deniyen varmı hiç ? olası bi kapanma durumunda kanalmı kapanıyo yoksa tüm kanallarmı kapanıyo
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
ücretsiz çok sistem var. fakat mailler spama düşüyor. arkadaşın iddiası spama düşmediği ve sahteliğinin anlaşılmadığı. umarım öyledir. deneyenlerin cevaplarını görebilsem ona göre değerlendiricem ama yazan yok daha.
İnternet sitesi üzerinden şifreli giriş yapılarak kullanılmaktadır, saygılarımla.Hocam detayli pm alabilirmiyim progeam vb gibi birseymi site uzerinden felanmi ?
Uzay'ın Derinliklerinden
Tapatalk ile gönderildi.
Bahsettiğiniz yöntem, Fake Mail sistemleri, %90'ı spama düşüyor, Uyarınız için teşekkürler.Hickimse birilerine zorla birsey yaptiramaz. Ilegal olan hersey bulunur bugün pacayi yirtarsin yarin yirtarsin ama ertesi gün kanal gider!
Spam yapayim... telif gelince bu yöntemle kaldirayim... varmi böyle birsey? Youtube okadar geri zekali degil... heleki isin icinde para varsa...
Sahsi fikrimi söylüyorum ben denemedim ama bu yöntemle kanallarin kapandigini cok duydum
Program değil, internet sitesi üzerinden şifreli giriş yapılmaktadır.Programin ekran goruntulerini konuya koyabilirmisiniz
GT-I8150 cihazımdan gönderildi
Mail başlığı sistemin açıklama kısmında yer almakta saygılarımla.Mail basligi About copyright mi olacak?
Şu ana kadar 1 kişide kapanma oldu, onunda tek kanalı kapandı.deniyen varmı hiç ? olası bi kapanma durumunda kanalmı kapanıyo yoksa tüm kanallarmı kapanıyo
Sorulan sorulara, ayrıntılı olarak özenle cevap veriyorum hocam zatenHerkese detaylı pm göndereceğinizde konuyu detaylı bir şekilde açıklasanız bir video çekip koysanız daha iyi olmazmıydı acaba ?
PM Atılmıştır efendim, saygılarımla.hocam ayrıntılı pm alabilir miyim bide ödeme seçenekleri
sistem hakkında uygunsa anlatımda yaparsanız sevinirim
Yatınızla iyi günler dilerizhocam 5000 lira gönderdim abromoviç in yatından almak istiyorum.
PM Atıldı.hocam detaylı pm alabilir miyim ?
ya da skype eklermisiniz : mycrewsy
Referans almıyoruz maalesef, referanslar konuda ekli.Ref olabilme sansım varsa eger sistemi denemek isterim.
PM Atıldı.
Referans almıyoruz maalesef, referanslar konuda ekli.
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.