Bu Yeni Bir F*l*ag Olayı mı ?

• Kullanıcı mexis
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Sorunları & Çözümleri

mexis

Kayıtlı Üye
Arkadaşlar bazı kanallarımda saçma sapan yorumlar görüyorum siliyorum durmadan dolduruyorlar, bu şekilde yorum yaptıktan sonra şikayet mi ediyorlar ne yapıyorlar anlamıyorum ? Bu şekilde yorumları neden yaparlar, yorumları yapılan hesaplar tıklıyorum boş gözüküyor hepte yeni hesaplar ?

banada denk geliyor bazende flood yorumlar oluyor neden acaba

bot falan deniyolardır belki. Bi ara banada telefon numarası atıyolardı kız profilleriyle :D

Küçük çocuklara çizgi film izletirken klavyenin üzerine oturtuyorlar sanırım ondan olur. :D

Eminmisiniz ? Ama yorum yapan hesaplar hep yeni hesaplar ? Bu yorumların kanala bir zararı olur mu ?

Yorumları kapatın veya onaylı yapın.Art niyetli insan çok dediğiniz kategoride.

Dur benim oglana bir sorayim amcasi.:) Bizimki yaptiysa kulaklarini cekerim.:) Hafta sonlari yt den cizgi film izliyor.

Yeni hesaplar oluşu ilginç. Yanlışlıkla yapılma ihtimali yüksek ama, art niyet aramamak da elde değil şimdi.

Gerçi öyle olsa başka kategorilerde de karşılaşırdık, çizgi film harici var mı böyle yorumlar?

videoyu google+ da paylaşırken yorum kısmına çocuklar birşeyler sallıyor ondan da olabiliyor.

Eminmisiniz ? Ama yorum yapan hesaplar hep yeni hesaplar ? Bu yorumların kanala bir zararı olur mu ?

Arkadaşların da söylediği gibi çizgi film kanallarında ya da çocuklara yönelik kanallarda yorumların %90'ı böyle oluyor. Zararı olmaz sanmam. Yorumları kapatmayın, yorum iyidir :D Ama şuan bizim aklımıza gelmeyecek bir saldırı da olamaz mı olabilir düşük ihtimal de olsa, temkinli olmak lazım :)

bukadar hızlı yorum geliyorsa çocuk falan yapmıyor biyerde toplanıp beraber bişeyler yapıp mesajlarını bırakıp çıkıyor geri kafalılar

bukadar hızlı yorum geliyorsa çocuk falan yapmıyor biyerde toplanıp beraber bişeyler yapıp mesajlarını bırakıp çıkıyor geri kafalılar

Yetti artık 2-3 tane kanalım daha kapanmış zaten dahada elimde gelirli bişi kalmadı, bıktım usandım herşeyden şüpheleniyoruz napalım

bende hep çizgi çalışıyom sürekli böyle yorum atıyolar, ve gördüğüm tüm çizgi film kanallarında çokk fazla böyle yorumlar var. gram zararı olduğunu düşünmüyorum

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri