bu laptop alinirmi

hocam ne için alacaksınız buna bağlı birazda.oyun içinmi iş içinmi sadece net içinmi ?

ben bazen oyun oynarim yani fazla oyunlar alakam olmiyacak arada bir oynarim genelde youtube icin vds indirme yukleme dosya aktarma yani genelde bu isler icin olacak ve hizli olmasi benim icin onemli

ben bazen oyun oynarim yani fazla oyunlar alakam olmiyacak arada bir oynarim genelde youtube icin vds indirme yukleme dosya aktarma yani genelde bu isler icin olacak ve hizli olmasi benim icin onemli

İşini görer hocam o zaman.Ama ben i7 işlemcili bir ve en az 2Gb ekran kartlı bir

makine tavsiye ediyorum.Ayrıca Casper ı Acer den daha fazla tavsiye ediyorum.Kalite olarka pek fark olmamasına karşın Caper doları 1.3 kabul ederek sistem satışı yapıyor.

ben casperi sevmiyoru. ya dell alacaktim bu gun gittim bu ozelliklerde dell leptobu 1300 tl dediler cantasiyla baska yere gittim acer yada exper dedi sanirsam 850 tl dedi cantasi+fare ile ama onun ozellikleri cift cekirdek 2gb ram 500 hard disk ekran karti onboarddo sanirsam ve cift cekirdekler intel pentiummu oluyor

monster marka laptop var biraz beklersin ama fiyatına göre en uygunu o var türkiyede tabi bu dediğim oyun notebookları onun dışında asus lenovo msi derim

monster marka laptop var biraz beklersin ama fiyatına göre en uygunu o var türkiyede tabi bu dediğim oyun notebookları onun dışında asus lenovo msi derim

msi,mosnter,alienwere bu markaların oyun laptoplarına bakabilrsin.Fiyat biraz yüksek olabilir ama.

ben gidip dell almayi planliyorum arkadaslar en iyisi ve baska hangi markayi onerirsiniz

---------- Mesaj saat 14:27:21 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 14:17:16 civarında gönderildi. ----------

bu nasil arkadaslar ve internetten siparis versem herhangi bir soru. olurmu internetten alan varmi
Dell 3521 B00W23C Notebook - Gold.com.tr

Hocam Acer almayin,bi sure kullandiktan sonra cok basiniz agrir.Baslarda pek sorun cikarmasada 1 yil sonra falan aldiginiza pisman olursunuz.

Acer ve hp (özellikle pavilion serisi) tam bir chip yakma canavarı. Bir çok notebook servisi bu chipleri değişmekten köşe olmuştur.

Acer genel olarak sık arıza veren casper, exper gibi ısınma sorunu çok olan bir marka en azından bundan 1 sene önceye kadar böyleydi sonradan değişiklik yapıldıysa bilemicem.

Linki incelediğimde EKRAN BELLEĞİ Intel HD Graphics 3000 yazıyor harici bir ekran kartı modeli göremedim.

Kısacası önermiyorum.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri