Merhaba hocam, zamanında prova ve kayıt stüdyom vardı, onboard ses kartı olan kıytırık bi' masaüstü bilgisayarım vardı, Rode NT1-A ve behringer Xenix 12 kanallı mixer ile gayet güzel kayıtlar aldım, bu mixer'ler kendi USB arayüzleri ile çalışırlar, bilgisayarında ne ses kartı olduğu hiç fark etmez yani, bilgisayarında kayıt için behringer'in seçilio olduğundan emin ol hocam, behringer i seçemiyorsan Asio4All Driver indir, hangi program ile kaydetmeye çalışıyorsun bilmiyorum ama cubase ise daha detaylı yardımcı olabilirim çünkü programın içinden de mixer'i seçmek gerekiyor ve oldukça kasvetli bilmeyen biri için, her şeyi geçtim kayıt kısmını bırak şimdi de eğer elinde yoksa 3,5 milimetreyi çivi jack'a çeviren bi' dönüştürücü al elektrikçiden, ve kulaklığını phones girişine sapla mixer'in, +48v Phantom Power açıkken konuştuğunda veya tıkırdadığında mixer üzerindeki clip yazan yerlerde yeşil kırmızı ya da sarı ışıklar oynuyor mu ve kulaklığına düzgün ses geliyor mu ona bak, kulaklığına ses geliyorsa ve mixerder haraket varsa sorun kayıt programı ayarlarındadır, mixerden ses gelmiyorsa ya mixerden kaynaklı ya mikrofondan kaynaklı bi' problem yaşıyorsundur, mixerinde jack'ı taktığın kanalın level'ı kısık olmasın bunları denerken ona da dikkat et, main mix saat 12 yönünde, phones control room da yeterince açık olsun, phantom zaten açık olsun tr to control room açık olsun, olmadı altındaki tuşu da denersin sırayla, umarım yardımcı olabilmişimdir, saygılar..