O kadar yok hocam 18 yaş arası çok fazla insan yok, olanlarda zaten terbiyeli ve öyle şımarık değil. Bi buraya doluşmadılar bakalım buraya ne zaman doluşacaklarAynen hocam internet tablet falan çocuklara veriliyor 4-5 yaşlarında sonra da sonuçlar böyle
Sen madem dinine bu kadar münasır bir insan evladısın, Allah der ki; ''Eleştirme, hor görme, yargılama'' Sana mı düştü ufacık bir bebenin hayatını irite edip irdelemek? Adı üstünde çocuk. Sizin kabul gördüğünüz hayat felsefesi soktu onu da bu kılığa. Saat 19'00 dan sonra Türk Televizyonları ne yazık ki yalnızca insanları uyutmaya ve zihinsizleştirmeye programlanıyor. Orta 1'e gider bir evlat maksimum 11 yaşındadır. 11 Yaşı gelişim çağıdır, sünger gibidir ortamı çeker. Seni beni izler, beynine convert eder. Onun gördükleri bu. Televizyonlarda evlilik programları, ayrılık dizileri, ihtiras rüzgarları kol gezerken gelip bu küçük hanımı eleştirmeye senin degil ahlak anlayışın, zihniyetin yetmez. Keza o kız çocugu benim kardeşim de olabilir. Terbiyesini ben veririm sen değil. Yani demek istediğim o ki, özgür dünya özgür hayat bunun din ile , batı ile uzaktan yakından alakası yok. Her birey kendi hesabını görecektir zamanı geldiğinde. Küçük bir kız çocuğunu diline pelesenk yapıp insanlara malzeme olarak sunman sana hiç yakışmadı. Susayım dedim de, insanlara yaklaşımın hiç hoşuma gitmedi ve yazdım umarım 1-2 dipnot çıkarırsın kendine. Hakkını helal et, Saygılar..