Bu yöntemle videolarınız dehşet izlenecek !

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Canlı yayın bitince, youtube da yayınla seçeneği sunan bir program mı var.Neyse ben anlamadım sanırım yorgunluktan, sabah okurum.Youtube'da öyle bir seçenek yok.Canlı yayını yaparsınız biter.

Yok hocam canlı yayını yapınca o yayını video olarak atıyor kanala. Mesela canlı yayınını 10 bin kişi izledi video olarak kanalda kalıyor ve 10 bin izlenme olarak başlıyor

Son düzenleme:
Arkadaşlar videolarınızı canlı yayını kullanarak paylaşacaksınız olay bu :D 3 dakka video varsa 3 dakka yayını yapıp yayını bidireceksiniz youdube'da videonuzu işliyip yayınlayacak.

---------- Spam Engelliyici 23:51 ---------- Önceki Mesaj 23:48 ----------

@hsehan1 hocam bu konunun sabitlenmesi mümkün mü ?

O gizlilik ayarı.Liste dışı veya gizli seçilebiliyor.Arkadaş direk yayın yapın demiş.Video işlenme sürecinde canlı yayın genelde gözüküyor,yayın bitse bile.
Yok hocam canlı yayını yapınca o yayını video olarak atıyor kanala. Mesela canlı yayınını 10 bin kişi izledi. Video olarak kanalda kalıyor ve 10 bin izlenme olarak başlıyor

O gizlilik ayarı.Liste dışı veya gizli seçilebiliyor.Arkadaş direk yayın yapın demiş.

işte videoyu yayın yaparak paylaşın diyorum ki herkese yayın bildirimi ulaşsın ve yayını yt video olarak paylaşınca direk ilk saniyeden 100-200 izlenmiş olsun ve sistem videonuzu direkt olarak önerilenlere yerleştirsin.

önerilenlerde çok işe yarıyor..

işte videoyu yayın yaparak paylaşın diyorum ki herkese yayın bildirimi ulaşsın ve yayını yt video olarak paylaşınca direk ilk saniyeden 100-200 izlenmiş olsun ve sistem videonuzu direkt olarak önerilenlere yerleştirsin.

250 aboneli bir kanalım vardı. indexten düştü. dediğini deneyeceğim hocam. umarım işer yarar :) teşekkürler paylaşım için..

Anladım hocam zaten bu konu ile ilgili çok konuşuldu yazıldı.Canlı yayınları youtube direk promote eder zaten.Yayından belli bir süre sonra video normal sıralamaya düşer.

Bazı arkadaşlar bunu 11/12 saat kullanarak yapıyorlar.Eğer orda iyi izlenme gelirse video üst sıralarda kalabiliyor.En büyük etkisi abone kazanmada oluyor.Önerilenlere sadece yayın esnasında çıkarıyor genelde.

önerilenlerde çok işe yarıyor..

yani :D

---------- Spam Engelliyici 23:57 ---------- Önceki Mesaj 23:56 ----------

Anladım hocam zaten bu konu ile ilgili çok konuşuldu yazıldı.Canlı yayınları youtube direk promote eder zaten.Yayından belli bir süre sonra video normal sıralamaya düşer.

Bazı arkadaşlar bunu 11/12 saat kullanarak yapıyorlar.Eğer orda iyi izlenme gelirse video üst sıralarda kalabiliyor.En büyük etkisi abone kazanmada oluyor.Önerilenlere sadece yayın esnasında çıkarıyor genelde.

böyle yapılarak abone kasılır ve her defasında daha da büyüme kaydedilir sonu olarak yol aynı cıkışa ulaşıyor

---------- Spam Engelliyici 17.09.2017 00:11 ---------- Önceki Mesaj 16.09.2017 23:57 ----------

250 aboneli bir kanalım vardı. indexten düştü. dediğini deneyeceğim hocam. umarım işer yarar :) teşekkürler paylaşım için..

Aboneleriniz yaşıyorsa hepsine bildirim Gider.

Sunucu üzerinden FFMPEG veya Restream.io( 2 yayın ücretsiz + 10 yayın 4.99$ ) Üzerinden 10+2 yayın şeklinde tek ffmpeg şeklinde yapılabilir..Niche kelimelere kaçmadan alt kelimelerden çizgi film için söylüyorum niche kelimeleri family guy , simpsons , american dad bu içeriklerde canlı yayın ile yükselmek şansa kalmış bişey :(

4mbit ve üstü upload'ı olanlar için sunucuya gerek yoktur ffmpegte. 6 yayın ile test edildi 7.yayında sorunlar başladı :)

Sunucu üzerinden FFMPEG veya Restream.io( 2 yayın ücretsiz + 10 yayın 4.99$ ) Üzerinden 10+2 yayın şeklinde tek ffmpeg şeklinde yapılabilir..Niche kelimelere kaçmadan alt kelimelerden çizgi film için söylüyorum niche kelimeleri family guy , simpsons , american dad bu içeriklerde canlı yayın ile yükselmek şansa kalmış bişey :(

4mbit ve üstü upload'ı olanlar için sunucuya gerek yoktur ffmpegte. 6 yayın ile test edildi 7.yayında sorunlar başladı :)

Aynen öyle .

---------- Spam Engelliyici 00:48 ---------- Önceki Mesaj 00:32 ----------

Deneyenler yorum olarak dönerse iyi olur konuya eklerim :)

1-5 yaş arası çocuk kanalları için konuşuyorum. Ebeveynler için bu tip kanallardan gelen bildirimler ebeveynleri sıkar. Çocuk kanallarında abone kaybı çok yaşanır. Ebeveyn ne yapar? atıyorum çocuk videosu yazıp çocugun eline verir telefonu çocuk önerilen videolardan ilerleyerek zaman geçirir abone olur. Tabi güzel kanallara ebeveynler kendisi bulup abone oluyor orası ayrı. Ama siz bunu bu tür kanallarda yaparsanız ebeveynler sıkılıp direk engel bile basabilirler benim düşünceme göre. Tabi yöntem diger kategoriler için çok etkili bence. Paylaşan arkadaşa teşekkür ederim :)

1-5 yaş arası çocuk kanalları için konuşuyorum. Ebeveynler için bu tip kanallardan gelen bildirimler ebeveynleri sıkar. Çocuk kanallarında abone kaybı çok yaşanır. Ebeveyn ne yapar? atıyorum çocuk videosu yazıp çocugun eline verir telefonu çocuk önerilen videolardan ilerleyerek zaman geçirir abone olur. Tabi güzel kanallara ebeveynler kendisi bulup abone oluyor orası ayrı. Ama siz bunu bu tür kanallarda yaparsanız ebeveynler sıkılıp direk engel bile basabilirler benim düşünceme göre. Tabi yöntem diger kategoriler için çok etkili bence. Paylaşan arkadaşa teşekkür ederim :)

Rica ederim ama her iyi şeyin olumsuz yanları var yani.

Düzen ve sabır olduğu sürece herşey olur bana göre ama sabır var düzen yok o yandan kaybediyoruz.Herşeyin biran önce olmasını istediğimizden çabuk vazgeçiyoruz.

12 saatte 1700 kişinin ilgini çekebildiysem ne mutlu bana :) yakında video hazırlamayı düşünüyorum bu konuyla ilgili.

Konu takip...

Bu şekilde aynı anda birden çok canlı yayın yapan kanallar var. Ama bu içerikte çalışanlar canlı yayından sonra videoyu paylaşmıyor. Sanırım telif geleceği için videoyu paylaşmıyorlar. Sadece abone kasmak için mi canlı yayın yapıyorlar? Canlı yayından para kazanıyorlar mı?

BOL KAZANÇLAR...

Son düzenleme:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri