para ver üye olda.. ne edersen et... posizyonunda. ilgilenenlere düşüncem budur.

amazona uye bile olamadım, net videosu yok ortada :D bu arkadaşlar kazanç kazanç demiş ama bir üyelik nasıl olur anlatmamış onca video da :D ben baştan ciddidim ama şuan "sadece üye ol para ver "gibi göruyorum konuyu.Sen para ver üye olda.. ne edersen et... posizyonunda. ilgilenenlere düşüncem budur.
arkadaşlar günde 1000 dolar kazanıyor hocam ne sandın :)

Ben yakında bunu satın alabilirim, şuan gta özgüne mi başlıyım buna mi karar veremedim henüz
[MENTION=48460]whitedevil1[/MENTION] tek sorun üye olma olsun nette Yt da binlerce kaynak var

Borsadanda ayrıca kazandıklarımı bu işe ayiricam

Ben yakında bunu satın alabilirim, şuan gta özgüne mi başlıyım buna mi karar veremedim henüz
[MENTION=48460]whitedevil1[/MENTION] tek sorun üye olma olsun nette Yt da binlerce kaynak var

Borsadanda ayrıca kazandıklarımı bu işe ayiricam

Edit

Şimdi gruptan baktımda öyle göründüğü gibi basit değil, amazon 49 dolar para kesiyor aylık
Bide sattigin ürünler elde kalabilir, geri iade durumları mevcut, macera aramaya gerek yok

En iyi iş bildiğiniz iştir

Başlayacak arkadaşların iyi araştırma yapmasını tavsiye ederim

ben beleş tavsiye edince kimse dinlemiyodu bu adam size herşeyin incigini boncugunu anlatmıyo arkadaşlar ondan emin olabilirsiniz yani. temel bilgileri ögretiyo alıyo 900 küsür dolarınızı . 1000 kişi alsa egitimi off güzel para :D

Valla videolarını izledim arkadaşında kendileri işin piiri oldukları halde kazanmışlar yeni giden biri kolay kolay kazanamaz site kurup adsense'den kazanç elde etmek gibi birşey bu bence herkezin yapamacağı cinsten örnek Tanıtım yazıları reklam seo işleri nasıl karışıksa buda ona benziyor ama parası olanlar için riske girilecek birşey bence ben anlamadıgım için girmeyi düşünmüyorum şimdilik bildiğimiz yoldan devam edelim. :)

Herkes eğitmen olmuş ben sanmıyorum ki İlkay bey bu işi yapıyor olsun =) muhtemelen arkadaşının ona kattığı ve edindiği bilgiler ile kendi pazarlamasını gerçekleştirecek.

Umarım çok kişinin canı yanmaz ve ya başarılı olurlar. Ümit ve hayal satmak en kolayı :/

İnsanlar niye birinin güvenini sarsıp hayali ile oynamayı bu kadar kolay algılıyor aklım almıyor. Süreci baya takip edeceğim bakalım ne olacak.

https://www.youtube.com/watch?v=kXb1nUpuL1s

Herkes eğitmen olmuş ben sanmıyorum ki İlkay bey bu işi yapıyor olsun =) muhtemelen arkadaşının ona kattığı ve edindiği bilgiler ile kendi pazarlamasını gerçekleştirecek.

Umarım çok kişinin canı yanmaz ve ya başarılı olurlar. Ümit ve hayal satmak en kolayı :/

İnsanlar niye birinin güvenini sarsıp hayali ile oynamayı bu kadar kolay algılıyor aklım almıyor. Süreci baya takip edeceğim bakalım ne olacak.

https://www.youtube.com/watch?v=kXb1nUpuL1s

Ya başkan ne olucak yapamayan adama dicekleri: "Bak yapan bir ton adam var sorun sende"
Parası olmayan dropshipping işine girmesin. Para yatıracak olan shopify ile 5-10 site açarak dropshipping işinden para kazanabilir. Ben çok inceledim bu konuyu ancak bütçe meselesi. Şu an boşa atacağım 30-35 bin tl bütçe olsaydı elimde girmeyi düşünebilirdim. Öyle 1-2k ile olucak iş değil bu

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri