pynrs
Yasaklanmış
konunun sonunu okumadan bi heyecanla mesaj attı. sonra jeton düşünce inkara başladı . bir de briketle tehdit ediyor 
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Mailin sahibi forumdan yutub arkadaşın yaklaşımı aşağıda yöneticiler ilgilenebilir mi ? ne oluyor ne dönüyor anlamadım gerçekten
![]()
![]()
Neden 'benim' yazdınız o zaman açıklar mısınız?
adamın niye üstüne gittiniz o kadar :d böyle konuları görünce benimde altına mail benim kardeş buyur diyesim geliyor. adam dolandırıcı gelip buraya he kardeş mail benim mi yazsın.
fenomen arkadaş çözmüş olayı
ekleme
yani bu adam niye çıkıp mail benim desin o yüzden pmden şaka yapim dedim burdan yapsam ceza alırım diye bidakine skypeden yazarım veya mail atarım daha iyi olur
ya arkadaş nasıl çaldığını söyle ben sana o panelde bulunan paranın 2 katını göndereceğim . ortaya çıkmazsan da başına büyük bela alacaksın !
Kardeşim sen ruh hastası mısın milletin canı yanıyor bu mail kimin diye konu açıyor goygoy yapacağım diye benim mi demir bu nasıl bir yalan
kardeş briket geliyo ama şaka yaptım dedim
---------- Spam Engelliyici 19:44 ---------- Önceki Mesaj 19:43 ----------
sadece biraz ortamı yumuşatmak istemiştim![]()
Eğlenceli bir form ya
Bakalım daha neler görücez...
Nostalji 1
Gece ipe astığım çamaşırlar uçuyor diyenini de görmüştü bu form.
İlk önce para gönderecek sandı itiraf etti sonra olayın özünü çözünce inkar etmeye başladı heraldeNe değişikler var arkadaş alıp çekirdek eşliğinde izlenecek türden
---------- Spam Engelliyici 19:44 ---------- Önceki Mesaj 19:43 ----------
sadece biraz ortamı yumuşatmak istemiştim![]()
Arkadaşlar konu dışı mesajlar için teşekkürler gerçekten moralimi yerine getirdiniz ama. Bu adam bu panele nasıl girdi ? . panel şifresi sadece bilgisayarımda kayıtlı excel dosyasında bilgisayard ada lisanslı antivirus programı var.
Arkadaşlar konu dışı mesajlar için teşekkürler gerçekten moralimi yerine getirdiniz ama. Bu adam bu panele nasıl girdi ? . panel şifresi sadece bilgisayarımda kayıtlı excel dosyasında bilgisayard ada lisanslı antivirus programı var.
daha konuda 2 mesaj varken ortam nerde gerildi de yumuşatmak istedin![]()
Yanlış hatırlıyor olabilirim ben de aynı maili görmüştüm yeni satın aldığım quizlerde değiştirmeden sanırım, Quiz satın aldığınız kişilerden birinin maili olabilir mi? Belki yanlışlıkla Quiz kanal birleştirme vs. yaparken diğer satın aldıklarınızla karışmıştır.
Maili aratıyorum şimdi database'de
Düzenleme: Database'de mevcut değil mail.
Hocam mail satın aldığım kişinin boyle bir şey yapması imkansız , 4 aylık kanallar, birde şifrelerini değiştirmiştim.
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.