Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
[MENTION=15265]HunterLord[/MENTION] iyi iyi sorun yok devam![]()
babuş bunu yazman için mi etiketledim seniyükselişin sebebi aralık ayı olmasımı yorumunu alalım adsensede herhangi bir artış var mı
2 dakikada bir bende reklam koysam benimde böyle olur heralde
Hocam Normal değil ne yapıyorsan artık sahte tık mı atıyon nedir![]()
2 dk bir mi reklam koyuyonSende 2 dk da bir yap alla alla sanki yapma diyen varadsense işleme girmezse karışmam bak
Babuş ne sahte tıkı yawsahte tıklaramı kaldık .. Baksana Bayburt babuşa açığa ıkardı beni
2 dk bir mi reklam koyuyonkralsın sende ki bu cesaret bende olsa Sabancıya ortak olurdum....
içerik Çizgi mi, yoksa farklı bişi mi
Sende 2 dk da bir yap alla alla sanki yapma diyen varadsense işleme girmezse karışmam bak
Babuş ne sahte tıkı yawsahte tıklaramı kaldık .. Baksana Bayburt babuşa açığa ıkardı beni

[MENTION=15265]HunterLord[/MENTION] Aga benim ufak artış var (gerçi yeni kanallar bağladım) ama yine de normal düzeyde, aslında seninki de normal sadece bgbg yüksek o da daha önce de dediğim gibi içeriğinle alakalı bir şey bence. To oranında video ortası reklam sayısı fazla olduğu için bu şekilde diye düşünüyorum.
![]()
sadece 1hafta benim böyle olsa hesapladım 10k para yapıyor oda minimum inşallah birgün bende görürüm bunları
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.