Bu sözde anlatılan ne arkadaslar

ripdimebag

Kayıtlı Üye
5888.jpg

rıca etsem anladıgınızı anlatırmısınız

anlayacağın dilde anlatayım,

youtube işine başlarken o kadar heyecanla başladın ki partnerler adsenseler milyarları rahat cebe indirme vs... yıllar geçtikte elinde sadece adsense kaldı ve seni hayatta tek teselli eden adsensenin banlanmaması.. aradaki o büyük boşluğun adı ise adsensenin banlanmadan ödemeni alman için ümitlenmendir..

dalga geçmiyorum ciddi kafa yordum :D

cidden beyin yakıcı bir dörtlükmüş. benzetme yaptığı şeyi tam anlayamadım. konuyu takipteyim :)

Bu günlerde aşk acısı çekiyorum o yüzden kendi açımdan yorumlayacağım bu sözü birini sevmeye ilk başladığımızda hissettiklerimizin,şimdi hissettiklerimize oranla daha büyük olduğunu bu aradaki farkın aşk olduğunu,aşkın zamanla yok olduğunu belirtiyor.

Benzer bir açıdan bakarsak olaya zamanla aşık olduğun kişiden beklentilerinin azaldığı,beklentilerin azalmasının sebebi olarak ta kaybolan aşkı belirtiyor.

burda diyorki eski quiz zamanında sabah kalkarken alet edavatı hazırlarken heycanla tutkuyla başardım sabaha , şimdi adsense bile mutlu ediyor beni diyor ,aradaki büyük boşluk ise kaybolan paralar(ask) diyor.

youtube işine başlarken o kadar heyecanla başladın ki partnerler adsenseler milyarları rahat cebe indirme vs... yıllar geçtikte elinde sadece adsense kaldı ve seni hayatta tek teselli eden adsensenin banlanmaması.. aradaki o büyük boşluğun adı ise adsensenin banlanmadan ödemeni alman için ümitlenmendir..

şair bu mısrada banlanmış :D

Karşına sevdiğin çıkana kadar herşeyler benim olsun diyodun. Şimdi ise sadece sevdiğim yanımda olsun yeter diyosun .

kısacası diyor ki aşk diyor adamın diyor ağzına diyor eder diyor. eskiden diyor idealisttin diyor hiçbir şey seni kesmezdi diyor ama bir aşık oldun ayvayı yedin diyor o eski halinden diyor eser yok şimdi diyor kendinden diyor taviz verdin diyor o ideallerin seni mutlu etmesinden vazgeçip diyor bir çikolataya mutlu olur hale geldin diyor

Kısaca Saçmalamış ... tabi bence :)

Kısaca Saçmalamış ... tabi bence :)

öyle deme bence hocam, 2 yıllık bir ilişkim var ben zaten öyle idealist biri değilim okulu bile zor bitirdim ama kız arkadaşım aynen şu durumda. hey gidi ne idealleri vardı yok onu yapacağım burda öğretmenlik yapacağım sosyal hizmetler yapacağım şimdi dediği tek şey "allah aşkına yazın gel de iste bıktım"

öyle deme bence hocam, 2 yıllık bir ilişkim var ben zaten öyle idealist biri değilim okulu bile zor bitirdim ama kız arkadaşım aynen şu durumda. hey gidi ne idealleri vardı yok onu yapacağım burda öğretmenlik yapacağım sosyal hizmetler yapacağım şimdi dediği tek şey "allah aşkına yazın gel de iste bıktım"

hocam ben ona demıyorum zaten :) ben söze diyorum tamamen saçma diye bence yazım atası var orda olumlu birşey diyor öyle tutkuluyduydun ki hayata başlarken diye sonra küçüçük bir çiçek teselli ediyor seni diyerek olumsuz yapıyor küçüçük çiçek teselli ediyor diyerek arada ki o büyük boşluğun adıdır aşk :D bence çok amatörce tabi bunlar benim düşüncem :D

arkadaşın değilde senin yazdığını harbi anladım :)önce seninkini sonra onu okuyunca mantıklı geldi :)

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri