Bu laptopa karar verdim sizin yorumlarınız neler?

Bende bunun ge60-20e modelini almayı düşünüyorum 2 sinin arasındaki tek fark bildiğim kadarıyla ekran boyutu.Bide freedos olması kötü.Geri bütün özellikleri bence gayet iyi.

Bende bunun ge60-20e modelini almayı düşünüyorum 2 sinin arasındaki tek fark bildiğim kadarıyla ekran boyutu.Bide freedos olması kötü.Geri bütün özellikleri bence gayet iyi.

Aynen 3 bin küsür veriyok freedos alıyoruz neyse ben onu problem yapmıyorum netten dvd yapıp windows8 kurarım artık

Aynen 3 bin küsür veriyok freedos alıyoruz neyse ben onu problem yapmıyorum netten dvd yapıp windows8 kurarım artık

Bide ge 70 pc ile gelen çantaya tam sığmıyor felan da diolar ama denemek lazım.İnt indirdiğinde artık ne kadar güvenilir olur oda var orjinali almaya kalksan oda çok pahalı yapcak bişe yok :)

Hocam makine canavar. Birde vatan computer'ın bazı günler büyük indirimleri oluyor. Çokda sağlam laptoplar oluyor. Baktınız mı veya bakmanızı öneririm :)

aslında bi kaç beklesem parası çıkar çıkmasınada bi laptopa bu kadar para verilirmi yav veren veriyordurda ben max 3500 veririm para olsada :D sonuçta laptop alıyok araba değil ya :D

Adam herhalde yurtdışından getirtmiş satıyor FreeDos olarak fiyatı o yüzden indirmiş. Oyun notebook düşünüyorsan ideal fiyat bakımından uygun bişi Lenovo y500 olabilir.

---------- Mesaj saat 22:30:32 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 22:27:59 civarında gönderildi. ----------

Çok şanslıysanız ucuza denk gelirsiniz.
2 yıldır vatan computer'a giderim sadece 1 kere gerçekn indirim gördüm laptoplarda %25 , diğerleri faso füso. :D

Eski bir çalışanı olarak yazıyorum :D

Normalde vatan'da aslında her mağaza bu böyledir dolar kuru hep 0,2-0,4 arası yüksektir ama bu şekilde faturalara yansımaz sadece dolar kuru gün içinde düşüp yükseleceği için böyle yaparlar.
Haftanın her günü indirim olmasa bile fiyatlar %8li indirimlidir
Yani hafta sonu %25 oldugunda siz %17 indirim alıyorsunuz :)

bu fiyata bu pc güzel derim ama kendimi bildim bileli sevmiyorum msi markasını.Ama özellikleri çok iyi ;)

ddr3 ün yeni yüksek hızlı frekansları çıktı diye duydum 1600 mhz den yükseği var bi araştır istersen o kadar para verebilecek durumun varsa bari sağlam olsun

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri