Bu Korku Bana Yeter :)

Pixel Plus Medya

Kayıtlı Üye
Merhaba Arkadaşlar

Pek çoğunuz gibi bende neredeyse her gece sabaha kadar ayaktayım ve genelde de sürekli birşey içiyor olurum çoğunlukla çay kahve elbette. Daha 10 dk önce masamdaki bir su bardağı cayı öyle bir döktüm ki direk tepesinden kasamın içine boşaldı. Bilenler elbet anlayacaktır ben Zalman Z5 performans kasası kullanıyorum dolayısıyla üstü dahil olmak üzere her yerinde birsürü havalandırma deliği var ve çay direk tepesine döküldü yani..

Bilgisayarı hemen şartelinden kapattım ve kasanın içini açıp tüm parçaları önce kolanyalı mendil sonra da hafif nemli bir bezle sildikten sonra en sonda başka bir bezle tamamen kuruladım.. Ama bu geçen 10-15 dakika felaketti..

Ne olur bilgisayara birşey olmasın... Ne olur bilgisayara birşey olmasın... Resmen tüm dijital hayatım gözünüm önünden geçti projelerim, kanallarım vs vs.. Tırsa tırsa açtım bilgisayarımı ve herşey yolunda :D

Ama bu korku bana yeter daha da kasanın olduğu tarafa bardak koymam :)

Son düzenleme:
Merhaba Arkadaşlar

Pek çoğunuz gibi bende neredeyse her gece sabaha kadar ayaktayım ve genelde de sürekli birşey içiyor olurum çoğunlukla çay kahve elbette. Daha 10 dk önce masamdaki bir su bardağı cayı öyle bir döktüm ki direk tepesinden kasamın içine boşaldı. Bilenler elbet anlayacaktır ben Zalman Z5 performans kasası kullanıyorum dolayısıyla üstü dahil olmak üzere her yerinde birsürü havalandırma deliği var ve çay direk tepesine döküldü yani..

Bilgisayarı hemen şartelinden kapattım ve kasanın içini açıp tüm parçaları önce kolanyalı mentinlle sonra da hafif nemli bir bezle sildikten sonra en sonda başka bir bezle tamamen kuruladım.. Ama bu geçen 10-15 dakika felaketti..

Ne olur bilgisayara birşey olmasın... Ne olur bilgisayara birşey olmasın... Resmen tüm dijital hayatım gözünüm önünden geçti projelerim, kanallarım vs vs.. Tırsa tırsa açtım bilgisayarımı ve herşey yolunda :D

Geçmiş olsun direkten dönmüş bende kola dökmüştüm ama şansım yaver gitmedi anakartı yakmiştim rahmetli kömürlükte şimdi farelerin maskodu olmuş vaziyette :)

Merhaba Arkadaşlar

Bilgisayarı hemen şartelinden kapattım ve kasanın içini açıp tüm parçaları önce kolanyalı mentinlle sonra da hafif nemli bir bezle sildikten sonra en sonda başka bir bezle tamamen kuruladım.. Ama bu geçen 10-15 dakika felaketti..

geçmiş olsun hocam, dikkatli olmak lazım, sıvıları pc den uzak tutun sonra pişman olmaktansa. :)
bu arada kolonyalı mentin ne?

Geçmiş olsun. Bende telefonum için öyle titizdim ama 1 haftadır bozuk. Yalan olduk resmen. :) Fazla titiz olmamak lazım. :D

Bak dikkat edersen bu kaza bir çok kişinin başına geliyor.
Özgünlerin malına bir şey olmuyor.
Spamcılarınki hurdaya çıkıyor

Özgün olmak lazım özgün.... :D

geçmiş olsun. aynı korku bende de var. benim kasa tt armor aynı şekilde hava alması için delikler var üzerinde o yüzden masaya koyduğum şeyleri uzak tutarım kasadan dökülür felan diye dikkat ederim. ama olunca oluyor yapacak bişey yok. parçalar iyi kuruduktan sonra fazla bir sorun olacağını sanmam.

Yetmez yedek almalisin bardaktan daha tehlikeli seylerde var :D gecmis olsun

Dikkat et parçalar daha sonra oksitlenme yapıp arıza çıkarabilir sen tedbirini al şimdiden..

iyce sildim temizledim ve kuruttum son 1 saattir de sorunsuz çalışıyor bu saatten sonra artık birşey olmaz inşallah :D :D

mendil o mendil :D :D yanlış yazmışım işte ne yüzüme vuruyorsun :D :D :D

yok farklı birşeyse bilelim dedim yani. :D

Geçmiş olsun. Bende telefonum için öyle titizdim ama 1 haftadır bozuk. Yalan olduk resmen. :) Fazla titiz olmamak lazım. :D

abi sakınan göze çöp batarmış, herhangi bir eşyanı ne kadar umursamazsan o kadar uzun ömürlü oluyor ben denedim gerçekten öyle, kesin bilgi yayabilirsiniz. :)
hor kullanma anlamında değil tabi o arayı iyi bulmak lazım.

bende laptop'un hapörlerine çay döktüm az aynı senin gibi her gözümün önünden geçti valla , geçmiş olsun..

Makarna yaparken abimin iphoneunu icine dusurmustum :) mal 1 hafta pirincte kalmisti cikardik calisti ama ses gitmedi karsiya garantiye yolladik yenisini yolladilar ama yollamayabilirlerdide teknolojiyi sivi seylerden uzak tutmak lazim :)

tapatalktan takla atilarak yollandi

yok farklı birşeyse bilelim dedim yani. :D

abi sakınan göze çöp batarmış, herhangi bir eşyanı ne kadar umursamazsan o kadar uzun ömürlü oluyor ben denedim gerçekten öyle, kesin bilgi yayabilirsiniz. :)
hor kullanma anlamında değil tabi o arayı iyi bulmak lazım.

Ben o arayı hiç iyi bulamıyorum işte kardeşim. :) Ya toz toprak içinde kalıyor eşyam yada tertemiz. :D Ama tertemiz olan şeylere genelde böyle şeyler oluyor dediğin gibi..

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri