bu nedir acaba ? ilk defa görüyorum

• Kullanıcı cemocan03
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - 💬 YouTube Deneyimlerim (Benim Kanalım)

cemocan03

Kayıtlı Üye
selamün aleyküm arkadaşlar öncelikle herkese hayırlı günler bol kazançlar.az önce video yükledim ve yüklediğim videonun hemen yanında aşağıda resimdeki gibi birşey çıktı bu nedir acaba ?

:D enterasan birşey buldum ama işi yararmı bilmem videonun yanına adam geliyo :D

Lisansla oynamışsın Creative Commons yapmışsın ondan çıkıyor bir ara bende baktım bi işe yararmı diye ama bişeye yararını göremedim :)

Lisansla oynamışsın Creative Commons yapmışsın ondan çıkıyor bir ara bende baktım bi işe yararmı diye ama bişeye yararını göremedim :)

he şimdi hatırladım . standart youtube lısansı yerıne onu secmısım demı ??? haklısın hemen degıstırıyım o ozel lısans yerıne gecıyor sanırım.

şimdi kaldırdım standart yaptım yıne aynı ama

selamün aleyküm arkadaşlar öncelikle herkese hayırlı günler bol kazançlar.az önce video yükledim ve yüklediğim videonun hemen yanında aşağıda resimdeki gibi birşey çıktı bu nedir acaba ?

Siz yükleme yaparken lisans olarak Creative Commons'u seçmişsiniz
Creative Commons (Yeniden Kullanılabilir) anlamı :
Bu video adil kullanım'a açıktır ve başkaları tarafından da yüklenip paylaşılabilir demek demek istemiş.

Özeti şu : Sizin bu videonuz para kazanmaya açık ama başkaları da bu videoyu yüklerse onlara da para kazanma şansı verilir, videonun tek sahibi siz değilsiniz. Ortak mal gibi birşey işte :)

tek video ise silip tekrar yükle

yok dostum 4 video bu böyle kalsa sorun çıkarırmı ?

---------- Mesaj saat 10:10:19 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 10:05:32 civarında gönderildi. ----------

Siz yükleme yaparken lisans olarak Creative Commons'u seçmişsiniz
Creative Commons (Yeniden Kullanılabilir) anlamı :
Bu video adil kullanım'a açıktır ve başkaları tarafından da yüklenip paylaşılabilir demek demek istemiş.

Özeti şu : Sizin bu videonuz para kazanmaya açık ama başkaları da bu videoyu yüklerse onlara da para kazanma şansı verilir, videonun tek sahibi siz değilsiniz. Ortak mal gibi birşey işte :)

dostum 4 videoda böyle.yanlıslıkta lisans değiştirmesi olmuş.bu videoları silmesem sorun çıkarırmı? şuanda standart youtube lisanlı olarak kayıtlı

yok dostum 4 video bu böyle kalsa sorun çıkarırmı ?

---------- Mesaj saat 10:10:19 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 10:05:32 civarında gönderildi. ----------

dostum 4 videoda böyle.yanlıslıkta lisans değiştirmesi olmuş.bu videoları silmesem sorun çıkarırmı? şuanda standart youtube lisanlı olarak kayıtlı

Hayır, silmezsen sana sorun çıkartmaz, sadece videolarını başkaları için para kazanmaya açık hale getirmiş olursun. (adil kullanım) Zaten kim gidip o videoları görüp te yükleyecek şimdi

Video bilgilerinden sertifikaydı yanlış hatırlamıyorsam onu normal youtube lisansı yap.

Bende de çıkmıştı bu olay hatırladım şimdi panik yapmaya gerek yok demek ki çok fazla karıştırmamak lazım herşeyi :)

Bende de çıkmıştı bu olay hatırladım şimdi panik yapmaya gerek yok demek ki çok fazla karıştırmamak lazım herşeyi :)

herşeyi karıştırmazsan öğrenemezsin dostum : ))) youtube tarzı bi blog buldum içinde pasooo video var bırkacını arastırdım youtubede hıc goremedım bı kacı var ama

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri