Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
aralık ayında hep olan şeyler rahat ol ve arkana yaslan![]()
ay sonu to ve tbm artar bu durumda bunun yıl sonu versiyonu reklam bütçelerini eritiyorlar
ay sonu to ve tbm artar bu durumda bunun yıl sonu versiyonu reklam bütçelerini eritiyorlar
diğer adsense niye çakıldı o zamansenin yüzünden olsa gerek
artacak artacak dedin diğeri dibe vurdu
gülüp geçin hocam, ben 12 adsensenin verilerine göre cevap verdim ben geçen bu günlerde ortalamam 11 kuruş iken bu ay ortalamam 14 15 kuruşdurhocam yapmayn yaaa.resmi bi bilginiz yoksa şöyle yazmayın bunlara anca gülüp geçiyorum artık.
Ya arkadaş bu aralık ayına herkez bereket diyor ama benim sayfa to ve tbm yerin dibine girdi
gülüp geçin hocam, ben 12 adsensenin verilerine göre cevap verdim ben geçen bu günlerde ortalamam 11 kuruş iken bu ay ortalamam 14 15 kuruşdur
boş konuşmayı sevmem
aralık ayında hep olan şeyler rahat ol ve arkana yaslan![]()
reklam verenler küçük firmalar değil.Planını projesini öyle 1 aylık yapmazlar.senelik bütçeleri bellidir.aralık ayına özel bir durum olduğunu düşünmüyorum.Tamamen içeriğin ile alakalı bir durum söz konusu.
gülüp geçin hocam, ben 12 adsensenin verilerine göre cevap verdim ben geçen bu günlerde ortalamam 11 kuruş iken bu ay ortalamam 14 15 kuruşdur
boş konuşmayı sevmem
Ya arkadaş bu aralık ayına herkez bereket diyor ama benim sayfa to ve tbm yerin dibine girdi
Bu değerlere sahip olsaydım çok fena olurdu ama değilim.![]()
bunada şükür.
tesadüf müdür bilmem ama haziran ve aralık ayında kazançlarda patlama yaşanıyor. Ya youtube yapıyor bunu yada reklam verenler onu bilmiyorum ama ocak ve temmuzdada tam tersi dibe vuruyor.
normal normal gayet iyi hemde benim yüzde 4000 bin to dan iyidir ama bu![]()
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.