Bu nasıl bir virüs - medyablognet

Yumi

Kayıtlı Üye
Web sitesi
www.yunusmitan.com
Eklentilerde herhangi bir sorun yok dün bi program indirdim proksi diye kurdum sonra gizli klasörleri açtım kurulu olan klasörü sildim ama ne zaman tarayıcıyı açsam medyablognet e giriyor iki gündür uğraşıyorum sonuç alamadım sitenin sahibine mail attım facebooktan ulaştım dönüş yapmıyor virüs hakkında bilgisi olan varmı nasıl kaldırıcam bunu ?

Kulladığınız tarayıcıya masaüstünde sağ click yapıp özellikler diyin.Hedef kısmına bakın.

hocam senin tarayıcını klitleyip yönlendirme yapmıyor regedit ayarlarında çözersin gooleden araştır çözüm var

regedit medyablognet diye araştır ne çıkarsa sil. Tarayıcı uygulamaları ( chrome da uzantı diye geciyo ) onları temizle. Ekstradan çerezleri sil. Sonra bi de combofix veya Malware yle tarama yap bişey kalmaz :)

Eklentilerde herhangi bir sorun yok dün bi program indirdim proksi diye kurdum sonra gizli klasörleri açtım kurulu olan klasörü sildim ama ne zaman tarayıcıyı açsam medyablognet e giriyor iki gündür uğraşıyorum sonuç alamadım sitenin sahibine mail attım facebooktan ulaştım dönüş yapmıyor virüs hakkında bilgisi olan varmı nasıl kaldırıcam bunu ?

Kurup tekrar sildiğin program medyablognet adresini açılış ana sayfan yapmış olabilir.
Aşağıdaki resimde görünen ayarları bir kontrol et ve ilgili bölümde site adresi varsa sil.

hocam hemen söylıyım
1. tarama verilerinin alayını seçip temizliyosun
2. tarayıcıyı siliyosun
3. doğal olarak yukluyosun tekrardan :D
4. ayarlardan gmaıl hesabını tekrar baglarken senkronize ayarlarını sorar sadece kullanıyosan yer imlerini (favorileri) işaretliyosun ve senkronizasyonu yapıyosun

bu sorun yzunden format attım sonra farkettmki formattan snra senkronızasyon yaptıgım ıcın yıne gelıyor o anda çözdüm olayı :D

o adwcleaner falan filan hikaye virüs değil çünkü o hiç bir program bulamıyo ben bu yöntem sayesınde çözdüm umarım sizede faydası olur.

Hangi tarayıcıyı kullanıyorsan (atıyorum chrome) sağ tık>özellikler>hedef>"chrome.exe'den sonraki kısmı sil
hedef buna benzemeli:
C:\Program Files\Google\Chrome\Application\chrome.exe"

hocam hemen söylıyım
1. tarama verilerinin alayını seçip temizliyosun
2. tarayıcıyı siliyosun
3. doğal olarak yukluyosun tekrardan :D
4. ayarlardan gmaıl hesabını tekrar baglarken senkronize ayarlarını sorar sadece kullanıyosan yer imlerini (favorileri) işaretliyosun ve senkronizasyonu yapıyosun

bu sorun yzunden format attım sonra farkettmki formattan snra senkronızasyon yaptıgım ıcın yıne gelıyor o anda çözdüm olayı :D

o adwcleaner falan filan hikaye virüs değil çünkü o hiç bir program bulamıyo ben bu yöntem sayesınde çözdüm umarım sizede faydası olur.

senkronize ayarlarından kaynaklandığına eminmisin explorerde dede çıkıyor ama giriş yapmış olduğum bir hesabım yok

Son düzenleme:

malware spy programları ile temzyeblirswin fakat asıl iş regeditte bitiyor.

C:\Users\Yunus\AppData\Local\Temp şu klasöre kuruydu sildim ama web diye bi dosya var klasörde gidip gidip geliyor ondan olabilirmi

hocam kesin çözümü söylüyorum. yac (yet another cleaner)programını indirip kurun. taratın. sonra adw cleaner indirin taratın. %99.99 kurtulacaksınız virüsten.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri