Bu Sayfa BG ve To normal mi?

HunterLord

Kayıtlı Üye
S.a arkadaşlar .. Ben bu kadar sayfa bg yi bugune kadar hiç görmedim. Sayfa to da öyle .. Benim sormak istediğim böyle yüksek olması normal mi? bide iniş çıkışa anlam veremedim ..

S.a arkadaşlar .. Ben bu kadar sayfa bg yi bugune kadar hiç görmedim. Sayfa to da öyle .. Benim sormak istediğim böyle yüksek olması normal mi? bide iniş çıkışa anlam veremedim ..

ay sonu to ve tbm artar bu durumda bunun yıl sonu versiyonu reklam bütçelerini eritiyorlar

reklam verenler küçük firmalar değil.Planını projesini öyle 1 aylık yapmazlar.senelik bütçeleri bellidir.aralık ayına özel bir durum olduğunu düşünmüyorum.Tamamen içeriğin ile alakalı bir durum söz konusu.

:D hocam yapmayn yaaa.resmi bi bilginiz yoksa şöyle yazmayın bunlara anca gülüp geçiyorum artık.
gülüp geçin hocam, ben 12 adsensenin verilerine göre cevap verdim ben geçen bu günlerde ortalamam 11 kuruş iken bu ay ortalamam 14 15 kuruşdur
boş konuşmayı sevmem

Ya arkadaş bu aralık ayına herkez bereket diyor ama benim sayfa to ve tbm yerin dibine girdi

Bu değerlere sahip olsaydım çok fena olurdu ama değilim. :D
bunada şükür.

tesadüf müdür bilmem ama haziran ve aralık ayında kazançlarda patlama yaşanıyor. Ya youtube yapıyor bunu yada reklam verenler onu bilmiyorum ama ocak ve temmuzdada tam tersi dibe vuruyor.

gülüp geçin hocam, ben 12 adsensenin verilerine göre cevap verdim ben geçen bu günlerde ortalamam 11 kuruş iken bu ay ortalamam 14 15 kuruşdur
boş konuşmayı sevmem

bende tek adsense kullanmıyorum tek kullanıyorum sanıyorsanız yanılıyorsunuz.öyle olsaydı benim hepsi tavan yapmazmıydı . ?bende boş konuşmam emin olun.

aralık ayında hep olan şeyler rahat ol ve arkana yaslan:D

Senin dediğin olsaydı2 adsensemde yükselişte geçerdi. Hatta günlük 2-3 tl getiren adsensede bile bir değişiklik yok .. onunla alakasız .

reklam verenler küçük firmalar değil.Planını projesini öyle 1 aylık yapmazlar.senelik bütçeleri bellidir.aralık ayına özel bir durum olduğunu düşünmüyorum.Tamamen içeriğin ile alakalı bir durum söz konusu.

Thnx senin dediğin gibidir. Benim diğer adsense veriler son 4 aydır değişmedi. ne tbm ne to ne sayfa bg .. arada 1,2 fazla sayfa bg oynamıştır 1-2 def oda ..

boş konuşmayı sevmem

Dostum boş konuşmayı sevmezsin ama tesadüf olamaz mı? 3 adsenseden sadece bu artışta bu adsenseyide 12 gün filan oldu açalı geçmişteki verileri de yok olsa ona göre konuşacamda ..
Ya arkadaş bu aralık ayına herkez bereket diyor ama benim sayfa to ve tbm yerin dibine girdi

Bu değerlere sahip olsaydım çok fena olurdu ama değilim. :D
bunada şükür.

bu sayfa to bg ye sahip olanların inan izlenimi de azdır

tesadüf müdür bilmem ama haziran ve aralık ayında kazançlarda patlama yaşanıyor. Ya youtube yapıyor bunu yada reklam verenler onu bilmiyorum ama ocak ve temmuzdada tam tersi dibe vuruyor.

Tesadüf

normal normal gayet iyi hemde benim yüzde 4000 bin to dan iyidir ama bu :D

Dean sen o sıfır izlenip olup tıklanmış adsenseyimi söylüyon :D sende de şans var babuş hayaletler gelip reklamlarna tıklamış görünmeden :D

---------- Spam Engelliyici 20:18 ---------- Önceki Mesaj 20:15 ----------

[MENTION=12850]slayfer[/MENTION] gelmiş .. slayfer düşünceli alalm? [MENTION=11753]mrtlsatan[/MENTION] seninde :)

Valla baboş ben önce maşallah diyeyim :D Bana da nasip olur inşallah böyle to ve bg :) Ben de bir artış söz konusu değil düşüşte yok stabil gidiyor bakalım, içerikle ya da izleyici kitlen ile alakalı bir durum olabilir diye düşünüyorum ben baboş ama dediğim gibi maşallah diyorum öncelikle :D Ödemeni sıkıntısız almak da nasip olsun ;)

Edit : Gece bir , bir buçuk gibi ben de tekrar detaylı incelerim adsensemi, değişik bir durum söz konusu ise konu altına yazarım Ömer.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri