Bu saygısız kim ? Forumda mı?

Sende kapasite g.. olsa gelir burda yazardin,
Geçende quiz konularında zil takip oynamaya kalkan sonra banlanan eleman olabilir,konuşma sitili çok benziyor,bana kim diye de sormayın sadece benzettim günahı da almak istemem,

gebersin böyleleri çatlasın evde aldım arabada ha şimdi sıfırım ama ben akıyorken doldurdum sözüm böylerlerine arkadaşlar çatlasın

Merak ettim bu arkadaş özgün mü çalışıyorda gelmiş laf atıyor millete kesin kendide spamcıdır:))

Üslup diye bir şey var, söyleyeceği şey doğruysa bile bu şekilde söyleyerek herkesin nefretini kazanıyorlar. Gerçi bunlar nefretten besleniyor hoşlarına gidiyor.

Sistemde böyle bir üye gözüküyor fakat acaba aynı kişiler mi, üye adı birebir aynı.. [MENTION=7816]Kaiser[/MENTION] ne diyorsun bu duruma?

şimdi girdim r10 da okudum ne yazdıklarını yazdıklarının tamamında haklı ve doğru yazmış he üslubu ters gelebilir o ayrı. forumdaki konularda mahkemeymiş yok imza toplamaymış bunu düşünen adama bende cahil gözüyle bakarım. bildiğin içerikleri sahiplenmiş bazıları yani bunu belirtmiş yanlış bir şey söylememiş sadece üslubu ters.

üslup olarak yanlış ama başka bir konuda doğru tespitleri var. özellikle günde +200 kanal yapıp yt yi çöpe çevirenler hakkında...

üslup olarak yanlış ama başka bir konuda doğru tespitleri var. özellikle günde +200 kanal yapıp yt yi çöpe çevirenler hakkında...

ne alaka şimdi hocam adamın 200 içeriği varsa 200 kanal da yapar 400 kanalda kanal sayısıyla ilgisi yokki bunun adamın biri çıkar tek kanala çöp videolar koyar izlenmeyecek kadar karartılmış vs o zaman çöpe çevirmiş olur 4 kişi gücünde çalıştı diye adama laf sokamayızki

ne alaka şimdi hocam adamın 200 içeriği varsa 200 kanal da yapar 400 kanalda kanal sayısıyla ilgisi yokki bunun adamın biri çıkar tek kanala çöp videolar koyar izlenmeyecek kadar karartılmış vs o zaman çöpe çevirmiş olur 4 kişi gücünde çalıştı diye adama laf sokamayızki

dikkat edersen günlük +200 +300 kanal diyorum. adamın 200 içeriğine birşey diyen yok. yani senin 200 kanalın olabilir bunda sıkıntı yok. hergün 300 kanal nedir? :D senin gibi 10000 kişi olsa. gerisini var sen düşün. zaten bu önlemleri youtube neden aldı? aynı içerikten 100lerce kanal olduğu için aldı.

dikkat edersen günlük +200 +300 kanal diyorum. adamın 200 içeriğine birşey diyen yok. yani senin 200 kanalın olabilir bunda sıkıntı yok. hergün 300 kanal nedir? :D senin gibi 10000 kişi olsa. gerisini var sen düşün. zaten bu önlemleri youtube neden aldı? aynı içerikten 100lerce kanal olduğu için aldı.

dostum günde 200 kanal basmayanların nedeni basacak mataryelinin olmamasıdır.Foruma günde 200 kanal basacak programı koysam,basmayana helal olsun derim.Onun için basanlara laf etmek bence gereksiz o imkanı kime versen basar.

dostum günde 200 kanal basmayanların nedeni basacak mataryelinin olmamasıdır.Foruma günde 200 kanal basacak programı koysam,basmayana helal olsun derim.Onun için basanlara laf etmek bence gereksiz o imkanı kime versen basar.

neyse pekte önemli değil bu saaten sonra. basan bassın :)

bunu kaale almak bize hakarettir başkalarının ne düşündüğünü önemsemeyin 12 yaşındaki veledlerin söylediklerini niye umursuyorsunuz

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri