Bu Vietnamlılar Ne Yapıyor ?

işi büyütmüşler :D

16105854_876897672450760_7496030447211410528_n.jpg
Nerden baksan 100 telefon var. Akşama kadar en az 1000 izlenim cepte :)

çinden, almış çakma ucuz telefonları, wifi ye bağlamış, sınırsız sarj da eklemiş izle babam izle...

İzlenim için yetersiz olsa da , tıklama yapıyorsalar ciddi paralar kazanabilirler.

Diğer yandan dizi-film sayısı çok azaldığından düşük ama full izlenimler de videoyu ilk sayfaya getirebilir.

Bu sistemin sadece izlenim için değil , tıklama için de olduğunu düşünüyorum.

ben bu izlenme için değil reklam tıklaması için

Adsenseye bağlanan kanalların kapanması, düşük izlenim süresinden kaynaklanıyor olabilirmi ? Mesela izleyici bir videoya tıklıyor çerçeveli bi video çıkıyor 1 dk bile sürmeden sayfadan çıkıyo bu sırada görüntülenen reklamlar "geçersiz etkinlik" olarak sayılıyor. Bu adamlarda böyle yaparak izlenim süresi kasıyor ve kanalları kapatılmıyor.
sadece bi teori

Hint, vietnam bizden daha çok spam yapıp üste para alıyorlar.
3 aydır Tr'ye yaptırım uyguluyor Google.
Düpedüz adam kayırıyorlar.

adam değil hocam ******** bunlar bunlarin bokunu biz çekioz sahte tık la milyon dolarlar kaldırıldığı haberleri çıktıktan sonra adsense kanallar banlanmaya başladı

Bana photoshop gibi geldi değilse durum ciddi. Vallahi bunların bu azimlerini görünce youtubeda daralan payı bunlar bize yedirmez diye düşünüyorum.
16708698_764244200389634_801786895951920731_n.jpg

---------- Spam Engelliyici 15:33 ---------- Önceki Mesaj 15:32 ----------

Hint, vietnam bizden daha çok spam yapıp üste para alıyorlar.
3 aydır Tr'ye yaptırım uyguluyor Google.
Düpedüz adam kayırıyorlar.

Bende siyasi olduğunu düşünüyorum. Dile getirince bazı arkadaşlar kızıyor ne alakası var diye

Bu kesinlikle shop böyle birşey olamaz çünkü ekran ışıkları ortam farkı olmasına rağmen aynı :)

HAcı shop olsa bile sıkıntı işte adamlar çılgın sunu shop yapacak kadar uğraşırmı insan işsize bak her ekrandaki görüntü farklı :) Adamlarda azim var bunlar bizi çiğ yer pişmiş çıkarır

Benim anlamadığım bu damlar bütün yöntemleri paylaşıyorlar ve fixlenmiyor bizde de kimse paylaşmıyor korkudan fixlenir diye

yazılım işini çözdükten sonra proxy vpn otomatik tıklama derken oturduğu yerden kazanabilirler. telefonlar da pahalı değil özellikle çin'e bu kadar yakın bir ülkede. sırf organik izlenme için bile yapma üst sıralara çıkar. belki mobil paketler çok ucuz belki vpn ile kasıyor. özellikle internet pakerlerini bizim ülkemizdeki duruma göre değerlendirmeyin, çok çok farklı fiyatlar söz konusu olabilir. bizde çok pahalı bunlar.

Benim anlamadığım bu damlar bütün yöntemleri paylaşıyorlar ve fixlenmiyor bizde de kimse paylaşmıyor korkudan fixlenir diye

Hocam paylaştıklarının çoğu ya bitmiş yöntemler yada çok işe yaramayan işler.

---------- Spam Engelliyici 15:40 ---------- Önceki Mesaj 15:39 ----------

yazılım işini çözdükten sonra proxy vpn otomatik tıklama derken oturduğu yerden kazanabilirler. telefonlar da pahalı değil özellikle çin'e bu kadar yakın bir ülkede. sırf organik izlenme için bile yapma üst sıralara çıkar. belki mobil paketler çok ucuz belki vpn ile kasıyor. özellikle internet pakerlerini bizim ülkemizdeki duruma göre değerlendirmeyin, çok çok farklı fiyatlar söz konusu olabilir. bizde çok pahalı bunlar.

Vpn ile gelen izlenim değişik bir izlenim. Bence video zararı olur. Gerçek zamanlıya yansımıyor vpn izlenimler. Video izlenimi artırıyor ama

Tıklama oranı yüzde 5e kadar sorun çıkartmıyor diye biliyorum. Yüz tane pc ile oto tıklama yazılımı yapacaksınız. Bir videoyu açacak 100pc 10dk izlicek ve 5i reklam tıklayacak ve o orada sürekli çalışacak. Elektrik ve internet bedava ise para kazanılır. Hurda yıkık dökük çöp pclere windows xp atıp bu işi yapabilirsiniz.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri