Bu nasıl olur Dogan Tv Nasıl olurda ?

• Kullanıcı vehbi54
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Hakkında Genel Sorular

vehbi54

Kayıtlı Üye
Nasıl olur bu eşleşen vermesi gerekmez mi adam 170 k izlenim almış ve reklam halen açık ben yukledim deneme amaçlı pat eşleşen dedi varmı bu konuya açıklık getirecek bilgili bir arkadaş.

Alex:

Başkasının kanalını videosunu ifşa etmek uygun bir davranış değildir.

Sanırım ilk atan kişi partner ve ilk attığı içinde partner çalıştığı firma videoyu koruyor sonradan yükleyen başka kullanıcılara eşleşen 3. taraf veriyor.

görüntüde sanki biraz değişiklikler var gibi.
renk tonları ile oynanmış sanki.

Arkadaşlar videoyu direkt yayınlayıpda adamın kanalını riske atmayın

Yaa şunu bi anlamadınız :) Video patlamışsa,eşleşeni abone kasmak için kabul ederler.Böylece reklam cıkmaya devam eder ama para doğan'a gider.Yani her reklam cıkan beyaz show vs programda para kanal sahibine gitmiyo.Belki bu arkadaşa gelmemiştir onu bilemem ama.

aynen danteye katılıyorum boşuna milletin açığını aramayın adam eşleşeni kabul ediyor

Nasıl olur bu eşleşen vermesi gerekmez mi adam 170 k izlenim almış ve reklam halen açık ben yukledim deneme amaçlı pat eşleşen dedi varmı bu konuya açıklık getirecek bilgili bir arkadaş.

Alex:

Başkasının kanalını videosunu ifşa etmek uygun bir davranış değildir.

onda eslesme olmadigina nasil knaatan getirdiginiz ?

eslesme varsa Reklam cikar bunun disinda eslesme olup olmadigini nasil anliyorsunuz ?

onda eslesme olmadigina nasil knaatan getirdiginiz ?

eslesme varsa Reklam cikar bunun disinda eslesme olup olmadigini nasil anliyorsunuz ?

Ben attım ve eşleşen verdi artı alex demişki başkasının kanalını ifşa etmek uygun bir davranış değildir benim amacım kanalı ifşa etmek değil bu işi çözmek için koydum öğrenmek için .

Eşleşende reklamlar çıkıyor. Tek fark para size değil hakk sahibine gidiyor. Sonradan neden dünya engeli veriyor diyorsanız. Hakk sahibi content id panelinden hangi kanallarda videosu varsa görüyor istediği eşleşeni dünya engeli yapıyor...

Ben attım ve eşleşen verdi artı alex demişki başkasının kanalını ifşa etmek uygun bir davranış değildir benim amacım kanalı ifşa etmek değil bu işi çözmek için koydum öğrenmek için .

Sen attin eslesen verdi de onda vermedigini ne biliyorsun ?

demissin ya o nasil yuklemis ben yukledim hemen eslesen geldi diye.

ona nasil inandiniz ?

yani bunu sundan soruyorum bu konuda bir eksiklik var ve kisiler buna kendini nasil inandiriyor bunu ogrenmek ve o konu uzzerinde bir paylasim hazirlamak, anlatim yapmak.

Sen attin eslesen verdi de onda vermedigini ne biliyorsun ?

demissin ya o nasil yuklemis ben yukledim hemen eslesen geldi diye.

ona nasil inandiniz ?

yani bunu sundan soruyorum bu konuda bir eksiklik var ve kisiler buna kendini nasil inandiriyor bunu ogrenmek ve o konu uzzerinde bir paylasim hazirlamak, anlatim yapmak.

Hocam dediklerinizden hiç birşey anlamadım ben öyle youtubede gezerken gözüme çarptı ve baktım reklam çıkıyor ama video ona ağit değil deneme amaçlı kanalıma attım ve eşleşen verdi ve video doğan tv ye ağit bu işte acemi olduğum için de buraya konu açtım başka bir niyetim yok

Hocam dediklerinizden hiç birşey anlamadım ben öyle youtubede gezerken gözüme çarptı ve baktım reklam çıkıyor ama video ona ağit değil deneme amaçlı kanalıma attım ve eşleşen verdi ve video doğan tv ye ağit bu işte acemi olduğum için de buraya konu açtım başka bir niyetim yok

Gördüğünüz kanalda da aynen sizin kanal gibi doğan tv eşleşmesi çıkmış. Fakat arkadaş kabul etmiş 3 tarafı. Yani o kanal o videodan para kazanmıyor sadece izlenim alıyor o kadar. Kazanılan para doğan tv ye gidiyor. Sizde o tür videoalrı ekleyin reklamda çıkar ama parası size gelmez.

Gördüğünüz kanalda da aynen sizin kanal gibi doğan tv eşleşmesi çıkmış. Fakat arkadaş kabul etmiş 3 tarafı. Yani o kanal o videodan para kazanmıyor sadece izlenim alıyor o kadar. Kazanılan para doğan tv ye gidiyor. Sizde o tür videoalrı ekleyin reklamda çıkar ama parası size gelmez.

He işte bende bunu öğrenmek istedim ama bu güzel birşey değilmi abone kasmak için ? :)

He işte bende bunu öğrenmek istedim ama bu güzel birşey değilmi abone kasmak için ? :)

Zaten millet abone kasmak ve kanal izlenimi yükseltmek için atıyor bu tür videoları :) çoğu firmalar 3 taraf videoya ihtar atmaz. Çünkü ondan gelen para kendisine gidiyor. Ama bazı firmalarda 3 tarafı sonra engelleyebilir kanalınızda.

genel olarak atın ve 3 tarafı kabul edin bişey olmaz. abone kasarsınız en azından

Bende beyaz show u yüklemiştim 1 gün eşleşen gelmedi sonra geldi ama acayip kazandırdıydı..Hemde 1 k bile olmadan 4 5 TL kadar para gelmişti videodan :D

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri