Bu mikrofon sizce nasıl (Samson c01u Pro)

weberesice

Kayıtlı Üye
Arkadaşlar mikrofon almayı düşünüyorum.

Düşündüğüm mikrofon: Samson C01U Pro

Samson C01U Pro - Condenser Stüdyo Kayıt Mikrofonu

Özelliklerinden fazla anlamam, Youtube'da test videolarını izlemiştim güzel gibiydi :)

- Kullananlar var mıdır?
- Şu daha iyi diyebileceğiniz bir mikrofon var mıdır bu fiyat aralıklarında?

Ürün TR'de 400 küsür TL sanırım. Ben Amazon üzerinden almayı düşünüyorum daha uygun oluyor. Amazon üzerinden ilk siparişim olacak alırsam

Prosuz olanını kullanmıştım m audio fast track ses kartım ile birlikte gayet güzeldi.

Teşekkürler. Ses kartı derken ben laptop ile kullanacağım ekstradan birşey almam gerekir mi :) Laptop bu Dell Inspiron 5537 G50W81C Notebook Fiyatı ve Özellikleri - Gold.com.tr

Sen Pro olmayanı ne zaman ne fiyata almıştın kardeşim

Abi bendeki condenser mikrofondu yani bunlarda jak girişi oluyor. Bu proda da eğer jak girişi varsa laptopta çalıştırman için ses kartı felan gerekiyor. Ben kendiminkini hiç hatırlamıyorum ne kadar aldığımı bir arkadaşımdan almıştım ikinci eldi.

Usb girişli olup olmadığına iyi bak mikrofonun. Usb girişli değilse jak girişliyliyse eğer ek bir aparat alıp onu pc'ye bağlıyorsun.

48v ektradan güç almadan çalışmaz bu mikrofonlar hocam

yani extradan ses kartı almalısın phantom güç destekleyen

Abi bendeki condenser mikrofondu yani bunlarda jak girişi oluyor. Bu proda da eğer jak girişi varsa laptopta çalıştırman için ses kartı felan gerekiyor. Ben kendiminkini hiç hatırlamıyorum ne kadar aldığımı bir arkadaşımdan almıştım ikinci eldi.

Usb girişli olup olmadığına iyi bak mikrofonun. Usb girişli değilse jak girişliyliyse eğer ek bir aparat alıp onu pc'ye bağlıyorsun.

Hiç iyi demediniz arkadaşlar :D Ekstradan iş mi çıkacak

Ürün isminde USB geçiyor (Samson C01U Pro USB Studio Condenser Microphone) yani USB'den takıp kullanılabilen birşey gibi düşündüm ben de.

Bu arada sabahki fiyat 50 dolardı şimdi 70 küsür olmuş Amazon ne kadar oynak :o

Ürün isminde USB geçiyor (Samson C01U Pro USB Studio Condenser Microphone) yani USB'den takıp kullanılabilen birşey gibi düşündüm ben de.

. Kolay kullanılır ara yüzü 48V phantom güc ile direk olarak pc aracılığı ile kayıt alma imkanı sağlar
hocam iyi araştır
ben 500 tl harcadım hiç bir işe yaramadı samsung not3 ile daha iyi ses kaydı alıyorum düşün

Baktım şimdi usb abi tamam ek bir şeye gerek yok :D Önceki serisi bunun yani bendeki usb'siz di.

. Kolay kullanılır ara yüzü 48V phantom güc ile direk olarak pc aracılığı ile kayıt alma imkanı sağlar
hocam iyi araştır
ben 500 tl harcadım hiç bir işe yaramadı samsung not3 ile daha iyi ses kaydı alıyorum düşün

Baktım şimdi usb abi tamam ek bir şeye gerek yok :D Önceki serisi bunun yani bendeki usb'siz di.

Evet bu modelde usb desteği varmış arkadaşlar. O yüzden ses kartı olayından yırttık sanırım :D

Şimdi bir video daha baktım eleman USB kablosunu takıp kullanıyor
https://www.youtube.com/watch?v=lMchHxiP9mg

kutudan çıkanlar da zaten mikrofon, tripod ve usb kablosu :)
[MENTION=13292]astalawista[/MENTION] kardeşim haklısın o siteyi özellikleri paylaşmak amaçlı eklemiştim ama oradakinde USB yazmıyor ürün isminde. Gerçi Giriş: USB yazıyor ama o paragrafları direk kopyala yapıştır da yapmış olabilirler

Son düzenleme:
Evet bu modelde usb desteği varmış arkadaşlar. O yüzden ses kartı olayından yırttık sanırım :D

Şimdi bir video daha baktım eleman USB kablosunu takıp kullanıyor
https://www.youtube.com/watch?v=lMchHxiP9mg

kutudan çıkanlar da zaten mikrofon, tripod ve usb kablosu :)
[MENTION=13292]astalawista[/MENTION] kardeşim haklısın o siteyi özellikleri paylaşmak amaçlı eklemiştim ama oradakinde USB yazmıyor ürün isminde. Gerçi Giriş: USB yazıyor ama o paragrafları direk kopyala yapıştır da yapmış olabilirler
hadi yırttın yine :D
aman dikkat et

Bu mikrofon alanında ilk olma özelliğine sahip sanırım. Condenser mikrofonlar güçlü mikrofonlardır ve bu gücünü +48v girişlerinden alırlar. Usb üzerinden böyle bir voltajı almanızın imkanı yok. Büyük ihtimalle mikrofon içerisinde sanal bir yükseltme yapılıyor. O yüzden bu ev kullanıcıları için geliştirilmiş melez bir teknoloji sanırım, ancak çok verimli olacağını düşünmüyorum açıkçası. Sizin kullanım amacınız ne olacak bence ona göre düşünüp, iyice araştırıp öyle karar verin.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri