Bu Laptop alınır mı? [ Laptop Önerisi İstiyorum ]

B
  • Kullanıcı Bonna
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Konu Dışı
bilgisayar dedigin ögrenciden 2. el alınır:D bayandan az kullanılmış! gir eskisehir.net yarı fiyatından daha ucuza kapatırsın. bide pc alırken bak bu bilmem kac gbmiş bu söyleymiş diyerek alınmaz ram'de mhz si var işlemcide performansı var. ekran kartında bit+fan var , güc kaynagında watt degeri var,daha sayılcak biton şey varken rakamlarla karar verme ogi

Bende bunu alt serisin'den kullanıyorum başlarda çok iyiydi ama artık hızıma yetişemez oldu en güzeli asus ve sony ama asus tavsiye ederim ve i5' aşağıya alma ve intel işlemci şart amd oyun performansı için benim bildiğim :)

1.600 ona vereceğime 1.700 buna veririm dostum ne dersin ? 8 GB RAM 2 GB EKRAN KARTI İ7 İŞLEMCİ 1TB HARDDİSK

ZIRH GİBİ LAPTOP YA SİLAH GİBİ :D:D

Kutusu açık kullanılmamış ürün nedir yaa toz şekermi o :D

---------- Mesaj saat 10:09:08 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 10:06:16 civarında gönderildi. ----------

Makina bu arkadaş bu :)

Asus X550CC XO105D Notebook , laptop , notebooklar , laptoplar , en ucuz laptop fiyatı

Güzel abim yada kardeşim paylaşımsız ekran kartı asıl iyidir bilgisayarcı olduğuna emin misin :)

hocam ultrabook tavsiye etmem sonuçta youtube işiyle uğraşıyoruz video editleme ,render alma gibi işlemler yapıyorsan sağlam işlemcili ve ekran kartlı makine alman lazım, daha önce tavsiye edilen lenovo z510 en iyi seçimlerden biri olur hatta bütçen yetiyorsa y510 mükemmel olur, lenovo candır en iyi donanımı en uygun fiyata veren markalardan biridir bu yüzden seveni de çoktur sevmeyeni de, bende f/P ürünlerini tercih ettiğim için sana lenovo önereceğim ama lenovo olmasın dersen asus ya da msi gaming serilerine bakmanı öneririm almışken sağlam bir makine al :D

Hocam AMD'nin yeni nesil Kaveri APU'ları çıktı 14 Ocakta. İçinde bulunduğu entegre grafik birimiyle Battlefield 4 gibi modern bi oyunu Full HD 1080p çözünürlükte orta grafik ayarlarında 30+ kare saniyede oynatıyor.Şubat ayında Mantle gelicek ve AMD %45 performans artışı vadetmekte. ve testlerde bunu söylüyor Mantle ile Battlefield 4 bu sefer 55 fps Kare saniyelere kadar uzanıyor. İşlemci olarakta iyi işler yapmakta. Biraz bekleyin derim yakında Kaveri APU Laptoplar gelecektir.

Hocam AMD'nin yeni nesil Kaveri APU'ları çıktı 14 Ocakta. İçinde bulunduğu entegre grafik birimiyle Battlefield 4 gibi modern bi oyunu Full HD 1080p çözünürlükte orta grafik ayarlarında 30+ kare saniyede oynatıyor.Şubat ayında Mantle gelicek ve AMD %45 performans artışı vadetmekte. ve testlerde bunu söylüyor Mantle ile Battlefield 4 bu sefer 55 fps Kare saniyelere kadar uzanıyor. İşlemci olarakta iyi işler yapmakta. Biraz bekleyin derim yakında Kaveri APU Laptoplar gelecektir.

Kardeşim bi türkçe mealini yazarsan sevinirim:D

Kardeşim bi türkçe mealini yazarsan sevinirim:D

Oyun oynuyorsanız bu işlemcinin notebooklara gelmesini bekleyin diyorum. Ha sadece youtube,facebook,twitter, internette sörf yapacaksanız beklemeyin alın derim vatanda her hafta sonu bazen %25 indirim bazende %30 indirim oluyor. Daha avantajlı olur o zaman. Fakat doların kurundan dolayı pek bilgisayar alınacak dönem değil açıksası.

Oyun oynuyorsanız bu işlemcinin notebooklara gelmesini bekleyin diyorum. Ha sadece youtube,facebook,twitter, internette sörf yapacaksanız beklemeyin alın derim vatanda her hafta sonu bazen %25 indirim bazende %30 indirim oluyor. Daha avantajlı olur o zaman. Fakat doların kurundan dolayı pek bilgisayar alınacak dönem değil açıksası.

ne zaman geliyor kardeşim :)

AMD ise uzak dur. gördüğüm kadarı ile ekran kartı AMD. Ayrıca lenova son zamanlarda çıkış yakaladı, özellikle sağlamlık açısından ama malesef görüntü olarak çok çirkin bir laptop genel olarak lenova leptolar görüntüsü çok kötü, Bana kalırsa ASUS, Dell, Toshiba, HP gibi yeni nesil işlemcili laptopları incelemelisin. Dikkat Türk malı olmamasına dikkat et.

