Bu Muhteşem sistemle artık (Sahte) Telif Hakları vs. Tarih Oluyor (Kısa bir süreliğine indirimde)

S
  • Kullanıcı Speedy
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Youtube Alışveriş
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
paypalda sorun yaşamama karşın arkadaş sagolsun yardımcı oldu.baya ilgili biri..
ben sistemin işe yarayacagını düşünüyorum.
yalnız yüklenmeye karşılık bi sıkıntı olur mu bu düşündürüyor. malum bazi haysiyetsiz sahte telifte nam salmış kişiler var.belki bi gecede aynı kişi üzerine bir çok telif geri çekme maili sıkıntı yaratabilir.. bide bu haysiyetsizlerin konuyu gördüğü ve buna önlem almaya çalışabileceği gerçeği de can sıkar.

dünya da ne iyi insanlar var bu da o satışlardan allah senden razı olsun. asdsasds

paypalda sorun yaşamama karşın arkadaş sagolsun yardımcı oldu.baya ilgili biri..
ben sistemin işe yarayacagını düşünüyorum.
yalnız yüklenmeye karşılık bi sıkıntı olur mu bu düşündürüyor. malum bazi haysiyetsiz sahte telifte nam salmış kişiler var.belki bi gecede aynı kişi üzerine bir çok telif geri çekme maili sıkıntı yaratabilir.. bide bu haysiyetsizlerin konuyu gördüğü ve buna önlem almaya çalışabileceği gerçeği de can sıkar.

Bazi gercekler maalesef ki bu sistemde de var.
Isine yaramasi adina satis yapildi. Ancak bu sekilde kullanan en azindan bu forumda olmayacaktir umuduyla saygilarimla
peki bu satışını yaptıgınız şey nasıl oluyorda gerçekle sahte telifi ayırabiliyor? eğer ayıramazsa sonu mahkemede biter bunu biliyorsunuzdur umarım ?

Sahte teliflerin mailleri apacik ortadadir. [email protected] bir gercek maildir mesela.
Bu durumda tum sorumluluk kullanana aittir lakin, tavsiyemiz Sahte teliflerde kullanilmasi diye konuda yazmakta. Iyi forumlsr

Bazi gercekler maalesef ki bu sistemde de var.
Isine yaramasi adina satis yapildi. Ancak bu sekilde kullanan en azindan bu forumda olmayacaktir umuduyla saygilarimla

Sahte teliflerin mailleri apacik ortadadir. [email protected] bir gercek maildir mesela.
Bu durumda tum sorumluluk kullanana aittir lakin, tavsiyemiz Sahte teliflerde kullanilmasi diye konuda yazmakta. Iyi forumlsr
Sınırsız paket için 20 tl gönderdim paypalına

@mnote @ytkoray hocam sen sayip sovup forum acip gittiydin noldu ? Gurkan bey nedense bu aralar geri vites olayi cikti .
Duzenleme sebeb: madem bombaladik tam olsun
bole seylere para vermeyin acin google amcayi E MAİL SPOOF yazin zaten bu tur siteler cikicak beles sekilde kendiniz kaldirin.

hocam pm attım bi bakarsanız

@mnote @ytkoray hocam sen sayip sovup forum acip gittiydin noldu ? Gurkan bey nedense bu aralar geri vites olayi cikti .
bole seylere para vermeyin acin google amcayi E MAİL SPOOF yazin zaten bu tur siteler cikicak beles sekilde kendiniz kaldirin.

Paranin gozu kor olsun iste neler yaptiriyor insana :D

gmail yasaksa gmailden sahte telif atanları nasıl kaldıracağız?

Keşke bu tarz konular açılmadan önce sizlerden gelseydi öyle paylaşımlar. Nedense birileri ortaya birşey çıkarıyor . Sonra diyorlarki bu zaten vardı , ben yapıyordum vs...

Keşke bu tarz konular açılmadan önce sizlerden gelseydi öyle paylaşımlar. Nedense birileri ortaya birşey çıkarıyor . Sonra diyorlarki bu zaten vardı , ben yapıyordum vs...

muhalefet olayım diye yazmıyorum ama forumda görmüştüm böyle bi konu.

Madem öyle birşey var , niye millet paraları döküyor böyle ya :)

ücretsiz çok sistem var. fakat mailler spama düşüyor. arkadaşın iddiası spama düşmediği ve sahteliğinin anlaşılmadığı. umarım öyledir. deneyenlerin cevaplarını görebilsem ona göre değerlendiricem ama yazan yok daha.

ücretsiz çok sistem var. fakat mailler spama düşüyor. arkadaşın iddiası spama düşmediği ve sahteliğinin anlaşılmadığı. umarım öyledir. deneyenlerin cevaplarını görebilsem ona göre değerlendiricem ama yazan yok daha.

Valla bende yapacaktımda kanalın içindeki kazanca bişey olursa 40 gün 40 gece yas tutarım artık :D

Benim burda cvp yazmama sebeb adam bize artislik yapti cekti gitti forum tutmayinca gelip burda satis yapiyo buna isyan benimki ya tukurmiyecen yada yalamiyaxan olay bu kadar basot

netdeki sitelerin cogunda mailin fake sistemle atıldıgı mailin bilgiler kısmında acıkca gorunuyor.bu arkadaş anlattıgına göre mailler tamamen gerkcek mail adresiyle yollanmış gibi gorunuyormus arkadaslar netdeki free sitelerden atarsanız benim gibi kanallarınız gümler :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri