Bu Laptop Ne Kadar Eder? Satacağımda

Ben niye geldim buraya. Kim getirdi. Neden ciktim. Bak goruyorsunuz yurudum ve ciktim.

Bilgisayar teknisyeniyim, ona göre cevaplayayım. İçindeki ram windows'un gereksinimden sonra 1.2gb kalacak. Ekran kartı desek oldukça eski. 2005-2010 arası üretim teknolojisine hitap ediyor. Kasada o kadar senenin haklı sebebiyle deforme var, harddisk 30-120 arası bir şeydir büyük ihtimal, edeceği 200-400 arası max.

Aslında fiyatlar bellidir bu işlerde ama ülkemizde bilgisayar bilgisi hakim olmadığı için 200 liralık şeyi 400e satanlar da oluyor, ticaret sonuçta haklılık da diyemem haksızlık da diyemem.

Beni kim etiketledi arkadaşım meşgulüz yav

tumblr_nt9vx6HJyi1s2yegdo2_400.gifv

[MENTION=56556]Rewossky[/MENTION]; teşekkür ederim yorumunuz için. evet 120 gb harddisk.

Şunu diyim ilk önce yukarıdaki kimseyi etiketlemedim bakın tag listesine.. ayrıca olumlu molumlu konuşma benle hayırdır birader? kimsinde sen benimle öyle konuşuyorsun? özele gel burdan konuşma klawye erkeği.

üflesem tozun kalmaz git belanı benden bulma

beni bir daha etiketlemezseniz müteşekkir olurum.

:D:D:o pardon beyler yorum almak istedik tamam tamam haklısınız.:o:o

Görmeden net bir şey diyemem ama bence 250 tl edebilir

Kardeşim internette surf yapmak veya basit oyunlar oynamak için ideal bir laptop farklı amaçlarda kullanılması yaşı itibari ile sakıncalı kırılan kısım menteşe yedek parçası mevcutsa alacak kişiye 50-100 tl arası masrafı olur... Minimum 200TL Maksimum 300TL alıcı bulabilirsin bilmeyen birine denk gelirse 400 belki gider...

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri