Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
ne diyo![]()
Merhaba!! S04E06 bulamıyorum admin yardım edermisin? Link verebilir misin? (Ben Türkiyedenim (Ama hindi değil ülke olan Türkiye. İstanbul, Ankara olarak bulabilirsin.) Çok iyi ingilizce bilmiyorum. Kötü gramer kullandıysam affola![]()
,yaw adama aldıgın torrent sitesini ver sevabına ne olcak
ahahhahaahh
adam 40 takla atmış medeni cesaret tavan bi kıyak yap D![]()
O bölümü bulmamış link istiyor.
"Turkey not animal turkey" ne demek istemiş anlamadım. Türkiye'de yok bak istersen dedi herhalde.
İngilizcem iyi değil , kötü dil bilgisi için özür dilemiş.
,
Yok yok direk kanalı adsense'den çıkarıp arkadaşa hediye edicem zahmet etmesin boşuna
o olmayan bölümü de mutlaka bulucam vermeden
---------- Spam Engelliyici 17:57 ---------- Önceki Mesaj 17:56 ----------
Hocam hayvan olan Turkey ile karıştırma demiş. İngilizcede Turkey hindi demek ya![]()
kardeşim ingilizcem iyi olmayabilir ama neden bunu forumda ifşa ediyorsun.Bu arada harbiden bölüm varsa pm atabilirmisin![]()
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.