Bu şarkım adsense'e gelsin

crocodils

Kayıtlı Üye
Adsenseler gidince evde dolanıp duruyodum aklıma şu şarkı geldi :)

İncirler olana kadar şarkısını değiştirip bizlere uyarlamaya çalıştım elimden geldiğince;

Bu acı kıyım mı böyle genzimi yakan
Yoksa katliam mı gönderdiğin o mailler

Çökerken internete gece sinsi bir duman
Birer birer uçurumdan atlar kanallar

Olacak şey miydi şimdi senin yaptığın
Onca işin gücün üzerine birde bu
Gelmiyor içimden inanır mısın
Sen yokken ne kategori bulmak nede bir kanal yapmak

Ödemeler yapılana kadar kalsaydın bari
Onlarca kanaldan birini tutsaydın bari
Beni böyle habersizce alıp giderken
Hesabıma kesinleşenleri de atsaydın bari

Böyle kasvetli, sıkıntılı ortamda bi nebze tebessüm edebilmek için sözleri değiştirdim böyle bişey çıktı ortaya....

Yaktın bizi adsense......

Yt yi bırakıp bestecimi olsanız ne yapsanız hocam.:)

iyiki youtube'u 1 ağustosta bırakmışım :D yoksa şimdi bende derbeder olacaktım :D

o değilde banlanan dasenseye gelen mailde aynı isim olarak tekrar adsense hesabı açılamıyomuş gibi bişey okudum sizde aynı isim üzerinden yeni adsense hesabı açmalımıyız?

o değilde banlanan dasenseye gelen mailde aynı isim olarak tekrar adsense hesabı açılamıyomuş gibi bişey okudum sizde aynı isim üzerinden yeni adsense hesabı açmalımıyız?

İsimden sıkıntı olacağını düşünmüyorum hocam ben bayramdan sonra yeni adsense açmayı düşünüyorum, banka hesabını değiştiririm, adresi de apartmandan başka bir katı veririm sonra işlere devam

İsimden sıkıntı olacağını düşünmüyorum hocam ben bayramdan sonra yeni adsense açmayı düşünüyorum, banka hesabını değiştiririm, adresi de apartmandan başka bir katı veririm sonra işlere devam

hocam ben üç gün önce yenı bir hesap açtım farklı isim farklı adres ikide kanal bağladımm i gidiyo sayılır ama bu banlanan adsensede 5 k ya yakın miktar vardı yalan oldu inş. yeni açılan ve açılacak hesaplarda sorun olmaz :D

hocam ben üç gün önce yenı bir hesap açtım farklı isim farklı adres ikide kanal bağladımm i gidiyo sayılır ama bu banlanan adsensede 5 k ya yakın miktar vardı yalan oldu inş. yeni açılan ve açılacak hesaplarda sorun olmaz :D

Ben olayın üzerinden bir kaç gün geçsin ortalık durulsun diye bayramdan sonra düşünüyorum yoksa hemen şimdi açarım da yeni açılanda riske girmesin diye zaman geçsin dedim hocam :) İnşallah dediğiniz gibi yeniler de sıkıntı olmaz olursa işimiz kötü

hesap banlanma olayları her yıl eylül ayında yapıyolar sanırım eğer böyleyse bu ay bitene kadar hesap açmak akıl karı deil die düşünüyorum

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri