Bu Youtubedan Korkun Beyler

• Kullanıcı bayburt16
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Kapatılan Hesaplar & Ban Sorunları

bayburt16

Kayıtlı Üye
bugun 4 kanalımın para kazanması gitti 1 tane normal şekide gitti onu anladım diğerleri ise anormal bir şekilde kapandı anladım ki bu youtube harbiden kafasına göre yada geçmişi unutmadan önüne geleni yıkıp geçiyor

4 kanalın birinde dünya engeli filan gelmiş hep geliyordu zaten para kazanma gitmiş bu normal bir durum

şimdi gelelim 3 kanalıma 2 si boş 2 ay önce video atıp sonrada videolar tutmayınca sildiğim 2 kanalda şaşkınlık içindeyim para kazanma kapanmış :D

diğer bir kanalda 50 tane 1 ay önce video attıgım kanaldı 1 aydır ellemıyordum dünya engeli vs. hiçbirşey gelmemiştide yoktuda bunuda ilginç olarak algılayarak bu youtube harbiden şaşırmış arkadaşlar :D

En büyük konu olup para kazanma gitti paramı alabilcem diyen arkadaşlara ayın 12 sinde bu konuda cevap yazıcam 2. adsenseme 200 250 tl kazandırmıştı kanalda şuan 350 tl civarı birşey var bakalım ne olucak

+13 kanal durduk yere gıttı benımde yapcaık bısey yok başdan devam

20 ye yakın kanal gece uçtu,demekki toplu katliam yapmış,bak sen şu yaramaza ))

Geçmiş olsun arkadaşlar . Çok korkuyorum bu ünlemler yüzünden birgün benim kanallarda gidecek diye :/

İyide Atladığın birşey var.
O Adsenseye Bağlı Tüm kanalların Para Kazanması Kapatılır.
Diğer 2 kanalın gitmesinde yanlış birşey yok.

+ Bende 22 Şubatta para kazanmalar gitti G+'la devam ediyorum para ALACAĞIM.
28 Aralıkta kapanmıştı yine almıştım.
Yani para kazanmaya sebep gösterilen kanalı silip diğerleriyle devam ettiğin zaman hiçbir sorun olmaz.
:cool:

of be youtube benı unuttu bir birbuçuk aydır ne kanal kapanıyor nede para kazanma gıdıyor nazar değmesin. kanalları para kazanma spam vs kapanan değerli ytpara.com üyesı arkadaşlarım canınız sağolsun yt kapatır biz açarız ben şu ana kadar 80 kanal gümletmiş adamım

bugun 4 kanalımın para kazanması gitti 1 tane normal şekide gitti onu anladım diğerleri ise anormal bir şekilde kapandı anladım ki bu youtube harbiden kafasına göre yada geçmişi unutmadan önüne geleni yıkıp geçiyor

4 kanalın birinde dünya engeli filan gelmiş hep geliyordu zaten para kazanma gitmiş bu normal bir durum

şimdi gelelim 3 kanalıma 2 si boş 2 ay önce video atıp sonrada videolar tutmayınca sildiğim 2 kanalda şaşkınlık içindeyim para kazanma kapanmış :D

diğer bir kanalda 50 tane 1 ay önce video attıgım kanaldı 1 aydır ellemıyordum dünya engeli vs. hiçbirşey gelmemiştide yoktuda bunuda ilginç olarak algılayarak bu youtube harbiden şaşırmış arkadaşlar :D

En büyük konu olup para kazanma gitti paramı alabilcem diyen arkadaşlara ayın 12 sinde bu konuda cevap yazıcam 2. adsenseme 200 250 tl kazandırmıştı kanalda şuan 350 tl civarı birşey var bakalım ne olucak

:(:D:D:D yt bizden korksun

İyide Atladığın birşey var.
O Adsenseye Bağlı Tüm kanalların Para Kazanması Kapatılır.
Diğer 2 kanalın gitmesinde yanlış birşey yok.

+ Bende 22 Şubatta para kazanmalar gitti G+'la devam ediyorum para ALACAĞIM.
28 Aralıkta kapanmıştı yine almıştım.
Yani para kazanmaya sebep gösterilen kanalı silip diğerleriyle devam ettiğin zaman hiçbir sorun olmaz.
:cool:

:D şimdi kontrol ettim butun kanalların ismi aynıydı :D e-mailler tek bir gmail e bağlıydı hepsi tek tek gelince :D aynen dedıgın gibi olmuş

---------- Mesaj saat 16:00:30 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 15:58:13 civarında gönderildi. ----------

:(:D:D:D yt bizden korksun

aynen öyle bu ayın 28 ini görürsek youtube fena darbe vurdum 2. bilgisayar ve 2. internetimi alıp darbeleri arka arkaya vurmaya devam :D

benimde 600 binlik kanal hem telif hem topluluk yedi:D 2 kanalimda telifden gitti para kazanma saglam allahtan

ben 5 tane hesap açtım kanal bile oluşturmamıştım daha, sizlere ömür :)

Dün pc başında oturuyorum Opera mail açık her maile ses bildirimi tanımlı.
"You have got mail cowboy" diye. Derken 1 saniyede 11 mail aynı anda geldi. OOO dedim demek bi video fena tuttu herhal :D 1 tanesi yüzünden 11 kanalı harcamış ne bi uyarı ne bişey. Kanalların 2 tanesi 6 yıllıktı. 2 tanesini daha önce adsenseye bağlamış bişey olur falan diye az kazandırıyor diye para kazanmayı zaten devre dışı bırakmıştım.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri