Bu nesle acıyorum gerçekten

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
O kadar yok hocam 18 yaş arası çok fazla insan yok, olanlarda zaten terbiyeli ve öyle şımarık değil. Bi buraya doluşmadılar bakalım buraya ne zaman doluşacaklar :D Aynen hocam internet tablet falan çocuklara veriliyor 4-5 yaşlarında sonra da sonuçlar böyle

Sen madem dinine bu kadar münasır bir insan evladısın, Allah der ki; ''Eleştirme, hor görme, yargılama'' Sana mı düştü ufacık bir bebenin hayatını irite edip irdelemek? Adı üstünde çocuk. Sizin kabul gördüğünüz hayat felsefesi soktu onu da bu kılığa. Saat 19'00 dan sonra Türk Televizyonları ne yazık ki yalnızca insanları uyutmaya ve zihinsizleştirmeye programlanıyor. Orta 1'e gider bir evlat maksimum 11 yaşındadır. 11 Yaşı gelişim çağıdır, sünger gibidir ortamı çeker. Seni beni izler, beynine convert eder. Onun gördükleri bu. Televizyonlarda evlilik programları, ayrılık dizileri, ihtiras rüzgarları kol gezerken gelip bu küçük hanımı eleştirmeye senin degil ahlak anlayışın, zihniyetin yetmez. Keza o kız çocugu benim kardeşim de olabilir. Terbiyesini ben veririm sen değil. Yani demek istediğim o ki, özgür dünya özgür hayat bunun din ile , batı ile uzaktan yakından alakası yok. Her birey kendi hesabını görecektir zamanı geldiğinde. Küçük bir kız çocuğunu diline pelesenk yapıp insanlara malzeme olarak sunman sana hiç yakışmadı. Susayım dedim de, insanlara yaklaşımın hiç hoşuma gitmedi ve yazdım umarım 1-2 dipnot çıkarırsın kendine. Hakkını helal et, Saygılar..

Bu konu başlığı niye hala kapanmadı acaba ikili tartışmalara girileceği konunun ilk mesajından belliydi.

Herkes kendi hayatini yasar. kimseyi ilgilendirmez kimin ne yasadigi... saygilar...

Mobilden yazildi.

Yapacak bir şey yok bizim zamanımızda internet Facebook Whatsapp bu kadar meşhur olsaydı bizler de böyle olurduk. Çağın getirdiği kötülüklerden. Anne babaların dikkatli olması gerekiyor ama çok zor.

B-aXm4mIcAAx3sx.jpg:large

---------- Spam Engelliyici 13:06 ---------- Önceki Mesaj 13:05 ----------

Allah sonumuzu hayır etsin.

bu başlığı görünce aklıma m.akifin asımın nesli şiiri geldi

Size ne birader çocukların hayatından sizde aşk dizileri koyacağınıza televizyona bilimsel ve teknisel belgeseller koysaydınız. O zaman çocuk aşk oyunları oynamak yerine gider bilimsel oyunlar oynardı. Sanki o zihinden etkilenmek çocuğun suçu. Çocuk ne görürse çevresinde onu yapar. Sen çocukların karşısına sürekli koyarsan öpüşmeli kaçamaklı dizileri ne bekliyorsun yani. Birde onların açısından bakın.

Yeni gelen nesil kötüyse sebebi onlar değil biziz demektir.Bizim 80-90 kuşağına göre bariz değişken bir nesil yetişiyorsa bizden önceki neslin bize öğrettiklerini biz yeni nesile öğretememişiz demektir.Suç özellikle de anne babalarda sonumuz nasıl olucak bakalım

Bak bir yerlerde bi alinti yapip konuya yorum yapmaya hakkiniz falan yok demişsin baya baya giydirmişsinde okumaya gerek gormedim. Eger bu konudan sikayetcisen ailenden sonra eş, dost, akrabandan başlarsin. Burda sadece tartisma ortami cikaracak konu acmazsin tartişsan bile topluma ne faydasi var? Baska bir yerdede "11 yasinda kiz gordum basini kapamaşlar yazik bu cocuga " demis sanane ... herkes cocugunu istedigi yasta turbana sokar bizi ilgilendirmez. konuya bu adamin yorum yapmaya hakki yoksa sende burda yorum yapamazsin. isterse 9 yasinda basini baglasin beni ilgilendirmez bu konuda seni ilgilendirmez.

Tapatalk

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri