Bu Tatli Cocuk Kimin ? Hayat memat meselesi :)

Serk@nYT

Kayıtlı Üye
Web sitesi
www.ytpara.com
Beyler biliyorsunuz face hesabima giremiyom,guvenli ksorulari filanda cikmiyor.Bi kez daha bakayim dedim guvenlik icin cikti bi soru ama soruda bu cocuk cikdi arkadasimmis.:D:D:D

Acaba bu cocuk kimin ? Allah rizasi icin yardim arkadaslar.:D:D:D

Cocugun adini,sanini,Babasini nadini bilene 1 aylik Silver uyelik hediye :D:D:D

Hayatim Bu tatli cocugun gulusleri arasinda gizli:D:D:D:D:D:D

Hesabima girebilmek icin bunu bulmam lazim.Allahini seven yardim etsin..:D:D:D:D:D

:d :d

---------- Mesaj saat 18:20:01 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 18:19:32 civarında gönderildi. ----------

abi secenekleri söyle bulucam :)

Ya beyler ciddiyim saka yapmayin,forumdan bir arkadasimizin cocugu o kesin ama kim ? Lutfen yardimci olalim. :)

---------- Mesaj saat 17:20:45 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 17:20:29 civarında gönderildi. ----------

Ntic Nigeria
Ali
Ali Özalp
Erkan Beşaltı
Srt Cmr
Hakan Daldal

Ya beyler ciddiyim saka yapmayin,forumdan bir arkadasimizin cocugu o kesin ama kim ? Lutfen yardimci olalim. :)

---------- Mesaj saat 17:20:45 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 17:20:29 civarında gönderildi. ----------

Ntic Nigeria
Ali
Ali Özalp
Erkan Beşaltı
Srt Cmr
Hakan Daldal

Abi Bu Arkadaşların Profiline Girip Fotograflarına Bakarak Bulunabilir. Eğer Böyle Bi İmkanın Yoksa Ben Hallederim.

Erkan 5 6 Eminim Son Kararım :)

Bundan başka açma yöntemleri var face hesabını ama ismini bilen varsa yazsın hiç uğraştırmayalım

Ntic Nigeria
Ali
Ali Özalp
Erkan Beşaltı
Srt Cmr
Hakan Daldal

Abi ''Ali'' yada ''Erkan Beşaltı'' ikisinden biri olmalı :D

Abi cocugu bulduk okey.Sonra 3 resim daha sordu,2 sini dogru yazdik sonuncuyu yanlis gene gitti hesap.Vay arkadas yaaa.

Kardeş şimdi baktım profiline topu topu 11 arkadaşın var görünüyor.Lakin hiçbirinin profil resmi bu bebiş değil :))) Ben de face profilimi bir kez kapattırmıştım bu tarz şeyler sormuşlardı ama resim olarak sorulan arkadaşlarının profil resimleri oluyor.Yani tutup da arkadaşlarının resimlerinden birini sormuyor.DEDİĞİM GİBİ BU RESMİN BİRİNİN PROFİL RESMİ OLMASI LAZIM AMA ARKADAŞLARIN ARASINDA YOK ÜSTAD..........

Kardeş şimdi baktım profiline topu topu 11 arkadaşın var görünüyor.Lakin hiçbirinin profil resmi bu bebiş değil :))) Ben de face profilimi bir kez kapattırmıştım bu tarz şeyler sormuşlardı ama resim olarak sorulan arkadaşlarının profil resimleri oluyor.Yani tutup da arkadaşlarının resimlerinden birini sormuyor.DEDİĞİM GİBİ BU RESMİN BİRİNİN PROFİL RESMİ OLMASI LAZIM AMA ARKADAŞLARIN ARASINDA YOK ÜSTAD..........

arkadaşları gizli sen nasıl gördün :D ortak arkadaştır o

Ustad arkadas cok dedigin sayidanda sana gorunen odur bence.

Benim oglum muslera mobildeyim
Ustad bulduk dogruyuda sonraki resimlerde cikinca karisti ortalik gene gitti hesap.

Bekeleyelim bakalim.Ne olacak.

her sorulan soruya 3-5 dk geç cevap vererek her resim ve isimlerin ekran görüntüsünü al serkan abi, 5 soru var 2 de geç hakkı ve zamanı doldugu için sana tekrar soracak onlarıda kayıt et isimleri karşılaştır. hızlıca hepsine cevap ver açarsın :D

her sorulan soruya 3-5 dk geç cevap vererek her resim ve isimlerin ekran görüntüsünü al serkan abi, 5 soru var 2 de geç hakkı ve zamanı doldugu için sana tekrar soracak onlarıda kayıt et isimleri karşılaştır. hızlıca hepsine cevap ver açarsın :D
selcuk cok sacma birsey.Oyle her girdigimde karsimda soruda sormuyor,soru sorulacak diyor sorular gelmiyor.Gelsede her yer pasif secim yapamiyorsun.Dursun 1 saat daha bakalim ne olacak.Yardimlar icin sagolun arkadaslar.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri