Bu Muhteşem sistemle artık (Sahte) Telif Hakları vs. Tarih Oluyor (Kısa bir süreliğine indirimde)

S
  • Kullanıcı Speedy
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Youtube Alışveriş
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
deniyen varmı hiç ? olası bi kapanma durumunda kanalmı kapanıyo yoksa tüm kanallarmı kapanıyo

ücretsiz çok sistem var. fakat mailler spama düşüyor. arkadaşın iddiası spama düşmediği ve sahteliğinin anlaşılmadığı. umarım öyledir. deneyenlerin cevaplarını görebilsem ona göre değerlendiricem ama yazan yok daha.

buna da cvp verem hocam domain uzerine kurulan programlar var bhsturkte sınırsız olanı satılıyo 10 $ istediğiniz mailden gibi sınırsız mail atıyonuz e mail marketing programı
veya email marketing software free diye ararsan ucretsizlerinide temin edip domain veya tk uzantılı ucretsiz domaine kurup atabilirsin

arkadaslar boyle sistemler mutlaka bir yerde takilib kalacaktir.nasil yani gercek mail gibi oluyor oyle bir sey olamaz mutlaka diger sistemler gibi bununda bir sorunu cikacaktir.zaten bu fake maillerle telif kaldirma sahte telif atmaktanda kotu bir seydir unutmayin boyle seyler yapiyorsaniz her seyi goz onune almalisiniz!bir iki arkadasin ben yaptim oldu sozune guvenib kendinizi yakmayin!hic tavsiye etmiyorum,ama yinede kendinize kalmis bir sey! Tesekkurler!

Karşınızda Googlenin olduğunu unutmayın beyler :) bizim 1 beynimiz varsa onların 10 tanedir emin olun böyle şeyleri de hesap etmişlerdir adamlar

bi konu açılmıştı aynen böyle
sahte telif kaldırılır falan
içinde 10 milyar olan kanal bir gün sonra uçtu :/
hayatımın en büyük salaklığı..ellemesem belki alırdım

Programin ekran goruntulerini konuya koyabilirmisiniz

GT-I8150 cihazımdan gönderildi

Hickimse birilerine zorla birsey yaptiramaz. Ilegal olan hersey bulunur bugün pacayi yirtarsin yarin yirtarsin ama ertesi gün kanal gider!

Spam yapayim... telif gelince bu yöntemle kaldirayim... varmi böyle birsey? Youtube okadar geri zekali degil... heleki isin icinde para varsa...

Sahsi fikrimi söylüyorum ben denemedim ama bu yöntemle kanallarin kapandigini cok duydum

Hocam detayli pm alabilirmiyim progeam vb gibi birseymi site uzerinden felanmi ?

Uzay'ın Derinliklerinden
Tapatalk ile gönderildi.

hocam 5000 lira gönderdim abromoviç in yatından almak istiyorum.

hocam ayrıntılı pm alabilir miyim bide ödeme seçenekleri
sistem hakkında uygunsa anlatımda yaparsanız sevinirim

Herkese detaylı pm göndereceğinizde konuyu detaylı bir şekilde açıklasanız bir video çekip koysanız daha iyi olmazmıydı acaba ?

Hocam detayli pm alabilirmiyim progeam vb gibi birseymi site uzerinden felanmi ?

Uzay'ın Derinliklerinden
Tapatalk ile gönderildi.
İnternet sitesi üzerinden şifreli giriş yapılarak kullanılmaktadır, saygılarımla.
Hickimse birilerine zorla birsey yaptiramaz. Ilegal olan hersey bulunur bugün pacayi yirtarsin yarin yirtarsin ama ertesi gün kanal gider!

Spam yapayim... telif gelince bu yöntemle kaldirayim... varmi böyle birsey? Youtube okadar geri zekali degil... heleki isin icinde para varsa...

Sahsi fikrimi söylüyorum ben denemedim ama bu yöntemle kanallarin kapandigini cok duydum
Bahsettiğiniz yöntem, Fake Mail sistemleri, %90'ı spama düşüyor, Uyarınız için teşekkürler.
Programin ekran goruntulerini konuya koyabilirmisiniz

GT-I8150 cihazımdan gönderildi
Program değil, internet sitesi üzerinden şifreli giriş yapılmaktadır.
Mail basligi About copyright mi olacak?
Mail başlığı sistemin açıklama kısmında yer almakta saygılarımla.
deniyen varmı hiç ? olası bi kapanma durumunda kanalmı kapanıyo yoksa tüm kanallarmı kapanıyo
Şu ana kadar 1 kişide kapanma oldu, onunda tek kanalı kapandı.
Herkese detaylı pm göndereceğinizde konuyu detaylı bir şekilde açıklasanız bir video çekip koysanız daha iyi olmazmıydı acaba ?
Sorulan sorulara, ayrıntılı olarak özenle cevap veriyorum hocam zaten :)
hocam ayrıntılı pm alabilir miyim bide ödeme seçenekleri
sistem hakkında uygunsa anlatımda yaparsanız sevinirim
PM Atılmıştır efendim, saygılarımla.
hocam 5000 lira gönderdim abromoviç in yatından almak istiyorum.
Yatınızla iyi günler dileriz ;)

Sistem v2 sürümüne geçmiştir. Yeni sürümde ;
- Özel Mesaj gönderme eklendi
- Sistem arayüzü değiştirildi.
- Kullanıcı adı ve şifre değiştirilebilir oldu.

YENİ SÜRÜM İLE BERABER SİSTEM 10 TL İLE SATIŞA DEVAM EDİYOR.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri