Bu Konuya Bir Açıklık Getırmek Istıyorum.

jackjones53

Kayıtlı Üye
Arkadaşlar Benımle Ilgılı Onyargıyı kafanızdan kaldırmak ıcın bu konuyu acıyorum

Battusay nıcklı admınıstrator benı 3 gun banlarken yazmıs oldugu notta

Kişiliginde kurnazlık ve kendini uyanık sanarak e-book'u satın almış bir kişiden birşey karşılıgında istemekten dolayı 3 Gün .
bunlar yazılıydı

Kendısınede Gmailden Mesaj Attım Zaten.
Ben E-bookların Baskasından Istenmesı konusunda bir yasak oldugunu bılmıyordum
ayrıca Şunuda belırtmek ıstıyorum ben kesınlıkle ve kesınlıkle o şahıs a sana taktık verıcem bana e-bookları ver demedm kendısı taktıgı ogrenmek ıstedıgını ve bunun karsılıgında bana elınde bulunan e-bookları verıcegnı soyledı bende itiraz etmedım e-booklar ısıme yarar diye dusundugum ıcın paylastgım taktıgı

daha sonra bana taktıgın yaramadıgını soylemıs bu konuda zaten vıdeonun sonunda belırttım taktıgın calıstıgını ama hala arkadas ıkna olmuyor yapamadıgı bırsey ıcın benı sucluyor.
Eğer ben e-bookların paylasılmasının yasak oldugunu bılseydım kalkıpda e-bookları vermıyor dıye konu acmazdım bunu bıraz dusunen boyle oldugunu anlar zaten

ve admınlerden son bır rıcam var ınsanları forumdan banlamadan once 1-2 kelımede onların soylemesıne ızın verın bız her sanıye forumda olup bıtenı takıp etmıyoruz o konuda furkan kendı savunmasını guzelce yazmıs ben forumda olmadıgım ıcın dırek banlanmısım söylıceklerım bu kadar ben kımseden zorla bırsey almadım

eğer yine banlarsanızda canınız sagolsun ben sadece bu ısın sızın bıldıgınız gıbı olmadıgını acıklamak ıstedım.

bu kitap yazarlarini da anlamiyorum arkadas.Madem dagitilmasindan rahatsizlik duyuyorsun,kiy paraya lisanslandir kitabini..Patent ve telif haklarini da al bi guzel..Sonra sat ne satacaksan..Diger turlu hem kendini korumaya almadan satip hem de dagitilmasina izin vermemek olmaz bana gore.

bu kitap yazarlarini da anlamiyorum arkadas.Madem dagitilmasindan rahatsizlik duyuyorsun,kiy paraya lisanslandir kitabini..Patent ve telif haklarini da al bi guzel..Sonra sat ne satacaksan..Diger turlu hem kendini korumaya almadan satip hem de dagitilmasina izin vermemek olmaz bana gore.

Bu devirde her şey paraya dökülmüş hocam bazıları milleti daha ne kadar sömürebilirim onun derdinde. (Sözüm meclisten dışarı çok yardımını gördüğüm insanlar oldu Allah hepsinden razı olsun..)

Merhaba yeniden aramıza hoşgeldiniz , Banlama yetkimiz bizim en nadir en son kullanacagımız yetkimizdir ki bunda Süresiz banlama dahada agır basıyor . O nedenle üyelere söz konusu her zaman tanırız , ben size sormadım fakat konuda mesajları konuşmaları birebir takip ettim . Ki şuan dahi benim online oldugumu görmüyorsunuz . :)

Gelelim sizin konunuza . Böyle bi konu açmak hakkınızdır tabiki ön yargıları kırmak adına , Fakat size e-book'u veren üye sizden daha uzun bi süre forumdan uzaklaştırıldı dikkatinizi çekerim , Size sadece 3 gün verdim , Oda kuralları bilin yada bilmeyin , biraz düşünüp Ebook satanlar yerine kendinizi koysadınız neden 3 gün yasakladıgınızı anlardınız . Yada ebooku almadan önce bunun yanlış bişi oldugunu size bu teklifi yapanı bize bildirmeniz gerektigini . O Nedenle 3 gün uzaklaştırılmayı hakettiginiz , dahada fazla olabilicegini , daha fazla olabiliceginin nedeninin ise : Başka İslam dininin Haram dedigi KUL Hakkının oldugunu belirtmek isterim iyi forumlar dilerim .

Bu devirde her şey paraya dökülmüş hocam bazıları milleti daha ne kadar sömürebilirim onun derdinde. (Sözüm meclisten dışarı çok yardımını gördüğüm insanlar oldu Allah hepsinden razı olsun..)

Aynen katiliyorum. Form ruhuna ters bir davranis zaten acemiye birsey satmak.

Satmak yerine ogretmek, paylasmak daha insancil bir davranis olur.

Malesef bizim vatandasta cok hevesli boyle seyleri almaya destek vermeye arka cikmaya. Forumda paylasacak, ogretecek,insan lazim (muslera06) gibi. Tuccarlar kusura bakmasin lutfen.

вαттυѕαу;125511' Alıntı:
Merhaba yeniden aramıza hoşgeldiniz , Banlama yetkimiz bizim en nadir en son kullanacagımız yetkimizdir ki bunda Süresiz banlama dahada agır basıyor . O nedenle üyelere söz konusu her zaman tanırız , ben size sormadım fakat konuda mesajları konuşmaları birebir takip ettim . Ki şuan dahi benim online oldugumu görmüyorsunuz . :)

Gelelim sizin konunuza . Böyle bi konu açmak hakkınızdır tabiki ön yargıları kırmak adına , Fakat size e-book'u veren üye sizden daha uzun bi süre forumdan uzaklaştırıldı dikkatinizi çekerim , Size sadece 3 gün verdim , Oda kuralları bilin yada bilmeyin , biraz düşünüp Ebook satanlar yerine kendinizi koysadınız neden 3 gün yasakladıgınızı anlardınız . Yada ebooku almadan önce bunun yanlış bişi oldugunu size bu teklifi yapanı bize bildirmeniz gerektigini . O Nedenle 3 gün uzaklaştırılmayı hakettiginiz , dahada fazla olabilicegini , daha fazla olabiliceginin nedeninin ise : Başka İslam dininin Haram dedigi KUL Hakkının oldugunu belirtmek isterim iyi forumlar dilerim .

ben sıze hak vermıyo degılım ama hıc olmazsa karşı tarafında konusmasına ızın verın haksız olsa bıle sonucta banlandıgını goren kısı konuya baktıgında o kısının mesajlara katılıp yorumlar attıgını goruyo sızın adınıza ve sız banlandıgınız ıcın hıcbırsey yapamıyosunuz benım tek derdım bu banlıcagınız kısıyede bır sozhakkı verın

yınede ben ıyı nıyetınızden oturu tesekkur edıyorum.
iyi calısmalar.

napcan e booklari gereksiz vakit kayibi

Bir ara E-book yazıcam dedinizi hatırlıyorum..

Yanlışmı hatırlıyorum acaba :cool:

dikkatli birisiniz ama az dikkatli actigim baslik konu disi ve altinda not olarak kitap satanlari kinamak icin acilmistir yaziyo du. koni disinda bakabilirsiniz ;) (hicbir sekilde herhangi bi bilgi satisimiz yoktur ve olmazda 50*500kitap 25000tl ) :D :Dkazanamayanlar icin buyuk gelir kapisi hesapladimda

aslında site yönetiminin bu e-book satmayı yasaklıycak yada ağır kurallar getiricek her önüne gelen e-book satar oldu valla

Hocam kimse zorla alın demiyor. Genelindeki bilgiler zaten forumda mevcut kimse çocuk degil. Farklı bir bilgi oldunu iddaa ederse satıcı alanlar yorumda belirtsin. Ebook konulara bakıyorum mesajların yarısı çok iyi süper he ho yazmıs :):D:cool::p Diğer bir kısımda zaten bilgiler mevcut hiç işime yaramadı vs :eek::(:confused: yöneticiler ne yapsın :)

Hocam kimse zorla alın demiyor. Genelindeki bilgiler zaten forumda mevcut kimse çocuk degil. Farklı bir bilgi oldunu iddaa ederse satıcı alanlar yorumda belirtsin. Ebook konulara bakıyorum mesajların yarısı çok iyi süper he ho yazmıs :):D:cool::p Diğer bir kısımda zaten bilgiler mevcut hiç işime yaramadı vs :eek::(:confused: yöneticiler ne yapsın :)

gerçi sizde haklısınız :D

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri