Bu kazanç kapısı müthiş

En az 5k$ sermaye, e-ticaret ve dijital marketing tecrübesi, iyi bir ingilizce ve yasal tüm prosüdürlere hakim olduktan sonra amazonda ki listelerle kapışabilecek güç ve iyi bir motivasyon gerekiyor.

Bunlar bende var diyen herkes için iyi bir kazanç kapısı olabilir. fakat bu şahsın kursu ve anlattıklarını UDEMY ücretsiz kursları ve youtube yabancı kanallardaki anlatılanlarda 100 kat fazlasını bulabilirsiniz.

Bu adamın sıyrıldığı nokta ülke olarak yaşadığımız ingilizce sorunundan kaynaklanıyor. Burdaki eğitim ve bilgileri doğru dürüst anlamadan yalan yanlış çeviri yapıp 5-6 aydır başladığı bu yolculukta kendini danışman olarak tanıtıyor.

Yeminle merak ediyorum bizim bu gençliğimiz ne zaman akıllanacak.Sanırımbu söylediğim bir hayal olarak kalacak.

Eğitim paketi satan kişinin face grubu var,1K DEN FAZLA KİŞİYE SATILMIŞ DURUMDA BU ARADA...
Shopify dan site kurup ürün için face ye reklam veriyorlar...işin acı tarafını yazayım-elemanın biri 5 günde 150 dolar reklama harcamış 1 ürün için,5. günün sonunda da 30 dolarlık satış yapmış havalara uçuyor :D:D:D

Eğitim paketi satan kişinin face grubu var,1K DEN FAZLA KİŞİYE SATILMIŞ DURUMDA BU ARADA...
Shopify dan site kurup ürün için face ye reklam veriyorlar...işin acı tarafını yazayım-elemanın biri 5 günde 150 dolar reklama harcamış 1 ürün için,5. günün sonunda da 30 dolarlık satış yapmış havalara uçuyor :D:D:D

Komedi hocam yaa valla bu millete aklım sırım ermiyor.

Bu senin attığında diğer ikincikomedi sahibi buda Shopify drop shipping den yürüyor. Paypal olmadığından Türkiyeye ödeme dahi alamıyorsun. Adama sorduklarında bizim hesaplara yatar diyor :) Sakın ailenize arkadaşlarınıza bahsetmeyin aman ha diyor. Lüx otellerde yaşıyorum lüx arabalara biniyorum diiyor
daha neler neler. Zaten şahsa nette bakın girmediği çıkmadığı iş kalmamış.
Millette allah razı olsun hocam diyor.
Ya valla bir baba olarak bu gariban parasız gençliğe üzülüyorumki bunların ağına düşüyorlar.

En az 5k$ sermaye, e-ticaret ve dijital marketing tecrübesi, iyi bir ingilizce ve yasal tüm prosüdürlere hakim olduktan sonra amazonda ki listelerle kapışabilecek güç ve iyi bir motivasyon gerekiyor.

Bunlar bende var diyen herkes için iyi bir kazanç kapısı olabilir. fakat bu şahsın kursu ve anlattıklarını UDEMY ücretsiz kursları ve youtube yabancı kanallardaki anlatılanlarda 100 kat fazlasını bulabilirsiniz.

Bu adamın sıyrıldığı nokta ülke olarak yaşadığımız ingilizce sorunundan kaynaklanıyor. Burdaki eğitim ve bilgileri doğru dürüst anlamadan yalan yanlış çeviri yapıp 5-6 aydır başladığı bu yolculukta kendini danışman olarak tanıtıyor.

Yeminle merak ediyorum bizim bu gençliğimiz ne zaman akıllanacak.Sanırımbu söylediğim bir hayal olarak kalacak.

Deminde yazdım konuyu araştırmadan yorum yaparsanız mahçup olursunuz. Söylediklerinin hepsi tutarsız.

1. 5 bin$ sermaye gerektiğini kim söyledi
2. e-ticaret ve dijital marketing tecrübesi, gerektirdiği için zaten kurs da bunun eğitimi ve bire bir desteği var.
3. Bu adam yalan yanlış bilgilerle kendini danışman ilan ediyor dediğin adam doktorlara danışmanlık hizmeti veriyor :) işte link: https://armagankizilcan.com/dijital-pazarlama/

Merak ettiğin şeye gelirsek: Bu gençlik Türkiye yi dünya lideri yapma yolunda hızla ilerliyor ve buna hiç kimse mani olamayacak.

Deminde yazdım konuyu araştırmadan yorum yaparsanız mahçup olursunuz. Söylediklerinin hepsi tutarsız.

1. 5 bin$ sermaye gerektiğini kim söyledi
2. e-ticaret ve dijital marketing tecrübesi, gerektirdiği için zaten kurs da bunun eğitimi ve bire bir desteği var.
3. Bu adam yalan yanlış bilgilerle kendini danışman ilan ediyor dediğin adam doktorlara danışmanlık hizmeti veriyor :) işte link: https://armagankizilcan.com/dijital-pazarlama/

Merak ettiğin şeye gelirsek: Bu gençlik Türkiye yi dünya lideri yapma yolunda hızla ilerliyor ve buna hiç kimse mani olamayacak.

Ahh be güzel kardeşim senin geçtiğin bu yollardan o kadar çok zaman önce geçtim ki seni çok iyi anlıyorum.Onun için sana kızamıyorum.

Bu eğitim paketini satan kişi kimmiş bende merak ettim? Tamam link vermişsin Ekim Nazım Hikmet ten bahsediyorsun. Bu adamı pek tanımam.

