Bu nedir .... Flag mı ? Telif mi ?

• Kullanıcı beyto33
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Hakkında Genel Sorular
yani aynı anda 3 veya daha fazla flag mı atılmış

hayır tek. bir veya daha fazla videoyu flaglamıslar işte. oda tek toplulukda kanalı kapatmış, topluluk aynı anda gelirse 1 tane oluyor. 2 veya 3 olması için farklı zamanlarda gelmesi lazm. örneğin bu gün ve yarın gibi

beyto kardeşim sen bununla ilk defa karşılaşmadın herhalde insanları şaşırtma lütfen...

yom üstad :) ilk değil onda sıkıntı yok....

yanım da bi arkadşaım var flag konusunda o farklı bişi dedi ben farklı bişi...bildiğimden şüphe ettim :)

bende en iyiysi foruma soralım dedim....

Youtube da atabiliyor bunu. Hiç videosu olmayan kanalım da bu şekilde kapanmıştı durup dururken tek topluluk geldi ve kapandı.

kanal çok güzeldi ya 1 haftadır oturmuştu 100 TL si vardı gunluk...

itiraz edipte açtıran oldumu ki !!! açılsada kazancına - aldığı hite aynı yerden devam ediyormu

Ben açtırmıştım 1,2 kere flagdan kapanıp açılan kanallar daha sağlam oluyor öldürmeyen acı kuvetlendirir mantığı. Toplu kapanmada hepsi aynı üretim olmasına rağmen bi tek 2 kere flagtan kapanıp açılan kanal ayakta kaldı. Açıldıktan sonra yine fırlıyor videolar ama 1 ay sonra açılırsa ne olur bilmem tekrar ping gerekebilir o durumda.

benimde bugun kapanan kanalda kendini bilmez içimden çok ağır küfür ederek böle kişiliksizlerden kapandı mlsf

benimde son 3-4 günde bütün kazançlı kanallarım uçtu.çogunda da bu vardı.flagçılar bu kadar kategoriye yayılmış ve hepsi aynı anda mı çalışmaya başlıyor diye soru geliyor aklıma.bence çok izlenim alan bir noktada kontrol ediliyor ve spam kanalsa topluluk yollanıyor.yoksa her dilde her kategoride aynı zamanda bu manzarayla karşılaşmak sinir bozucu

3 Flag ihtarı olmasına gerek yok tek flagdan da kapatıyor youtube kanalı.

Sanırım benim 14klık oyun kanalım da bu salakça ve haksızca şeyden dolayı kapatıldı...
O kadar emeği kim bilir belkide daha sütü bırakmayan veletler yüzünden onca emeğim alt üst oldu.
Bu flaglar nasıl engellenir ?
Partner bunu çözebilir mi ?

Flag hocam ve buyuk ihtimal sahte flag benimde bugun 100 $ gunluk getiren kanal ayni sekilde tek topluluk ile kapandi .

Flag degil bu topluluk.
Zaten flag yesen kanalda sıkıntı olmuyor fakat ben 1 topluluk yedigimde aynı dk icinde bakıyorum kapanma mailide geliyor.

Yani 1 topluluk kanalı hemen kapatıyor.

Flag degil bu topluluk.
Zaten flag yesen kanalda sıkıntı olmuyor fakat ben 1 topluluk yedigimde aynı dk icinde bakıyorum kapanma mailide geliyor.

Yani 1 topluluk kanalı hemen kapatıyor.
Şunu nasıl açıklarsınız peki?

Videoya topluluk ihtarı geldi kanal kapanmadı . İtiraz ettik ihtar kalktı video geri geldi . Ertesi gün tekrar aynı videoya topluluk geldi ve kanal gitti. :D

2 ihtimal var ya bu topluluğu birileri atıyor yada youtube kendi atıyor.

flag hocam flag atmışlar. yt topluluk atıonca video siliniyor kanal kapanmıyor:S

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri