- Web sitesi
- www.kadinevi.org
marta gelir misin ve kanal adını sil hocam
hocam alıntıdaki resmi kaldırırmısınız unutmuşum silmeyi
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
marta gelir misin ve kanal adını sil hocam
NERDE yazıyor hocam o ??? bu resme bir bakın hocam anormallikmi var
![]()
hocam marta gel ordada yukarda subatı yazması lazım eğer yazıyorsa yatmıs olması lazım paranın bır bakalım onada
mart bomboş hocam
![]()
mail olarak gönderdim bendede aynı şekilde cevap vermediler mailede :Shocam bu ekran resminin linkini al ayrıca dashboard girince cıkan feb kazancının resmınıde al bunları quızın 2 mailinede gönder.. yapabileceğin tek care bu evet paran yatmamıs mlsf
Rusça da ingilizcede yok2 farklı maıl adreslerı vardı netlı ve comlu olarak bu paypal bloke zamanlara maıllere donus yapıyorlardı bırınden yazmasalar bırınden yazıyorlardı.. bır maıl atın ikisinede sımdıden yarına cvp gelir insallah.. ilk once otomatık bır maıl atıyorlar sonra cvp gelıyordu yapılacak tek sey maıl atmanız yada arayıp konusmanız hangısını ıstersenız artık hocam![]()
en sorunsuz ödemeyi webmoney hesaplarına yapıyor adamlar arkadaşlar.benim hesaplardan banka,paypal hepsini webmone yaptım.ödeme günü başlar başlamaz adamlar 1-2-3-4 haneli ödemeleri ard arda gönderiyorlar aynı gün içinde.boşa strese girmeye,beklemeye gerek yok bence quizden para alıcaksan ödeme yöntemini webmoney yapıcaksın![]()
Arkadaşlar O kadar yazmama ragmen sacma sapan mesajlarla geçiştirdiler Kanalım Açık
Tek Telifli Kanal
İçinde Hala video var
İzlenim Para kazanma var
paypal degil banka ödemesi ayarlı
Ocak ayı kazancı ödenmedi hala
Bu ay ki ile 5 haneli olacak neredeyse ama adamlar ödeme yapmıyor ocagı alamadım bu ayki kazancı alabilecegimi hic düşünmüyorum ne yapmamı önerirsiniz
webmoney gibi bişey olup ödemeyi ayın 17 sinde almak varken bole banka ile ugrasanları gercekten anlamıyorum adamlar 4 5 k dolar kazanıyor arada 100 200 doalrın hesabını düşünüyor.Banka hesabiniz cüzdani Tl'dir yani Tl harici yatirimlara kapalidir bankaniza gidip Dolar hesabi actirmadikca daha cok beklersiniz...
Tercihim webmoneydir.
NERDE yazıyor hocam o ??? bu resme bir bakın hocam anormallikmi var
![]()
Payment account un altında sildiğin yerde banka adı tarzı bir şey yazıyorsa paran ödenmiş demektir. Banka hesabın tl mi ?
Banka hesabiniz cüzdani Tl'dir yani Tl harici yatirimlara kapalidir bankaniza gidip Dolar hesabi actirmadikca daha cok beklersiniz...
Tercihim webmoneydir.
webmoney gibi bişey olup ödemeyi ayın 17 sinde almak varken bole banka ile ugrasanları gercekten anlamıyorum adamlar 4 5 k dolar kazanıyor arada 100 200 doalrın hesabını düşünüyor.
Arkadaşlar O kadar yazmama ragmen sacma sapan mesajlarla geçiştirdiler Kanalım Açık
Tek Telifli Kanal
İçinde Hala video var
İzlenim Para kazanma var
paypal degil banka ödemesi ayarlı
Ocak ayı kazancı ödenmedi hala
Bu ay ki ile 5 haneli olacak neredeyse ama adamlar ödeme yapmıyor ocagı alamadım bu ayki kazancı alabilecegimi hic düşünmüyorum ne yapmamı önerirsiniz
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.