Bu Sorunu Yaşıyanalar Varmı ?

MarshallTeach

Yasaklanmış
Arkadaşlar 1 Aydan fazladır bu sorunu yaşıyorum halende devam ediyo sizdede böyle oluyomu adsense açarken denememiş olanlar bi deniyebilirlermi ?
r4n99.png

adsense türkiyede kullanılmıyor zaten bu sorun degil politika geregi.

ülkeyi değiştir

Dostum bu açtığın 5. konu oldu sanırım. Kendi üzerine adsens almaya çalışma artık git bi internet kafeye ailenden birinin üstüne al adres olarakta pin i alabileceğin bi tanıdıgının adresini ver. Sende kurtul bizde kurtulalım 3 günde bir aynı konuyu açma.

adsense türkiyede kullanılmıyor zaten bu sorun degil politika geregi.

ülkeyi değiştir

tmmda youtubede değiştiriyorum adsense değişsem sonra pin istedimi nasıl alcam amerikayamı pin gelsin usta

---------- Mesaj saat 01:22:34 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 01:21:19 civarında gönderildi. ----------

Dostum bu açtığın 5. konu oldu sanırım. Kendi üzerine adsens almaya çalışma artık git bi internet kafeye ailenden birinin üstüne al adres olarakta pin i alabileceğin bi tanıdıgının adresini ver. Sende kurtul bizde kurtulalım 3 günde bir aynı konuyu açma.

denediklerimi söylüyorum , net cafe yaptım , tw ile başka şehire bağlandım (antep) , sıfır pc daha yeni alınmış hiç birşey yok onda denedim , ne yaptıysam olmadı başkasının adına alıyorum zaten yine aynı sorun

tmmda youtubede değiştiriyorum adsense değişsem sonra pin istedimi nasıl alcam amerikayamı pin gelsin usta

---------- Mesaj saat 01:22:34 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 01:21:19 civarında gönderildi. ----------

denediklerimi söylüyorum , net cafe yaptım , tw ile başka şehire bağlandım (antep) , sıfır pc daha yeni alınmış hiç birşey yok onda denedim , ne yaptıysam olmadı başkasının adına alıyorum zaten yine aynı sorun

Senden sonra ben 2 tane adsens actım sorun yasamadım. Nasıl bir ban yediysen sana ekmek yok adsens ten partner geç

вαттυѕαу;70262' Alıntı:
Bencede artık pes et , Adsense ile baglantını key , Partnerlik üzerinden devam et.

ya yapcamda elde kanal kalmadıki izlenme sorun değilde abone ile 1 aylık kanal yok elimde bana werebiliyosanız şmdi verin başlıyayım hemen 9 tane kanal var her biri günlük 5-10 k izlenme alıyo ama para kazanması devre dışı onlarıda kabul etmiyosunuz ama

Arkadaşlar 1 Aydan fazladır bu sorunu yaşıyorum halende devam ediyo sizdede böyle oluyomu adsense açarken denememiş olanlar bi deniyebilirlermi ?
r4n99.png

Bende de bi keresinde bu çıkmıştı yedek olarak bi adsense daha açıyım dedim vds üzerinden Türkiye'yi seçtiğimde bu hatayı vermişti vds temizdi yani bandan dolayı olduğunu sanmıyorum

Senden sonra ben 2 tane adsens actım sorun yasamadım. Nasıl bir ban yediysen sana ekmek yok adsens ten partner geç

tamamda usta partnerde istediğin koşullar şimdi bende yok izlenme yakalarım ama 1 aylık bide 50 civarı aboneli temiz kanal yok şimdi sıfır kanal açsam verseniz bende kurtulayım sizde zaten ilk partnerliği sizinkinizi yapcam valla verirseniz bi konuşsanız serkan abiyle kökten kurtulurum

---------- Mesaj saat 01:27:50 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 01:26:40 civarında gönderildi. ----------

Bende de bi keresinde bu çıkmıştı yedek olarak bi adsense daha açıyım dedim vds üzerinden Türkiye'yi seçtiğimde bu hatayı vermişti vds temizdi yani bandan dolayı olduğunu sanmıyorum

sorunu bende bilmiyorumki kardeşim

tamamda usta partnerde istediğin koşullar şimdi bende yok izlenme yakalarım ama 1 aylık bide 50 civarı aboneli temiz kanal yok şimdi sıfır kanal açsam verseniz bende kurtulayım sizde zaten ilk partnerliği sizinkinizi yapcam valla verirseniz bi konuşsanız serkan abiyle kökten kurtulurum

---------- Mesaj saat 01:27:50 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 01:26:40 civarında gönderildi. ----------

sorunu bende bilmiyorumki kardeşim

Kardeşim ad soyad adres bilgilerini falan at istersen ben açmaya çalışıyım vds üzerinden?

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri