Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
[MENTION=1940]0zkan[/MENTION] kardeşim sence arkadaşın gönderdiği laptop mu yoksa bu
laptop mu daha uygun.
Cevap yazan herkese teşekkürler bu laptop dikkatimi çeti ama hem benim gösterdiğim 1.7 bu 1.5 hem de bu daha pahalı :S
vakit var kardeşim,bekliyorum.2 laptobuda yarın detaylı inceliycem kardeşim. bende bu fiyat aralığında sana bi bilgisayar tavsiyesi yaparım gün içinde zamanımız var nasıl olsa![]()
Merhaba arkadaşlar,
Ocak ödemesiyle laptop almayı düşünüyorum.Bütçem 1.000 - 1.500 TL
LEVOVO LAPTOP
Bunu buldum en son kararım bu,siz ne önerirsiniz hangisi sağlamdır.Hanigisi hızlıdır pek anlamam ben.Tavsiyeleriniz için şimdiden sağolun,varolun. [MENTION=1940]0zkan[/MENTION] bu işlerden anlıyormuşsun kardeşim [MENTION=247]Titan[/MENTION] öyle dedi.![]()
Anlayan anlamayan herkes yorum yazmış.
Bilgisayarın özellikleri f/p oranına göre gayet güzel.
Tek kötü yanı bu markanın laptop kategorisinde size sunacağı servis ağıdır.. Ve işçiliği vasattır. Arıza çok cıkaran bir marka. Kullanıcılar tarafından en çok şikayet edilen markalardan biri.
Benim tercihim toshiba veya hp olur her zaman.
[MENTION=1940]0zkan[/MENTION] kardeşim sence arkadaşın gönderdiği laptop mu yoksa bu
laptop mu daha uygun.
ozo bana niye sormuyon yala, işlemcisi hariç gerisi 10 üzerinden 9,5
---------- Mesaj saat 03:22:01 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 03:19:01 civarında gönderildi. ----------
lenovodan mı bahsediyorsunne kadar adam gördüysem hepsi memnun ayrıca lenovo IBM in taşınabilir bilgisayar kolu oluyor
Eğer çok fazla oyun oynamıyorsanız ultrabook öneririm çok daha rahat edersiniz. HP C6T87EA 15-b032st UltraBook En Ucuz Fiyat
1.600 ona vereceğime 1.700 buna veririm dostum ne dersin ? 8 GB RAM 2 GB EKRAN KARTI İ7 İŞLEMCİ 1TB HARDDİSK
ZIRH GİBİ LAPTOP YA SİLAH GİBİ![]()
1.600 ona vereceğime 1.700 buna veririm dostum ne dersin ? 8 GB RAM 2 GB EKRAN KARTI İ7 İŞLEMCİ 1TB HARDDİSK
ZIRH GİBİ LAPTOP YA SİLAH GİBİ![]()
aynen fiyatı güzel aga bunun eger 1,500 bütçe varsa alınabilir ama ilk önce satıcıyla bi görüşmek lazım aynı serinin i3- i5- i7 işlemcileri mevcut.
Bonna birde ssd alıp sonradan takmada sıkıntı olmuyosa bazılarında 2 vidayla hardisk yeri açılıyo direk ssd takabiliyon. Ssd ile normal hardisk arasında o kadar fark var ki illa bi ssd almanı tavsiye ederim makine i5 olsun ama ssd olsun. alttaki ürünü aldım masaüstüme fiyatını dibine kadar hak ediyolar. Render alırken eskiden 1 saat süren işlem 10 dakkada bitiyo. Makine hiç bi şeyde kasmıyo office dosyasına tıklayıp açılcak diye makineyi bekletmiyo valla ssd tavsiye ederim makineye resmen can geliyo normal hardiskle işlem yapmak artık bana işkence gelmeye başladı. Ssd illa almanı tavsiye ederim.
VATAN COMPUTER - KINGSTON - 120GB V300 Serisi Sata 3.0 Cache SSD (Okuma Hızı 450MB / Yazma Hızı 450MB) - Solid State Disk
Hocam bu bilgisayar niye bu kadar ucuz? Bi sıkıntı olmasın
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.