вєякαη;226465' Alıntı:
AMD ise uzak dur. gördüğüm kadarı ile ekran kartı AMD. Ayrıca lenova son zamanlarda çıkış yakaladı, özellikle sağlamlık açısından ama malesef görüntü olarak çok çirkin bir laptop genel olarak lenova leptolar görüntüsü çok kötü, Bana kalırsa ASUS, Dell, Toshiba, HP gibi yeni nesil işlemcili laptopları incelemelisin. Dikkat Türk malı olmamasına dikkat et.
Hocam niye AMD'yi kötülüyorsunuz? Bir sebep gösterinde ona göre davranalım bizde.

Hocam niye AMD'yi kötülüyorsunuz? Bir sebep gösterinde ona göre davranalım bizde.

üstad ben kendim bilgisayar teknisyeniyim. Bana çok bilgisayar geliyor, genelde ısınma sorunlarını AMD işlemcili bilgisayarda çok rastladığımız bir durum. Bunu anlayan anlamayan herkes biliyor artık AMD'nin ısınma sorununu yaşadığını. Ha şöyle bir durum da var Her AMD ısınmıyor tabiki, yeni nesil AMD işlemcilerinde buna karşı önlem alınmış. Yinede dikkatli olmak gerekiyor. Bana kalırsa intel

Buyrun daha fazla şikayet için AMD Şikayetleri Varan 1
amd-islemcili-laptop-almaya-korkmak--1987880
Varan 2

вєякαη;226465' Alıntı:

Burda GPU'dan bahsetmiyoruz. Bunlar APU.Entegre grafik birimiyle geliyorlar. APU'da AMD inteli 10'a katlıyor. Adam ekran kartına para vermeden hem işlemci hemde güçlü bir ekran kartına sahip oluyor. Battlefield 4 gibi modern canavar bir oyunu Mantle ile 1920x1080 FULL HD çözünürlükte orta grafik ayarlarında 55 kare saniyelere kadar oynatıyor diğer oyunları düşünemiyorum bile ki laptopların çoğunda fullhd desteği yok 1600x900 ve 1360x768 desteği var. Buda performans ikiye katlar masaüstü işlemlerdede iyi. Bu yeni mimari ve 28nm ile üretiliyor. Hem düşük güç tüketimi hemde performans sağlıyor. AMD intele yetişemiyor olabilir ama intele o kadar para bayılacağıma F/P Lideri AMD'ye bayılırım daha iyi en fazla ne kadar farkeder. ki bu performans artışını gözle görmekte pek mümkün değil anca testlerde çıkar fark gözle göremezsin yani hadi bazı intel işlemcilerinde görebilirsin onlarda 2000 liralık işlemciler.

---------- Mesaj saat 21:57:07 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 21:53:57 civarında gönderildi. ----------

вєякαη;226496' Alıntı:
üstad ben kendim bilgisayar teknisyeniyim. Bana çok bilgisayar geliyor, genelde ısınma sorunlarını AMD işlemcili bilgisayarda çok rastladığımız bir durum. Bunu anlayan anlamayan herkes biliyor artık AMD'nin ısınma sorununu yaşadığını. Ha şöyle bir durum da var Her AMD ısınmıyor tabiki, yeni nesil AMD işlemcilerinde buna karşı önlem alınmış. Yinede dikkatli olmak gerekiyor. Bana kalırsa intel

Buyrun daha fazla şikayet için AMD Şikayetleri Varan 1
amd-islemcili-laptop-almaya-korkmak--1987880
Varan 2

Bu ısınma soruları çok kılışe geliyor gerçekten :D Siz olaya ters tarafından bakıyorsunuz. AMD'nin 300 Liralık işlemcisini 750 Tl lik işlemcilerle karşılaştırıyorsunuz. AMD Fiyat/Performansa odaklanıyo müşteriyi düşünüyor.

AMD pişmanlıktır :D Nokta.. Siz beni dinleyin arkadaşlar, Yukarıdaki linkteki yorumlar AMD hakkındaki kötü tecrübeleri anlatıyor. Ayrıca kendi tecrübelerimden yola çıkarak söylüyorum bunları.. İyisi kötüsü yok bunun AMD bu huylu huyundan vazgeçmez :) iyiside aynı kötüsüde. Halen buna çözüm üretebilmiş değiller. Bana 7' den 70' e her türlü bilgisayar geliyor. Abi böyle bir ısınma olabilirmi. Bazen özelliklere bakmadan direk AMD oldugunu anlayabiliyorum İnanırmısınız bazen elimi ısıtıyorum güzel oluyor :D

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri