6 aydır imrenerek geceleri geç saatlere kadar uğraşarak render aldığım videolarımdan oluşan özgün ikiz bebeklerimin kanalı Şanslı İkizler Tv 8964 aboneye ulaşmıştı ve 8 ocakta kanalım askıya alındı.1 gün sonra benim videolarımı indirip paylaşmaya başladı birisi.Küfür falan etti ve sonradan öğrendim ki kanalım spam dan teliften kapanmamış.Topluluktan kapanmış.Bu kişi flag bot ile kapattırdığına adım gibi eminim.Bu kadar kolaymı 5 aylık emeğimi bir bot programı ile boşa saydırmak.
FLAGLAYAN KİŞİNİN KANALI ALİ ERGÜNEY şimdi kanal ismini değiştirip KUZEY LİON yaptı .
İtiraz formunu defalarca doldurmama ragmen sadece 1 kez mail geldi söyle yazıyor:
sayın iş ortağı,
Youtube hesabınıztelif hakkı nedeniyle askıya alınmadı.topluluk kurallarımızı tekrarlayan şekilde ciddi biçimde ihlal ettiğinizden dolayı diye.
290tane özgün videom vardı.kimse ile atışmadım ters düşmedim.Ne yaparımda kanalımı açarım nolur yardımcı olun...
FLAGLAYAN KİŞİNİN KANALI ALİ ERGÜNEY şimdi kanal ismini değiştirip KUZEY LİON yaptı .
İtiraz formunu defalarca doldurmama ragmen sadece 1 kez mail geldi söyle yazıyor:
sayın iş ortağı,
Youtube hesabınıztelif hakkı nedeniyle askıya alınmadı.topluluk kurallarımızı tekrarlayan şekilde ciddi biçimde ihlal ettiğinizden dolayı diye.
290tane özgün videom vardı.kimse ile atışmadım ters düşmedim.Ne yaparımda kanalımı açarım nolur yardımcı olun...