Son düzenleme:
1000*350=350 bin dolar

hadi bunun 50 bin doları ref ile üye yapanlara gitsin

kaldı geriye 300 bin dolar

Tl ye siz çevirin :P

Paketi bedavaya getirmeye çalışıyosun heralde hocam. Bizim yararlanmamızı istiyormuş gibi paylaşmışsın ücretsiz olsaydı seni buralarda göremezdik. Dikkatli olun derim.

Paketi bedavaya getirmeye çalışıyosun heralde hocam. Bizim yararlanmamızı istiyormuş gibi paylaşmışsın ücretsiz olsaydı seni buralarda göremezdik. Dikkatli olun derim.

Bence paketi bedavaya getirmiyor, direkt elemanın kendisi. Bir yerden duymuştur ytpara diye bir site var, üyelerde para çok, konu açan parayı götürüyor demişlerdir :)

Enteresan bir yorum :) Refden kazanacağım para ile ne yapacağımın senle ne alakası var anlamadım :) Yani ister paket satın alırım ister başka bir şeye harcarım hakikaten çok enteresan :)
2. Sizin yararlanmanızı istiyormuşum gibi paylaştığımı söylüyorsun :) ücretsiz olsaydı beni buralarda göremeyeceğini söylüyorsun :) ben yıllardır buralardayım :)

---------- Spam Engelliyici 23:51 ---------- Önceki Mesaj 23:41 ----------

Bence paketi bedavaya getirmiyor, direkt elemanın kendisi. Bir yerden duymuştur ytpara diye bir site var, üyelerde para çok, konu açan parayı götürüyor demişlerdir :)

Arkadaşlar siz bu yorumları yazarken ciddi misiniz yoksa şakamı yapıyorsunuz :) Yaptığınız alaysı yorumlara dikkat edin sonra siz mahçup olursunuz diyorum ama hala ciddiye almıyorsunuz.

Bir yerlerden ytpara diye bir sitenin olduğunu duymuşum :) :) :) buradaki üyelerde para çokmuş :) :)
Ben yıllardır Ytpara dayım :) :)

Kahraman olma mücadelesi yok. Ücretsiz olsaydı seni buralarda göremezdik derken farklı birşey kastetmiştim. Şuan mükemmel derecede kazanç sağlayanlar burada ama paylaşım yok. Burada olmanız birşeyi değiştirmez. Artı olarak arkadaşın yazdığı posta katılıyorum bence direk sizsiniz. Bu dönemde bencillik çok fazla ki para kazandıran bir işi kimse kimseye anlatmıyor. Siz kazanabiliyorsanız kazanın hocam. Yazmışsınız ref kazancını istediğim şekilde harcarım. Bu mükemmel işi yapmayacaksınız heralde? ayıp hocam :))

Kahraman olma mücadelesi yok. Ücretsiz olsaydı seni buralarda göremezdik derken farklı birşey kastetmiştim. Şuan mükemmel derecede kazanç sağlayanlar burada ama paylaşım yok. Burada olmanız birşeyi değiştirmez. Artı olarak arkadaşın yazdığı posta katılıyorum bence direk sizsiniz. Bu dönemde bencillik çok fazla ki para kazandıran bir işi kimse kimseye anlatmıyor. Siz kazanabiliyorsanız kazanın hocam. Yazmışsınız ref kazancını istediğim şekilde harcarım. Bu mükemmel işi yapmayacaksınız heralde? ayıp hocam :))

1. Direk sizziniz derken ney direk benim anlamadım?
2. Refden gelen kazancımı istediğim yerde tasarruf ederim demek ben şu anda kazanıyorum demek mi oluyor?
3. Ayıp derken? Ayrıca bu işi yapmayacağımı nereden çıkardınız?
4. Bu yollardan çok geçtiğinizi Türk gençlerine acıdığınızı söylüyorsunuz ama mantıksız soru ve yorumlarla beni bile yordunuz tebrik ederim.

Olan hep kandırılmış garibanlara oluyor. Bu garibanlar da öyle inanıyorlar ki, şirketi kurup, para havuzunda yüzünden daha gayret ediyorlar.

Olan hep kandırılmış garibanlara oluyor. Bu garibanlar da öyle inanıyorlar ki, şirketi kurup, para havuzunda yüzünden daha gayret ediyorlar.

İşte talebe arkadaşımızda onlardan biri malesef ama gerçekleri söyleyemiyor üzerlerinde bi baskı var bu armağan denilen çocuk baskıcı ve rencide ediyo insanları

Neyse hayırlısı olsun umarım başka bi yol bulursunda bunun gibiler dahada keyif yapmaz..

Boya badsna devam abi bırak bu işleri inan böyle bişey olsa amerikalılar bize bırakmazdı [emoji4]

Halihazırda milyonlarca insan profesyonelce yapıyo bize izleyip helal olsun demek düşer gönül verirsin yapacağım dersin olabilir ama çok para lazım ve tüm parayı gözden çıkarman lazım illa kazanacaksın diye birşey yok çünkü

---------- Spam Engelliyici 08:23 ---------- Önceki Mesaj 08:21 ----------

1000*350=350 bin dolar

hadi bunun 50 bin doları ref ile üye yapanlara gitsin

kaldı geriye 300 bin dolar

Tl ye siz çevirin :P

@EleniaPol 350 dolar kurs ücreti değil
985 - 350 = 525

350 indirimi [emoji3]

Ama şuan 525 değilde 600 falan sanırım

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri