Bu sorun tüm forum arasında benim başıma tekmi geldi ?

• Kullanıcı kptncksprv
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Hakkında Genel Sorular

kptncksprv

Yasaklanmış
Merhaba Arkadaşlar bir çizgi film kanalım vardı yükleyip unutmuştum gmailini geçenlerde buldum gmaili ve girdim kanal 2 telif yemiş ama günlük 7k izlenim alıyor bilenler bilir çizgi filmlrden gelen 7k izlenim en az 50 tl demek.. ben bu kanalı adsenseme bağladım herşey normal ama kanaldan adsenseye hiç bir veri geçmiyor pub adreslerini sorsanız onlarda aynıdır adsense ve kanalın.. bilen biri yokmu acaba ne yapmam gerektiği hakkında?

2 telifli kanal adsense baglanırmı hocam.

2 telif yemiş kanalın para kazanması kapatılmıştır bağlayamazsınız...

evet aynısı benim başıma da geldi.. 15 gündür bağlı adsenseye ama yansımıyor yansımazda sen o kanalı unut dicem ama iyide izlenimi varmış... başka adsenseye bağla olmazsa ama telifli kanal illaki sıkıntı olur

ne kadar oldu bağlayalı

4-5 gün etti hocam

---------- Mesaj saat 18:47:59 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 18:46:45 civarında gönderildi. ----------

Dogrudur ama iyi kazandırıyorsa bağlanabilir hocam.Ben 2 telifli kanalımı silmedim ve 4 aydan fazla süre saglam kaldı ve gelir getirdi.Tamamen riske ve tercihe baglıdır.

işte bağlamanın bir yolu olmalı

ilginç bir durum siz bağlamadınız ozman önceden bağlı idi...

hocam önceden bağlamış olsaydınız kazancınız devam eder adsenseye yansırdı
fakat 2 telif gelmiş kanalı adsenseye bağlayamazsınız para kazanma durumu rengi kırmızı oldugu için...

7k izlenmeye nasıl 50 dolar geliyor, Videolarda birden fazla reklam olmasına rağmen bana 5 k izlenime 5 dolar anca geliyor. Benimki awesomeness e bağlı acaba adsensedemi çalışmak gerekiyordu bu kategoriyi

fakat 2 telif gelmiş kanalı adsenseye bağlayamazsınız para kazanma durumu rengi kırmızı oldugu için...

O zaman 1 telifli kanalda adsenseye baglanirsa para kazanmaz ? Bu soyledignize gore?

hocam önceden adsenseye bağlanmamış bir kanal telif yerse ve bu telif geri çekilmezse veya üzerinden 6 ay geçmemişse o kanal adsenseye bağlanmaz

Tesekurler hocam, gecende tereddut etmistim 1 telifli kanali adsenseye baglamak icin.Sonra vazgecip komple silmistim.

Buna benzer bir sorunda ben yasiyorum.. adsense temiz ban filan yoktur.. kanal bagladim kanalda gunluk izlenimler asa yukari 4k ama adsenseye hic bisi yansimiyor kanalda telif filan yok. adsenseyi kaldirip yeniden bagladim ama sorun devam ediyor.. bunun cozumu nedir arkadaslar.

yok hocam para kazanma durumu yeşildir

---------- Mesaj saat 19:30:12 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 19:17:44 civarında gönderildi. ----------

7k izlenmeye nasıl 50 dolar geliyor, Videolarda birden fazla reklam olmasına rağmen bana 5 k izlenime 5 dolar anca geliyor. Benimki awesomeness e bağlı acaba adsensedemi çalışmak gerekiyordu bu kategoriyi

dolar değil tl tabi bu 30-50 tl arası değişir

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri