Bu Sayfa BG ve To normal mi?

Aralıkta to artabilir.
Ocak'ta bunun yarısı olacak, ondan tadını çıkar derim.
:D

Sende 2 dk da bir yap alla alla sanki yapma diyen var :D adsense işleme girmezse karışmam bak

Babuş ne sahte tıkı yaw :D sahte tıklaramı kaldık .. Baksana Bayburt babuşa açığa ıkardı beni
2 dk bir mi reklam koyuyon :D kralsın sende ki bu cesaret bende olsa Sabancıya ortak olurdum....

Sende 2 dk da bir yap alla alla sanki yapma diyen var :D adsense işleme girmezse karışmam bak

Babuş ne sahte tıkı yaw :D sahte tıklaramı kaldık .. Baksana Bayburt babuşa açığa ıkardı beni

adam doğru diyor sende sahte tık var :D

ben şimdi eski verileri koysam sen örgüt mü kurdun diyecekler :D

benim bir zamanlar kaliteli içeriteki to ve bgbg değerleri. Herşey normal hocam

[MENTION=15265]HunterLord[/MENTION] Aga benim ufak artış var (gerçi yeni kanallar bağladım) ama yine de normal düzeyde, aslında seninki de normal sadece bgbg yüksek o da daha önce de dediğim gibi içeriğinle alakalı bir şey bence. To oranında video ortası reklam sayısı fazla olduğu için bu şekilde diye düşünüyorum.

[MENTION=15265]HunterLord[/MENTION] Aga benim ufak artış var (gerçi yeni kanallar bağladım) ama yine de normal düzeyde, aslında seninki de normal sadece bgbg yüksek o da daha önce de dediğim gibi içeriğinle alakalı bir şey bence. To oranında video ortası reklam sayısı fazla olduğu için bu şekilde diye düşünüyorum.

bilmem baboş hep böyle giderse bu adsenseye çalışırım :D

aralık ayı efsanesi ne alaka bu ay çıkış değil düşüş var resmen. daha doğrusu dengesizlikte var tamamen o günkü tıklamayla alakalı fazladan gelen giden bir durum yok.

sadece 1hafta benim böyle olsa hesapladım 10k para yapıyor oda minimum inşallah birgün bende görürüm bunları

sadece 1hafta benim böyle olsa hesapladım 10k para yapıyor oda minimum inşallah birgün bende görürüm bunları

kesin türkce yada arab ülkesi çalışıyosun :) yada kısavideolar .. bu tbm ve to ile o izlenimleri görmek mümkün değil zaten .. 5*6 bin izlenimi geçmiyor max 15 bin izlenimi görebilir bence daha görmedim de ins görür

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri