Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
O miktarı bankaya koysan dünya savaşı, yastık altına koysan yastık savaşı çıkar. Bence banka hocam yastık altında ne işi var paranın bi hırsız girse yazık olur.
aynen öyle, zaten yastık altındaki tek tereddüt hırsız
kuveyt türk bana sağlam bir banka gibi geldi.
ailemde herkese hesap açtırttıp kişi başı 100k , 100k yatırtsam sanırım riski düşürürüm
Kasım ayında 84 lira olan altın bu gün 101 lira yani yükseleceği kadar yükseldi.. Bu gün 101 liradan alıp 2-3 ay son 90 liraya düşme ihtmalide var..
Birde dip not , büyükler şöyle der , Parayı ,altını yastık altında bekletmek vatana ihanettir.
Bence büyükler pek anlamıyor o işlerden. Bankada bekleyen para sadece bankaya yarar. Senin paranla bir şube daha açarlar sonra bir taksit ödeyemeyince kan alırlar.
Büyükler derken aile büyüklerim anlamında demedim , halka maal olmuş büyükler anlamında dedim
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.