Bu mesaj ne anlama geliyor beyler ?

• Kullanıcı charm35
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - 💬 YouTube Deneyimlerim (Benim Kanalım)

charm35

Kayıtlı Üye
beyler bir özel mesaj aldım bugün ne hakkında anlamadım siz bir bakarmısınız acaba

Hello xxxxxxxxxxxxxxxx,
I work for Frederator Studios in New York, and we produce cartoons for television, film, and the Internet, including The Fairly OddParents, Adventure Time, and Bravest Warriors. On YouTube, we produce and program Cartoon Hangover and Channel Frederator.

We're in the process of launching a new endeavor called the Channel Frederator Network, which is a distribution network of animation channels on YouTube and we'd love to have your channel join the network.

We provide a set of tools to optimize YouTube for your content and we work with you to help capture a larger audience. Basically, if you join, you only give us the right to run ads with your content and split it with you, 70% you : 30% Frederator. You still own your content, channel, and IP, and continue using your channel in the same way.

Let me know if this sounds interesting, and I'd be happy to follow up with more specifics and continue the conversation. You can also access our website here to view some of our current members and to find more detailed information about our network: Channel Frederator Network

All the best,
The Channel Frederator Network Team

analytics e yansıyan bu ay şimdiye kadar 9.500 izlenim 15 doalr almışım napayım kabul etsemmi acaba ?

bilgisayarı kapat ve sakin ol FBI dan federaller gelecek ve seni götürecekler sakın korkma, 3-5 gün içinde mesaj yazamazsan Türk Özel Kuvvetler'den yardım isterim. Geçmiş Olsun!

(hemen alınma şaka yapıyorum canım sıkıldı da)

bilgisayarı kapat ve sakin ol FBI dan federaller gelecek ve seni götürecekler sakın korkma, 3-5 gün içinde mesaj yazamazsan Türk Özel Kuvvetler'den yardım isterim. Geçmiş Olsun!

(hemen alınma şaka yapıyorum canım sıkıldı da)

yok ne alınıcam hocam pc yi kapattım şu an hesap makinesinden yazıyorum

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri