Bu video'daki geçiş efekti nasıl yapılabilir?

• Kullanıcı zack
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - 🧠 İçerik Planlama & Strateji
Zeki usta efecti bulursan burayada yazda bizde sevaplanalım :p bende başlıyorum özgüne kameram gelse bi :D bu arada after effects baya kurcalanması gereken bi program bana baya karmaşık gelmişti. Sony vegası kurcalayalım bakalım birazda

After effectsi 1 hafta kurcala sonrasını kolaylıkla anlamaya başlıyorsun.. Sony Vegas'tan da daha başarılı ve kapsamlım program bence.. Bir ara baya yol amıştım ama bırakınca unutuldu gitti..

After effectsi 1 hafta kurcala sonrasını kolaylıkla anlamaya başlıyorsun.. Sony Vegas'tan da daha başarılı ve kapsamlım program bence.. Bir ara baya yol amıştım ama bırakınca unutuldu gitti..

Madem öyle diyorsun deneyelim bakalım hocam tekrar indiriyorum şimdi sony vegas ile birlikte

Tamam hocam buldum onuda yavaş geçiyor. Bu adamınki gibi nasıl hızlandırabiliriz.

Transition uygulanan video parçasının hemen başında başlangıç ve bitiş yerleri belirir, işte o bitiş noktasının üstüne Mouse'la gel sağ-sol ok(arrow) iconu çıkar(Fade-Offset) Sol clickle basılı tut ve ne kadar hızla geçiş yapmak istiyorsan o oranda basılı tutarak sola kaydır çubuğu.

Videoyu izlemedim mobildeyim hocam ama sorun sadece hiziysa movie makerdaki effecti kaydedip camtasiada hızlandirsan olmaz mı

Zeki usta efecti bulursan burayada yazda bizde sevaplanalım :p bende başlıyorum özgüne kameram gelse bi :D bu arada after effects baya kurcalanması gereken bi program bana baya karmaşık gelmişti. Sony vegası kurcalayalım bakalım birazda

Tamam hocam yazarım sana. Oooo kanalı açıp videolar yüklemeye başladığında mesaj atarsın eklerim benim abonelere :)

Madem öyle diyorsun deneyelim bakalım hocam tekrar indiriyorum şimdi sony vegas ile birlikte

İkisinide indir kur. Aradaki effect ve tools farkına bak zaten görüceksin farkı.. Intro yapmayı ve ufak animasyon yapmayı anlatan arkadaşlar var. Bunlardan bir kaç tanesini izleyip yaptın mı olayın mantığını az çok anlıyorsun zaten.. Ama tabi Sony Vegas daha kolay gelebilir ilk etapta..

Transition uygulanan video parçasının hemen başında başlangıç ve bitiş yerleri belirir, işte o bitiş noktasının üstüne Mouse'la gel sağ-sol ok(arrow) iconu çıkar(Fade-Offset) Sol clickle basılı tut ve ne kadar hızla geçiş yapmak istiyorsan o oranda basılı tutarak sola kaydır çubuğu.

Çekiyorum hocam ama bu adamınki gibi akıcı ve seri geçmiyor. Yani hızlanıyor ama bu adamınki gibi hızlı olmuyor.

---------- Spam Engelliyici 14:33 ---------- Önceki Mesaj 14:33 ----------

Videoyu izlemedim mobildeyim hocam ama sorun sadece hiziysa movie makerdaki effecti kaydedip camtasiada hızlandirsan olmaz mı

Hocam video aralarına koyacağım için bu şekilde çok zaman alır.

Çekiyorum hocam ama bu adamınki gibi akıcı ve seri geçmiyor. Yani hızlanıyor ama bu adamınki gibi hızlı olmuyor.

---------- Spam Engelliyici 14:33 ---------- Önceki Mesaj 14:33 ----------

Hocam video aralarına koyacağım için bu şekilde çok zaman alır.

camtasia da oluyor

Render alıp bak bir de , bazen Vegas PreView'den farklı gözükür videolardaki effectler/geçişler.. Veya Geçiş uygulanan parçanın yeriyle oyna birazda, örneğin üst üste geldikleri bölüm ne kadar azsa o kadar çabuk olur geçiş, gibi..

abi flagla karşı karşıyayım şuan ona uğraşıyom , neyle kimle uğraştıklarını bilmiyolar :D çözüm aramaktayım :D sende daha gelmedin skype ye :D
inan it gibi çalışıyom aga ya gece gündüz şaşırdım iyice bu ay sonu rahata kavusucam inşallah ... bugün sakin gibi biraz eve gideyim açıcam skypeyi :D

Keyframe verip sağdan sola iteceksin, kombine olarak da blur ya da motion vereceksin. İster Edius'ta, ister Premiere'de istersen Finalcut'ta yap. Seçim sana kalmış.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri