Bu yumurtaları ne yapabilirim ?

wildwood

Kayıtlı Üye
http://i.hizliresim.com/4g4Mjp.png

http://i.hizliresim.com/zAXBjO.png

Balkonda kuş yuva yapmıs. beni görünce panikledi cama çarptı. can çekişiyo gibi bi hali vardı, yarım saat sonra toparladı uctu gitti. 4-5 saattir geri gelmiyor. internette okudugum kadarıyla , bilinç kaybı ya da sonradan beyin kanaması gibi durumlar olusabiliyormus cama çarptıgında.

Yapay kulucka yapılabilir mi ?
Diyelim ki yavrular cıktı uçmayı ögrenene kadar ben besleyebilir miyim ?

gelir annesi merak etmeyin hocam... biraz daha bekleyin bu gece kesin gelecek :D :D : D

senden ürkmüştür. sen fazla gözükme hocam gelir o mutlaka...
adsense işine döndü :D şaka bi yana gelir mutlaka hocam gelmezsede senin yapabileceğin hiç bişey yokki

Annesi geri gelir hocam ,bir iki gün daha bekleyin , eğer gelmezse o zaman bir şeyler düşünürsünüz

senden ürkmüştür. sen fazla gözükme hocam gelir o mutlaka...
adsense işine döndü :D şaka bi yana gelir mutlaka hocam gelmezsede senin yapabileceğin hiç bişey yokki

Annesi geri gelir hocam ,bir iki gün daha bekleyin , eğer gelmezse o zaman bir şeyler düşünürsünüz

Hocam 1-2 defa daha benden ürktügü oldu. sonra geri gelip oturuyodu yavrularının üstüne. ürkmeden dolayı gelmemezlik yapmadıgından eminim.. ya bilinci kayboldu, ya da (Allah korusun ) başka bişey oldu.

atıcaz mı yani bu yavruları ?

Hocam 1-2 defa daha benden ürktügü oldu. sonra geri gelip oturuyodu yavrularının üstüne. ürkmeden dolayı gelmemezlik yapmadıgından eminim.. ya bilinci kayboldu, ya da (Allah korusun ) başka bişey oldu.

atıcaz mı yani bu yavruları ?

acaba yumurtalar ne kadar zamanda soğuyorki bilenbiri olsa ...

Gelmezse yumurtaların sıcak tutulması lazım onu biliyorum ama büyütme konusunda kuş yemi falan vermeyi deneyebilirsin hocam

o da şimdi ''bu adamı ne yapacağım yumurtaların resmini falan çekiyor'' diyordur :D

geri gelir hocam gelmezse kır güzel menemen yap ye :D kuş geri gelirsede ''gardaş valla gelmedin bizde kırdık yedir buyur sende ye bir yerin şişmesin.'' dersin anlayışla karşılayacaktır.

Son düzenleme:
Özgün video olarak kabuğunun kırılmasını çekebilirsin :D

bu kuşlar,kargalar inanılmaz inatçı hayvanlar sakın yumurtayı başka bir şey yapma ver ona. Biz evin çatısına kuşlar geliyo çok ses yapıyo diye kapattık ufak bi ara vardı. Oraya yumurtlamışlar galiba abartmıyorum 2 ay boyunca her gün bakın her gün sabahları geliyolardı inanılmaz ses yapıyolardı çatıyı kırmaya çalışıyolardı kafayı yiyecektim. Her gün 7 9 arası geliyolardı.

bu kuşlar,kargalar inanılmaz inatçı hayvanlar sakın yumurtayı başka bir şey yapma ver ona. Biz evin çatısına kuşlar geliyo çok ses yapıyo diye kapattık ufak bi ara vardı. Oraya yumurtlamışlar galiba abartmıyorum 2 ay boyunca her gün bakın her gün sabahları geliyolardı inanılmaz ses yapıyolardı çatıyı kırmaya çalışıyolardı kafayı yiyecektim. Her gün 7 9 arası geliyolardı.

Hocam , ben rahatsız olmuyorum, bi sıkıntı yok . Sadece annesi öldüyse bu yavrular ne olcak ? kimbilir kac gündür kuluckadaydı. tutupta çöpe atamıyorum rahat rahat ..

http://i.hizliresim.com/4g4Mjp.png

http://i.hizliresim.com/zAXBjO.png

Balkonda kuş yuva yapmıs. beni görünce panikledi cama çarptı. can çekişiyo gibi bi hali vardı, yarım saat sonra toparladı uctu gitti. 4-5 saattir geri gelmiyor. internette okudugum kadarıyla , bilinç kaybı ya da sonradan beyin kanaması gibi durumlar olusabiliyormus cama çarptıgında.

Yapay kulucka yapılabilir mi ?
Diyelim ki yavrular cıktı uçmayı ögrenene kadar ben besleyebilir miyim ?

hangi şehirdesin hocam eskişehirdeysen eğer gelmezse benim güvercinlerim var onların altına koyarız sorun olmaz gerçi 4-5 saat çok zaman bozulmamıştır umarım hava sıcaktı bugün yarına kadar gelmezse kesin bozulur, kumrular çok sadıktır gelicektir diye düşünüyorum bende.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri